Pagini

miercuri, 8 mai 2024

Să fii cu adevărat trezit înseamnă că faci această alegere

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne simțim foarte norocoși să beneficiem de atenția atâtor de mulți dintre voi acolo pe Pământ, pentru că știm că sunt o mulțime de lucruri la care să le dați atenție în orice moment în fiecare zi. Vrem să fiți conștienți și de acest lucru astfel încât să alegeți la ce acordați mai conștient atenție. Nu trebuie să vă îndreptați atenția asupra a ceva doar pentru că toți ceilalți își îndreaptă atenția asupra acelui subiect, persoane sau lucru. Nu trebuie să vă îndreptați atenția asupra a ceva doar pentru că este zgomotos sau atrăgător într-un fel. 

Vă puteți folosi discernământul ca să determinați dacă vă servește sau nu să acordați atenție la ceva, și asta este o putere pe care o aveți, o abilitate care adeseori nu este privită ca un dar. Dar dacă aveți darul discernământului și sunteți capabili să simțiți dacă rezonați cu ceva sau nu, atunci sunteți într-adevăr norocoși. Nu există, desigur, un astfel de lucru cum ar fi norocul, așa că vom folosi din nou cuvântul ”norocos” (favorizat de soartă n.t.) aici. 

Ați ales bine când ați ales pentru voi în această întrupare. Și la fel și cei care nu au ales să aleagă în mod intenționat acele experiențe, așa că, vă rugăm să vă amintiți că sunt adormiți pentru că vor să fie adormiți. Ei urmăresc ciclul de știri de douăzeci și patru de ore pentru că sufletul lor a decis că vrea să aibă acea experiență. Nu trebuie să acuzați pe nimeni că greșește sau să-i spuneți ”oaie” pentru că face asta. La acel nivel al sufletului, ei știu exact ce fac. 

Dar dacă întâlniți oameni care nu aleg cu înțelepciune sau nu aleg conștient la ce acordă atenție, atunci trebuie să recunoașteți că îi aduceți pe acei oameni în conștientizarea voastră cu un motiv. Poate ca să puteți da drumul rezistenței sau judecății voastre față de ei. Sau poate sunt acolo ca să vă arate că, de fapt, nu alegeți chiar atât de conștient la ce să acordați atenție și pentru câtă vreme. Ceva zgomotos v-ar putea atrage atenția o clipă, iar apoi v-ați putea spune ”Nu trebuie să mă concentrez pe asta” și puteți în mod conștient și deliberat să vă îndreptați atenția în altă parte. 

Poate că ați auzit că adevărul asupra căruia te concentrezi se extinde, și este la fel de adevărat că deveniți una cu ceea pe ce vă concentrați pentru că începeți să vibrați în armonie cu acel ceva în momentul în care îi acordați atenție. Prin urmare, trebuie să determinați singuri dacă asta este ceva ce vreți să deveniți înainte să-i acordați atenția voastră în continuare. Ceea ce deveniți, veți vedea o reflectare a ceea ce deveniți și în lumea voastră exterioară. Astfel încât să vă puteți întreba dacă vreți să vedeți mai mult din ceea pe ce vă concentrați chiar în acel moment. 

Acestea sunt alegeri conștiente pe care oricine le poate face și oricine care vrea să fie un creator conștient și deliberat al realității sale trebuie să le facă. Când decideți că vreți să fiți unul dintre acei oameni, fiți atenți și acordați atenție la ceea ce vreți să vedeți mai mult în viața voastră și în lumea voastră.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.