Pagini

luni, 17 iunie 2024

Cum să vă iubiți pe voi înșivă

Grupul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Grupul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem atât de mult respect și admirație pentru voi toți acolo pe Pământ, dar avem și atât de multă iubire și simțim această iubire pentru voi în fiecare moment al existenței noastre. Ne-am antrenat să fim centrați pe inimă, să fim concentrați pe felul în care ne simțim și să fim iubitori față de noi înșine, precum și față de ceilalți. Acum suntem ființe non-fizice, dar cândva am avut corpuri și am avut inimi și ne-am început antrenamentul când încă mai aveam inimi, dar focalizarea este aceiași. Vreți să vă concentrați asupra centrului vostru ca să aveți acces la iubirea care sunteți cu adevărat. Vreți să găsiți pe cineva sau ceva care să vă aducă aminte de acea iubire și apoi să vă mutați atenția de la ei sau de la ea, astfel încât să deveniți mai interesați de sentimentul de iubire din interiorul vostru. 

Acum, știm că mulți dintre voi sunteți conștienți de importanța iubirii de sine, dar mai știm și că cei mai mulți dintre voi nu înțelegeți cum puteți reuși să faceți asta. Cu alte cuvinte, dacă nu ați făcut nimic sau nu este nimic care să vă facă vrednici de acea iubire, cum ați putea să v-o oferiți vouă înșivă? Vreți să începeți prin a înțelege dacă ați fost iubitori cu voi înșivă sau nu, iar asta începe prin a fi atenți la modul în care vorbiți cu voi înșivă, la gândurile, cuvintele și chiar la comportamentul vostru. Dacă faceți o greșeală când faceți ceva, cât de duri sunteți cu voi înșivă? Dacă în mod constant faceți lucruri pe care nu vreți să le faceți, chiar vă onorați și sunteți iubitori cu voi înșivă? Puteți observa ce fel de gânduri aveți în legătură cu voi înșivă și cum se simt ele? 

Veți simți un sentiment de gol undeva într-una dintre chakrele voastre atunci când nu sunteți iubitori cu voi înșivă pentru că veți fi ieșit din aliniere cu adevăratul vostru sine care este iubire, este Sursa și care, desigur, vă iubește. Așa că, pe măsură ce observați dacă sunteți sau nu iubitori cu voi înșivă, vă confruntați cu o decizie. Trebuie să vă întrebați dacă doriți să continuați în acest fel sau dacă preferați să vă corectați singuri cursul. Puteți înlocui întotdeauna un gând pe care nu-l simțiți a fi bun despre voi cu unul care o face. 

Vă puteți întotdeauna concentra pe ceva în legătură cu voi care vi se pare cel puțin acceptabil și vă puteți muta microscopul de pe voi înșivă pentru o vreme și să mergeți să faceți ceea ce vă place să faceți, să mergeți și să fiți cu oamenii cu care vă place să fiți sau să mergeți să mângâiați animalul care știți că vă iubește necondiționat. Odată ce inima voastră este deschisă pentru orice sau oricine, ea este deschisă și pentru voi. Așa că puteți lua acea lentilă și să o întoarceți asupra voastră odată ce ați pus lucrurile în mișcare, activând iubirea din voi prin concentrare, făcând ceea ce vă place să faceți sau fiind alături de oamenii cu care vă place să fiți. 

Puteți, totodată, acorda atenție modului în care îi priviți pe ceilalți și dacă sunteți iubitori față de ei. Dacă sunteți duri și critici cu altcineva, atunci sunt șanse să vă întoarceți acea lentilă asupra voastră la un moment dat și veți fi la fel de duri și la fel de critici cu voi înșivă. Prin urmare, cel mai bun mod să vă angajați într-o mai mare iubire de sine este să fiți iubire. 

Întrebați-vă în fiecare dimineață când vă treziți ce vreți să fiți astăzi și, în acele zile în care alegeți iubirea, intenționați să vă includeți și pe voi înșivă și asta va face toată diferența. Dacă în acest moment nu există nimeni în viața voastră care să vă învăluie în iubire, atenție și laudă, atunci amintiți-vă că Sursa vă iubește, amintiți-vă că sunteți iubire și amintiți-vă că puteți găsi acea iubire în voi înșivă, chiar dacă n-ați făcut niciodată ceva demn de remarcat, chiar dacă simțiți că nu ați devenit persoana care ați vrut să deveniți în această viață. Sunteți cine sunteți și ați ajuns până aici ca să fiți suficient de treziți ca să primiți acest mesaj și vă puteți iubi chiar acolo unde vă aflați, indiferent unde ar fi asta.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.