Pagini

marți, 7 mai 2024

Transmisie de la Mira din Înaltul Consiliu Pleiadean

Prin Valerie Donner, 4 Mai 2024 

Salutări. Eu sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadean. Lucrez, totodată, cu normă întreagă cu Consiliul Pământului. Suntem foarte ocupați zilele acestea, după cum vă puteți imagina. Suntem în toiul chinurilor nașterii ascensiunii Pământului. Construim pentru Creație un model complet nou de ascensiune și voi luați parte la această creație. Vă rugăm să rețineți că aceasta este prima dată când o planetă va ascensiona cu viață pe ea. Este ceva diferit și voi sunteți, de asemenea, diferiți. Sunteți pregătiți pentru trecerea la Noul Pământ și noua Eră de Aur să fie aici. 

Era de Aur și dimensiunea a cincea sunt deja activate și prezente pe planetă. Asta este oportunitatea voastră să vă concentrați asupra luminii voastre, astfel încât să vă puteți ridica individual frecvența și vibrația care va fi transferată altora. Asta este, echipaj de la sol, concentrarea voastră acum. Nu trebuie să luați asupra voastră sarcina să luptați pentru fiecare cauză sau să știți tot ceea ce credeați că trebuie să știți despre ceea ce se petrece pe planetă. Treaba voastră este să fiți lumină. 

Asta este o mare expansiune a muncii voastre. Vă cere să vă ascultați inima și să vă urmați ghidarea interioară. Suntem în toiul chinurilor nașterii ascensiunii. Tărâmul material 3D s-a terminat. Se dizolvă peste tot în jurul vostru. Sufletul vostru a respins trecutul și se ridică rapid din ce în ce mai sus. O puteți simți după modul în care reacționați la diversele voastre experimentări din trecut. Ele nu mai sunt. 

Începeți să vă simțiți triumfători în noul vostru rol ca ființă de lumină. Vă luați zborul în dimensiuni mai înalte. Vă expansionați ca far de lumină. Prezența voastră vindecătoare ajută mulțimile. Vă amintiți cine sunteți și vă primiți darurile și abilitățile voastre. De asemenea, vă atrageți familia și prietenii galactici în viața voastră, ceea ce vă aduce o profundă bucurie. Gândiți-vă cum este să aveți relații spirituale cu fiecare persoană din viața voastră. Imaginați-vă cum comunitățile voastre cresc și cât de fericiți deveniți. Simțiți cât de multă simplitate și cât de multă magie este în viața voastră. Totul devine din ce în ce mai ușor pe măsură ce dați drumul trecutului. 

Sunteți ființe remarcabile pe care ne-am bazat de veacuri și acum intrați în linie dreaptă spre linia de sosire. Nu va fi întoarcere, doar mers înainte. 

Tot ceea ce înseamnă viață, inclusiv plantele, animalele, mineralele, apele se trezesc și au multe de spus dacă veți asculta. Atunci când ascultați, Bucuria voastră va fi de neegalat. Această Bucurie vă înalță și vă amintește că sunteți în cea de-a cincea dimensiune. Trăiți într-o conștiință mai înaltă, cu frecvențe mai înalte și cu un scop mai înalt. 

Suntem aici să vă reamintim că suntem alături de voi la fiecare pas pe cale. S-ar putea să ne vedeți cu coada ochiului sau în fundal. Țineți-vă ochii deschiși și urechile desfundate ca să puteți vedea și auzi ceea ce se întâmplă. Este uluitor. 

Ne bucurăm de fiecare moment petrecut alături de voi și de participarea la acest proces de ascensiune. Ascensionăm și noi împreună cu restul Creației. La momentul potrivit, ne vom reuni în Lumină și vom sărbători în cele mai fantastice moduri. Ne veți recunoaște atunci când ne vom vedea și vom fi uniți pentru totdeauna.

 

Sunt Mira și vă trimit iubire din partea prietenilor și familiei voastre galactice.

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.