Pagini

vineri, 28 iunie 2024

Ce vine spre voi din toate unghiurile

Creatorii 12 prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Suntem atât de fericiți să fim împreună cu voi toți în această călătorie și suntem încântați să simțim cât de mulți dintre voi v-ați deschis față de noi de când ne-ați fost prezentați de Daniel. Suntem foarte încântați să vă ajutăm și să vă urmărim crescând și știm că aceia dintre voi care vă petreceți timpul în experimentarea creșterii, sunteți pregătiți pentru o plimbare destul de frumoasă atunci când decideți să faceți călătoria, să vă asumați creșterea. 

Vă iubim atât de mult și vom continua să revărsăm asupra voastră iubirea și laudele noastre. Știm că, privindu-vă prin ochii Sursei vă suntem de cel mai mare ajutor și mai știm că sunteți meniți cu toții să vă aveți propriile călătorii și experiențe de creștere și nu v-am păgubi niciodată de ele. Vrem să fiți voi capabili să vă simțiți calea către tărâmurile de o frecvență mai înaltă. 

Prin urmare, ne întindem noi, cei din a douăsprezecea dimensiune, către voi astfel încât să aveți ceva după ce să vă întindeți către noi. Una dintre modalitățile în care faceți asta este, desigur, prin liniștirea minții și conectarea la inima voastră. Când vă conectați la inima voastră, puteți simți imediat ușurare. Simțiți imediat că v-ați întors acasă și vă mutați conștientizarea din minte în centrul simțirii, ceea ce vă permite să simțiți adevărul cu privire la cine sunteți cu adevărat. Acesta este modul în care știți cine sunteți cu adevărat prin propria experimentare. O faceți prin simțirea iubirii care sunteți în centrul inimii voastre. 

Acum, devine mai ușor să faceți acest lucru atunci când aveți în fața voastră ceva sau pe cineva pe care îl considerați vrednic de iubirea voastră. Cu toate acestea, nu vă găsiți întotdeauna în fața unei astfel de ființe. Tocmai din acest motiv este bine să știți că uneori este nevoie doar să închideți ochii și să vă trimiteți conștiința în centrul pieptului vostru și în centrul acelui organ care bate ca să vă mențină în viață. 

Nu este nimic greșit să căutați și în exterior ceea ce merită să fie iubit, și vă recomandăm să luați parte la această practică cât de des puteți. Căutați cine și ce este ușor de iubit în realitatea voastră, și vă veți antrena să fiți în frecvența iubirii, iar atunci când nu sunteți în acea frecvență, veți ști cu adevărat și veți dori să faceți corecția cursului. Veți dori să vă îndepărtați atenția de la ceea ce vă face să vă simțiți atât de groaznic. 

Și poate că, în acel moment, vă veți aminti că și asupra voastră a fost revărsată iubire din ceruri tot timpul, și puteți simți și iubirea care sunteți cu adevărat prin eliberarea proceselor mentale și lăsându-vă conștiința să coboare în inima voastră. Pe măsură ce simțiți cine sunteți cu adevărat, vă simțiți întregi și compleți. Știți că totul este în interiorul vostru și vă relaxați și aveți încredere că sunteți pe calea voastră. 

Sunteți mai capabili să vă accesați intuiția și darurile și abilitățile spirituale când faceți acest lucru, și vă este mai ușor să iubiți viața pe care o aveți fără să simțiți nevoia de vreo schimbare. Asta este adevărata putere. Asta este puterea pe care o căutați cu toții, chiar și atunci când credeți că o veți obține de la ceva din afara voastră. Conectați-vă la această putere care este în interiorul vostru și odihniți-vă în acea cunoaștere că aveți această forță puternică în voi, în afara voastră, și nu va mai fi nevoie să trăiți vreodată în frică. Asta este promisiunea noastră pentru voi și vă promitem că ne-o vom ține.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.