Pagini

marți, 25 iunie 2024

Dacă vă așteptați ca navele să aterizeze, faceți asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

În acest moment avem suficient de multă experiență în lucrul cu ființe din dimensiunile fizice ca să știm cum să vă ajutăm să trăiți o viață mai bună acolo în dimensiunea voastră fizică de pe planeta Pământ. Știm cât de important este pentru voi toți să fiți practic acolo în acele corpuri fizice și vrem să înțelegeți că sunteți acolo ca să împământați energiile de frecvență mai înaltă pentru colectivul omenirii și pentru acest întreg univers. Vrem ca voi toți să îmbrățișați faptul că ați ales să fiți acolo și că ați ales să aveți un corp fizic în acest moment. Vă invităm să căutați ce din tărâmul fizic vă poate oferi un motiv să vă simțiți împământați. 

Cu alte cuvinte, știm că este ceva cu privire la realitatea fizică de acolo de pe Pământ ce puteți aprecia, iubi, vă poate entuziasma și la care să participați în mod regulat. Făcând acest lucru vă oferiți drept canale pentru energia non-fizică de o frecvență mai înaltă care vine din planurile mai înalt dimensionale. Așa că, vedeți voi, chiar și urmărirea fericirii voastre este un act de serviciu nu doar pentru omenire, ci și pentru acest întreg univers și sunteți cu toții necesari chiar în acest moment acolo pe Pământ, trăind viețile pe care le trăiți. Dar trebuie să vă găsiți ceva legat de viața voastră patru dimensională în acest moment pe Pământ care să vă placă, ca să fiți de cel mai mare folos. 

Asta înseamnă că trebuie să puneți deoparte pancartele și să coborâți pumnii ridicați spre cer, să încetați să priviți la ceea ce este greșit în viața de pe Pământ în acest moment, astfel încât să aveți timp și energie să dedicați acelor lucruri care vă luminează cu adevărat și vă oferă un motiv să vă treziți dimineața. Sunteți foarte norocoși acolo pe Pământ pentru că aveți la dispoziție o varietate atât de mare de opțiuni în fiecare zi, și vă invităm să o vedeți și voi în acest fel, pentru că dacă doar pierdeți timpul degeaba așteptând ca navele să aterizeze sau așteptând fulgerul solar ca evenimentul de ascensiune să fie complet, atunci nu faceți parte din acea călătorie conștientă de ascensiune. 

Nu trebuie să așteptați să se întâmple ceva ca să fiți chiar acum sinele vostru cinci dimensional și puteți trăi o viață pe Pământ care nu numai că contribuie la energiile de frecvență mai înaltă de care conștiința colectivă a omenirii are atât de multă nevoie, ci poate fi o viață care să-i inspire pe alții. Sunteți acolo să fiți lideri în gândire, cuvânt și acțiune, nu doar să așteptați următoarea predicție despre ce se va întâmpla și când. Vă sugerăm să fiți mai pro-activi în viața voastră, să ieșiți și să vă conectați cu Mama Pământ, Mama Natură și alți oameni și vă sugerăm să mai nu așteptați ca ceva să se întâmple înainte să faceți acest lucru. 

Am văzut asta funcționând în atât de multe lumi, în atât de multe dimensiuni și în atât de multe sisteme stelare și acum este momentul să lăsați ca tot ceea ce a fost deja să funcționeze pentru voi acolo pe Pământ. Vă garantăm succesul.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.