Pagini

marți, 28 mai 2024

Starea puterii supreme

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Pe zi ce trece vă treziți tot mai mult la adevărul cu privire la cine sunteți cu adevărat și îi ajutați și pe cei din jurul vostru să facă același lucru prin faptul că mențineți această cunoaștere în conștiința voastră. Sunteți acolo să vă experimentați ca Sine Sursă de Energie, să vedeți lumea prin ochii a ceea ce mulți numesc Dumnezeu. Și sunteți acolo să creați. Atunci când aveți o experiență, trebuie să decideți cum vreți să încadrați acea experiență. Când în cele din urmă ajungeți la perspectiva Sursei, deveniți o ființă creatoare mult mai eficientă și creatoare. 

Dorim ca voi să vă recunoașteți ca atare, să vă dați seama că sunteți meniți să creați și să aveți o experimentare plină de bucurie a ascensiunii voastre. Chiar dacă ascensiunea vă este asigurată, tot voi sunteți cei care decideți cum o veți face. Tot voi sunteți cei care determinați prin ce pereche de ochi vedeți ascensiunea. Mulți oameni aleg să o vadă prin ochi foarte omenești, ochi ai separării, ochi ai judecății.

Mulți oameni consideră că ascensiunea este o evadare, dar voi nu sunteți acolo să evadați. Sunteți acolo să integrați și integrați ceea ce înainte ați condamnat, astfel încât să puteți vedea pe toată lumea și totul ca parte a unei Ființe Întregi. Acea ființă este Sursa, iar atunci când acționați ca Sursa, și iubiți ca Sursa, sunteți capabili să și vedeți totul ca Sursa. Când gândiți ca un om și acționați ca un om, vreți să judecați, să separați și să condamnați, și atunci primiți mai mult din aceiași realitate pe care ați avut-o și înainte. 

Aceia dintre voi care sunteți cu adevărat treziți știți asta și rezonează cu voi și sunteți acolo să predați și altora asta prin exemplul pe care-l dați voi înșivă. Sunteți acolo să le arătați altora cum arată și cum se simte să fii unul/una care umblă într-un trup omenesc, dar care deține conștiința Divinului. Acum, în timp ce faceți asta, puteți crea lucruri minunate, afaceri și clădiri minunate, vehicule și haine și opere de artă și filme minunate, iar noi vă încurajăm să faceți asta pentru că exprimarea de sine ca Sursă de Energie servește tuturor. Creația din acea stare de cunoaștere că fiecare creație poate fi de folos este modul în care construiți o lume mai bună. 

Mai aveți timp să sălășluiți acolo în dimensiunea a patra și ați putea foarte bine să faceți asta din acea stare de împuternicire și din acea stare de creativitate. Ați putea la fel de bine să vă luați sinele trezit în tot ceea ce faceți și tot ceea ce creați. Mai este încă mult loc pentru creștere și ne adresăm acelora dintre voi care faceți parte din Colectivul Trezit, pentru că dacă nu ar fi loc să creșteți, ați stagna. Ceva de genul stagnare nu există. 

Întotdeauna creșteți și deveniți mai mult din ceea ce sunteți și o faceți cu bucurie prin experimentarea creațiilor voastre conștiente și le arătați altora ce este posibil atunci când cineva aliniat cu Sursa de Energie crează. Așadar, mergeți înainte, fiți roditori și creați și știți că aveți asupra restului omenirii impactul pe care căutați să-l aveți, atâta timp cât vă aflați în acea stare în care vă aduceți aminte cine sunteți cu adevărat și creați din acea stare a puterii supreme, acea stare de aliniere cu Sursa.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.