Pagini

vineri, 10 mai 2024

O perspectivă de la 50.000 de picioare înălțime


Mesaj de la Unul prin Sophia Love
 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Lumea voastră evoluează, chiar și fără ca voi să conștientizați asta. Dacă ar fi să vă faceți timp să vă revizuiți starea de spirit, precum și indicatorii globali de acum zece ani, apoi de acum cinci ani, apoi de azi, ați vedea diferențe mari în fiecare. Acestea poate nu sunt măsurabile, ci mai degrabă simțite. În acest fel vă veți aminti nivelul vostru de conștiință în anumite momente. Veți vedea, destul de evident, că s-a expansionat. 

În acest moment specific, la patru ani după declararea unei pandemii globale, aveți luxul retrospectivei. Folosiți-l ca să vă reamintească progresul vostru în loc să vă plângeți de cât de mult s-a schimbat lumea. Pentru că este adevărat că umblați într-o lume nouă astăzi față de cea de acum un deceniu. Motivele pentru asta sunt multe și includ atât acțiunile considerate ca nefaste, cât și pe cele văzute ca eroice. 

Astăzi vi se cere să priviți totul din perspectiva unei păsări, de la 50.000 de picioare înălțime, din perspectiva lui Dumnezeu. Odată ce reușiți să aruncați o privire dintr-una din aceste perspective, veți începe să vă ridicați câmpul la un nivel de compasiune și acceptare pe care poate nu l-ați crezut posibil. Oricum nu pe Pământ. Nu în aceste trupuri fizice de oameni pământeni. 

Veți vedea atunci că avansarea sau expansiunea nu ar fi fost posibilă într-un ritm atât de accelerat fără corupție și actele flagrante de sclavie; stăpânire. Într-un sens foarte specific și foarte general, ați simțit impactul acestor eforturi. Eforturi și acțiuni și manipulări făcute de oameni fizici de pe Pământ – pe care, pe unii dintre ei, îi cunoașteți personal. 

Este darul lor pentru voi, pentru întreaga omenire. Au fost de acord să-și asume cele mai întunecate roluri, știind că s-ar putea pierde în ele, ca să ajute la expansiunea rasei. Este un rol pe care și l-au ales de bunăvoie, așa cum sunt alese toate rolurile. 

Odată ce vedeți rolul lor ca fiind esențial, veți fi mai aproape de înțelegerea adevărului acestor vremuri.* 

Deoarece citiți asta, nu există nici o îndoială că aveți un rol conștient în această trezire. Sunteți unul dintre purtătorii de lumină, lucrătorii în lumină, războinicii luminii, călătorii. Radianța voastră este văzută peste tot în cosmos. 

Înțelegeți că nu este vorba despre a fi de partea ”corectă” a luminii versus partea ”greșită”. Sunteți lumină. Punct. Forța luminii voastre a egalat-o acum pe cea a jucătorilor întunecați. Acesta este motivul pentru care Iluminarea este posibilă. 

Conștientizarea voastră a crescut treptat, iar lumina voastră ajunge în fiecare ”întuneric” care există. Toate acestea sunt importante. Toate acestea sunt necesare. Ambele părți contribuie. Aceste cuvinte sunt împărtășite astăzi ca să contracareze alte cuvinte. Cuvinte cum ar fi ”normal” și ”adormit”. Acestea sunt rostite de obicei pe un ton disprețuitor. Nu trebuie să fie.   

Fiecare dintre voi v-ați luat un rol pentru acest moment. Acel rol nu indică nivelul vostru de lumină. Acel rol nu dictează ”bunătatea” sau ”răul”. 

Toți sunteți egali. Egali în lumină. Egali în potențial. Egali în întuneric. 

Rolul ales de voi este un vehicul. Este folosit pentru propria voastră dezvoltare. Este doar o oprire în călătoria voastră; călătoria voastră spre Iluminare. 

Nu vă plasați nici ”deasupra” nici ”dedesubtul” altuia. Nu considerați pe nimeni ”mai mult” sau ”mai puțin” merituos. Sunteți egali. 

Pe măsură ce vă apropiați de o viață trăită cu acea egalitate exprimată, veți câștiga claritate. Călătoria voastră începe acum la modul serios. Succes. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

 

*Aici am văzut o imagine. Ființe de lumină frumoase și uriașe stăteau una lângă alta. Am recunoscut că erau oameni pe care îi ”cunoșteam” de pe ambele părți. Atât ”pălării albe” cât și ”pălării negre”, egali ca putere și scop, adunați laolaltă să asiste această expansiune globală. A fost o viziune puternică.

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!    

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.