Pagini

sâmbătă, 18 mai 2024

Unde mergem cu toții împreună

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi. 

Vă veți da seama într-o zi de ce ați avut experiențele pe care le aveți chiar acum. Într-o zi totul va avea sens și, dacă acceptați că acea zi viitoare va veni, atunci poate că puteți face pace cu actualul moment în care vă aflați. Poate că puteți chiar căuta modurile în care actualul set de circumstanțe vă servește în nenumărate moduri. Nu trebuie să vedeți viitorul. Nu trebuie să știți tot ce se va petrece și nu trebuie să dați sens la tot ceea ce se petrece chiar acum. Cu siguranță nu trebuie să faceți asta cu o minte fizică limitată. 

Ceea ce este nevoie să faceți, și vreți să faceți, este pace cu actuala voastră realitate și vorbim despre realitatea voastră personală și cea globală. Vorbim despre însăși tabloul galactic din care faceți și voi parte. Să faceți pace înseamnă să fiți în pace, iar să fiți în pace este un pas făcut mai aproape de Sursă. Să fiți mai aproape de Sursă vă oferă mai mult din experiența pe care vreți să o aveți în realitatea voastră. Așadar, chiar dacă ați putea schimba totul în afara voastră fără să vă schimbați pe voi înșivă, în cele din urmă ați începe să găsiți defecte în noua voastră realitate și ați cere ca aceasta să fie schimbată sau ați face toți pașii necesari să o schimbați. 

Vreți să vedeți pace în lumea voastră. Vreți să vedeți pace în toate zonele, toate țările, toate continentele și puteți începe să vedeți acea pace atunci când faceți pace cu totul așa cum este chiar acum. Sunteți acolo să întâmpinați cu bucurie tot ceea ce vine, dar nu trebuie să fiți cel care face totul să se întâmple. Trebuie să înțelegeți că miliarde de ani în universul nostru ne-au dus la acest moment și, prin urmare, există un mare impuls care ne poartă către următorul nivel, către următoarea octavă, următoarea experiență. 

Sunteți acolo să vă bucurați de plimbare, să călăriți valurile expansiunii. Voi sunteți beneficiarii întregului impuls care ne-a adus pe toți în acest punct și care va continua să ne împingă înainte. Acesta este motivul pentru care să dați drumul, să mergeți cu curgerea și acceptarea sunt atât de importante și auziți atât de des de ele. Și, da, vă puteți crea în continuare realitatea, vă creați realitatea și veți continua să o faceți. Dar sunteți mult mai eficienți ca creatori ai realității voastre atunci când nu opuneți rezistență. 

Prin urmare, dacă aveți tendința să priviți în afara voastră și la ceilalți și încercați să determinați cine stă în calea alinierii voastre, ascensiunii voastre, expansiunii voastre vă invităm să vă uitați în schimb la rezistența pe care o opuneți față de acei oameni, acele guverne, acele corporații, acele bănci, oricine ar fi și pe care dați vina pentru actualul vostru set de circumstanțe. Reducerea rezistenței și să faceți pace vă va duce dincolo de dimensiunea a treia, pentru că dimensiunea a treia a fost și a avut în totalitate legătură cu noi contra lor, întuneric contra lumină și chiar oameni din aceiași țară, unii împotriva altora.

Sunteți pregătiți să treceți dincolo de asta și acum este momentul, datorită impulsului prin care treceți, să vă relaxați pur și simplu în curgere și să vă dați voie să fiți purtați destul de natural în planurile de existență mai înalt dimensionale care vă fac semn să vă îndreptați spre ele. Vă rugăm să vă relaxați și să dați drumul și să aveți încredere că totul este în curgerea potrivită și nu numai că veți fi în măsură să ajungeți mai repede spre ce vă îndreptați, dar veți fi și într-o mai mare armonie, veți fi și într-o comunitate mai mare cu cei ca noi în tărâmurile mai înalte. 

Știm aceste lucruri ca fiind adevărate și vă invităm să vă aliniați cu noi și să acceptați universul nostru frumos așa cum este acum, pentru că suntem dornici să vedem unde mergem cu toții împreună.

 

Suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.