Pagini

duminică, 19 mai 2024

Raport de progres: Omenirea continuă să ascensioneze?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să vă oferim acest raport de progres, deoarece știm cât de important este pentru voi toți să înțelegeți că mergeți în continuare în direcția bună. Este foarte important pentru voi să recunoașteți că omenirea este, de fapt, pe drumul cel bun și că voi, de fapt, ascensionați. Ce înseamnă asta? Asta înseamnă că? Asta înseamnă că astăzi arată totul diferit? Nu neapărat. Unele lucruri arată diferit de cum arătau altădată, dar altele rămân aceleași din perspectiva exterioară și acest lucru poate fi deranjant. 

Ceea ce trebuie să recunoașteți în interior ca omenire, este că vedeți lumea diferit. Începeți să înțelegeți mai multe despre modul în care apar problemele cu care vă confruntați în viața voastră personală și la scară globală prin felul în care vă puteți vedea lumea. Sunteți acolo ca să schimbați modul în care răspundeți și pe voi înșivă. Nu trebuie să ieșiți în afara voastră și să rezolvați toate problemele lumii. Nu trebuie să ieșiți în afara voastră și să mutați toate piesele astfel încât să se potrivească perfect. 

Sunteți acolo să vă schimbați pe voi înșivă și vă putem spune că, din punctul nostru de vedere, tocmai asta și faceți. Oamenii, acolo pe Pământ, se schimbă, evoluează și ascensionează indiferent de cum ar putea arăta lucrurile. Acum, v-ați putea întreba și care este locul vostru în toate acestea. Puteți fi vocea rațiunii la următoarea cină de gală la care participați. Puteți fi cel care refuză să arate cu degetul, să aleagă părți și să se înfurie pentru ceea ce fac ”ei”. 

Și puteți oferi o perspectivă diferită, o perspectivă nouă cu care ceilalți oameni de la acea cină de gală s-ar putea să nu rezoneze. Cu alte cuvinte, s-ar putea să nu fie de acord cu voi. S-ar putea să nu accepte ceea ce spuneți voi, dar veți fi plantat o sămânță. Îi veți fi făcut să gândească și este important să înțelegeți că schimbarea începe atunci când gândiți într-un mod diferit despre voi înșivă, despre alții, despre lume. 

Răspunsul vostru, reacția voastră, abordarea voastră cu privire la ceea ce se întâmplă în viața voastră și în viețile altora, acestea sunt aspectele importante ale experienței voastre de viață pe care le puteți schimba. Puteți schimba totul privind ceva în mod diferit, dar ceea ce se va schimba mai întâi sunteți voi înșivă. Ascensionați, ceea ce înseamnă că evoluați. Deveniți ceva diferit. Nu ascensionați doar mergând într-un loc diferit aducându-vă toate bagajele cu voi. 

Ascensionați dând drumul tuturor bagajelor și ridicându-vă la un nivel mai înalt de conștientizare. În acel nivel mai înalt de conștientizare puteți vedea totul diferit și puteți vorbi, gândi și acționa în consecință având asupra lumii voastre impactul pe care vreți să-l aveți. Dar mai întâi veți avea impact asupra lumii voastre interioare dând drumul fricii, rezistenței și judecății, dând drumul resentimentelor, furiei și anxietății. Ați experimentat deja aceste experiențe și sunteți pregătiți să le dați drumul și acum este momentul să o faceți. 

Raportul nostru de progres pentru voi este acesta – vă vedem pe tot mai mulți dintre voi făcând aceste lucruri chiar acum în acest moment și știm că veți continua pe această cale. Suntem siguri de asta, și suntem siguri de asta pentru că să vă țineți de ceea ce este întunecat și greu și nu vă mai servește se va simți din ce în ce mai rău până când veți simți cu certitudine că nu aveți de ales decât să le dați drumul.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.     


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.