Pagini

marți, 28 mai 2024

Relaxați-vă în soluții noi pentru probleme 3D

Brenda Hoffman

Dragilor, 

Nu mai sunteți în 3D, așa că acele probleme care se simt scăpate de sub control sunt puțin importante, deoarece acum aveți abilitățile de a sări prin ele sau în jurul lor. Dar soluțiile voastre nu vor fi neapărat 3D. Mulți dintre voi sunteți preocupați de problemele financiare și sperați că un bilet câștigător la loterie sau vreo rudă de mult pierdută vă vor aduce răspunsul. 

Poate nu vă pasă dacă este o soluție 3D sau o soluție la care încă nu v-ați gândit – pur și simplu doriți o rezolvare imediată. Ceea ce a fost cândva corect sau just, nu mai este. Așa că, redirecționați-vă energiile către soluții noi în loc de soluțiile învechite și obosite la care ați visat cândva. 

Deschideți-vă mintea și inima spre nou. Puneți-vă visul în eteri, știind că soluția nu va fi de natura la care vă așteptați voi, ci de natura noii lumi. Mulți dintre voi susțin acum că un astfel de gând este atât de nerealist, de vizionar, iar voi aveți nevoie acum de bani pentru chirie sau mâncare. 

Noi, cei din Universuri, vom reitera că ceea ce a fost nu mai include soluțiile voastre la probleme supărătoare. În loc să continuați să visați în 3D, deschideți-vă perspectivele către nou. Desigur, întrebarea devine ”Dacă nu simți sau nu vezi încă noul, cum poți crea o soluție?” Răspunsul nostru universal este ”Pune-ți nevoia în eteri și descoperă ceea ce ai de creat ca să o rezolvi.” 

Acesta este un timp nou într-o nouă viață, așa că nu aveți încă imaginile fizice sau descriptorii, în timp ce creați noul în ființa voastră fizică actuală. Puteți crea orice aveți nevoie. Dar ceea ce creați acum probabil că nu va fi ceea ce credeați că veți crea, pentru că acesta este un timp nou cu răspunsuri noi. 

Poate că o privire în urmă vă va ajuta să înțelegeți. Ca adolescent, probabil că ați avut o pasiune sau ați fost interesați profund de cineva care nu v-a răspuns interesului. Chiar dacă ați fost devastați atunci, retrospectiva vă spune că relația ar fi fost nepotrivită pe termen lung, deoarece voi doi aveați interese atât de divergente. 

Așa este și acum. Visați la soluții pentru adolescenți în ciuda faptului că deveniți un tânăr adult cu abilități mult peste ceea ce vă imaginați acum. Multora dintre voi nu vă pasă dacă este o soluție 3D sau dincolo de 3D. Pur și simplu vreți o soluție cât mai repede posibil, astfel încât tensiunea și frica să dispară. O va face – odată ce eliberați nevoia unei soluții 3D. 

Relaxați-vă în noua voastră ființă. Nu vă faceți griji pentru cuvintele, gândurile sau acțiunile potrivite. Pur și simplu plasați-vă nevoia în eteri, lăsând ca noi soluții creative să apară, soluții pe care niciodată nu le-ați fi descoperit dacă soluțiile 3D ar continua să se materializeze. 

Dați drumul. Relaxați-vă. Totul este minunat de bine în viața voastră, pe măsură ce vă acceptați noua ființă cu noile sale abilități uimitoare. Cel mai important lucru în acest mesaj este capacitatea voastră să descoperiți și să acceptați soluții noi la preocupările voastre 3D. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Daniel Kordan


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.