Pagini

luni, 27 mai 2024

Transformările dintre acum și 2025

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am recalibrat energiile pe care vi le trimitem pentru că sunteți capabili să faceți față la mult mai mult decât erați acum câțiva ani. Ați experimentat actualizări ale Chakrei Rădăcină care au fost inițiate de Mama voastră Pământ prin care ea v-a extins capacitățile în ceea ce privește ce puteți primi de la tărâmurile mai înalte. Ea vă ajută totodată să vă curățați și să vă purificați chakra rădăcină cu pulsuri care sunt trimise din miezul ei. 

Vrem să înțelegeți că acesta este un efort de grup și fiecare își face partea. Mai vrem să știți că întotdeauna aveți ajutor și că întotdeauna vine și mai mult ajutor. Sunteți meniți să experimentați această schimbare în conștiință și să o faceți cu o cât mai mică rezistență posibil. Așa că, atunci când ceva se petrece în corpul vostru fizic, vă invităm să lăsați ca prima concluzie la care ajungeți să fie că primiți o actualizare sau faceți niște curățări.    

Nu trebuie să vă panicați și nu trebuie să vă îngrijorați că lucrurile se vor înrăutăți fizic pentru voi. Mai degrabă presupuneți întotdeauna că treceți printr-un episod de vindecare și că acesta poate fi dureros și inconfortabil, dar va face să vă fie mult mai ușor să ajungeți la următorul nivel de expansiune a conștiinței voastre. Nu sunteți meniți să vă faceți griji și să trăiți în frică, dar acesta este modul în care ați fost crescuți. Ați fost crescuți să vă pese mai mult de supraviețuirea voastră decât de evoluția conștiinței voastre. 

Dar acum este momentul în care evoluția conștiinței voastre preia mult mai mult din energia care este prezentă pentru voi. Este mult mai important să recunoașteți cine și ce sunteți cu adevărat decât să supraviețuiți cât mai mult timp posibil. Dar, desigur, asta este ceea ce părinții voștri, profesorii voștri și societatea voastră au vrut pentru voi, iar acum trebuie să vă dezvățați de acele tendințe de îngrijorare care v-au fost impuse de cei care au venit înaintea voastră. 

Acum, ei au fost bine intenționați și cu siguranță a existat o vreme în care durata de viață a fost cu mult mai scurtă decât este astăzi, dar vă puteți relaxa pentru că sunteți meniți să prosperați acolo și să continuați să fiți în trupurile voastre astfel încât să puteți experimenta evoluția lor, tranziția lor și, în cele din urmă, tranziția voastră în gama de frecvențe cinci dimensionale. Primiți ajutor și de la ghizii voștri ca să vă puteți aclimatiza la energiile de o frecvență mai înaltă pe care putem acum să vi le trimitem, iar ghizii voștri vă ajută deschizându-vă chakra coroană și recalibrându-vă câmpurile de energie. 

Transformările care vin în ceea ce a mai rămas din anul 2024 sunt magnifice și vă veți bucura că ați făcut față disconfortului și chiar durerii. Veți fi fericiți că ați avut încredere că totul a fost și este în regulă și veți fi fericiți să ascensionați în următorul nivel al conștiinței voastre care vă așteaptă până la finalul acestui an calendaristic. Suntem atât de încântați pentru voi și foarte încântați să facem parte din această călătorie împreună cu voi. 


Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.  


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.