Pagini

miercuri, 19 iunie 2024

Cum să deveniți un Maestru Spiritual

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem pe deplin satisfăcuți de progresul vostru acolo pe Pământ și nu suntem singurii care au această perspectivă. Aceia dintre noi care vedem omenirea în cea mai pozitivă lumină ne adunăm și discutăm despre punctele voastre forte, de modurile în care ați depășit provocările, obstacolele și discutăm și despre diferitele modalități care mai există și în care putem fi în serviciul vostru. Vă simțim că ați condus multe campanii de succes acolo, care v-au condus la experiențe foarte specifice, și vă vedem crescând spiritual de fiecare dată, fie că voi o conștientizați sau nu. Noi menținem acest spațiu pentru voi și știm că și voi puteți face asta unul pentru celălalt. 

Știm că vă puteți vedea viețile unul celuilalt ca desfășurându-se perfect, pentru că sunteți treziți spiritual și știți că asistați la mai mult decât doar o persoană. Atenția voastră se fixează asupra unui suflet, a unei conștiințe care a decis să aibă un anumit tip de experiență, una care nu se potrivește întotdeauna cu ceea ce v-ați dorit pentru acea persoană. Poate ați asistat la creșterea unei persoane și ați avut toate aceste vise și speranțe pentru ea, apoi a ieșit din viața voastră și și-a trăit propria viață, și-a făcut propria treabă, și nu s-a potrivit deloc cu ceea ce ați sperat că va fi viața acelei persoane. Trebuie să dați drumul la asta și nu doar să faceți pace cu persoana care este în viața sa, ci și să vedeți toate potențialele, toate posibilitățile care-i stau acum în față. 

Acele potențiale includ o enormă creștere și evoluție spirituală. Aveți capacitatea să faceți asta pentru că noi avem capacitatea să o facem și, pentru că vă conectați la noi din când în când, unii dintre voi mai mult decât alții, știm că puteți găsi aceiași vibrație în voi înșivă. Este o vibrație care are o frecvență mai înaltă decât doar să sperați la ce este mai bine și, cu siguranță, este de o frecvență mai înaltă decât să încercați să vă dați seama cum va reveni persoana respectivă pe calea pe care ați imaginat-o pentru ea. Și, desigur, această viziune pe care o aveți include și propria voastră experiență de viață. Vă spuneți ceea ce vreți să fiți când veți crește încă de la o vârstă fragedă, iar apoi, când vă maturizați, aveți anumite obiective pentru voi ca o persoană care are o carieră, sau ca părinte sau ca o persoană care pur și simplu i-ajută pe alții. 

Iar când viața voastră nu merge în direcția în care v-ați imaginat că o să meargă, este momentul să deveniți mai curioși în ceea ce privește creația voastră. Acela este momentul în care vreți să o vedeți perfectă așa cum este, chiar dacă nimeni altcineva din cercul vostru imediat nu o vede așa. Trebuie să înțelegeți că sunteți creatori puternici și că creați pe multe nivele diferite ale ființei voastre. Când ceva nu merge potrivit planului, atunci trebuie să recunoașteți că există un plan mai bun și trebuie să rezistați tentației să vă descurajați că nu ați dus la îndeplinire ceea ce ați crezut că este cel mai bun scenariu pentru voi. Aveți încredere că întotdeauna cel mai bun scenariu este cel pe care îl trăiți. Profitați la maxim de ceea ce aveți și de oportunitățile care vă apar și relaxați-vă cu restul. 

Relaxați-vă și dați drumul, predați-vă și curgeți cu fluxul. Acestea sunt concepte pe care le auziți tot timpul, dar când vine vorba de propria viață, adeseori credeți că trebuie să munciți mai mult, sau să încercați mai mult, sau să vizualizați mai intens. Dar trebuie să vă lăsați duși și să aveți încredere și să știți că ceea ce e mai bun vine întotdeauna pentru că voi le creați ca aspect al Sursei de Energie, și nu v-ați putea refuza niciodată una dintre creațiile voastre. Uneori aceste creații nu vin în momentul pe care l-ați prefera, și asta înseamnă doar că trebuie să vă relaxați și mai mult, să vă deschideți, să acceptați și să vă concentrați să fiți versiunea voastră pe care o doriți cel mai mult în acele circumstanțe de viață, și asta este calea să trăiți o viață de măiestrie spirituală.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.