Pagini

miercuri, 12 iunie 2024

Bălăcindu-vă în asta și aia

Brenda Hoffman

Dragilor, 

Vă aflați în mijlocul unei călătorii nebunești fără prea mult confort. Ceea ce vă doriți este abilitatea să știți când și cum veți reacționa în orice moment. Așa ceva este imposibil în timpul acestei călătorii, deoarece veți apuca un pic de entuziasm de aici, frică de acolo și plictiseală de dincolo. Nimic nu este așa cum a fost, așa că, chiar dacă veți încerca să repetați ceea ce odată era potrivit pentru voi, acele lucruri, situații sau acei oameni îi veți simți, probabil, lipsiți de viață. 

Evoluați atât de rapid încât ceea ce era potrivit în această dimineață, probabil că nu va mai fi până seara. În mijlocul acestei tulburări interioare, veți descoperi noi interese care par să apară de nicăieri ca să vă ajute să explorați mai multe domenii decât ați crezut că este posibil. 

De asemenea, vă veți plictisi cu ușurință, astfel încât veți sări de la o activitate și de la o persoană la alta – poate cu puțină rușine interioară sau chiar frică. Persoana care erați în 3D era mai precaută. Noua voastră versiune uneori pare ca un copil inconstant – ”Vreau asta, nu asta, și asta”. Un copil într-un magazin de dulciuri, cu libertatea să aleagă ce-și dorește, când dorește. 

Vă veți îmbolnăvi de toate opțiunile disponibile, așa cum se întâmplă adeseori cu copiii într-un magazin de dulciuri? Poate, dar este mai probabil să vă plictisiți înainte să vă îmbolnăviți. Multiplele opțiuni disponibile acum nu sunt neapărat alegerile finale, ci mai degrabă alegeri care vă permit să știți că opțiunile voastre nu mai sunt limitate la cele oferite pe parcursul vieților voastre 3D. 

Fiecare parte a vieții voastre este disponibilă pentru explorare și reconfigurare. 

Explorările voastre nu vor fi atât de copleșitoare pe cât vă așteptați acum, pentru că, așa cum noi opțiuni s-au deschis pentru voi, la fel și noi abilități. În loc să fiți copleșiți, veți descoperi o abilitate de oscilare între multiplele opțiuni și să le selectați pe cele care sunt cele mai interesante astăzi – dar, nu neapărat și mâine. 

Dacă vă întoarceți la gândurile despre evoluția unui bebeluș în 3D, vă veți aminti cum o zornăitoare era extrem de interesantă într-o zi și învățatul mersului a doua zi. Așa va fi și pentru voi. Multiple domenii de interes și expertiză vor evolua pe măsură ce evoluați emoțional și fizic. 

Faza în care intrați acum este un fel de bun venit, dându-vă voie să vă revizuiți opțiunile de nenumărate ori pe măsură ce vă maturizați în noua voastră ființă. Următoarele câteva zile nu sunt o pedeapsă, ci mai degrabă o lărgire a cunoștințelor voastre, dându-vă voie să alegeți ceea ce este potrivit pentru voi în acel moment și să renunțați la ceea ce nu vă mai servește. 

Într-un fel, vă lepădați vechea piele și vă adaptați la o piele cu noi opțiuni, o piele care va fi la rândul ei lepădată pe măsură ce vă maturizați în continuare în noul vostru eu. 

Chiar dacă acest ultim gând sună de rău augur, este puțin diferit de ceea ce a fost adevărat pentru voi în 3D, pe măsură ce v-ați maturizat de la bebeluș la adult și apoi la senior – lepădându-vă pielea și interesele cu fiecare zi care trecea. Nu ați putea evolua de la un bebeluș 3D la un senior fără multe etape intermediare. 

Așa că, dați-vă voie să evoluați în ritmul potrivit pentru voi, precum și să explorați interesele și activitățile care vă ajută pe parcurs. 

Asta este o lume nouă, iar voi sunteți o ființă nouă cu faze și interese care au puține în comun cu ceea ce erați în 3D – la fel cum un bebeluș are puține în comun cu ființa sa senior. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.