Pagini

marți, 18 iunie 2024

Eliberarea energiei înțepenite și blocate

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

În acest moment sunteți ceea ce ați fost creați să fiți și aveți experiențele care servesc acestei versiuni a Sursei de Energie care sunteți. Veți avea aceste experiențe. Nu sunteți forțați să o faceți de nici o forță din afara voastră. Când acceptați că viața voastră este așa cum trebuie să fie acum, puteți trece la altceva. Veți avea experiențe noi după acceptarea experiențelor pe care le aveți. Când le considerați pe toate acceptabile după standardele voastre, atunci puteți avea un nou set de experiențe. Și da, preferințele voastre contează. 

Vă mișcați prin viață hotărând ce vă face fericiți, ce vă aduce bucurie, iar acest lucru diferă de la persoană la persoană. Așadar, pe măsură ce vă aliniați cu viața pe care o aveți și continuați să vă exprimați preferințele forțelor universale care există, puteți avea mai multe dintre experiențele pe care doriți să le aveți. Acum, unul dintre obstacolele pe care le întâlniți pe parcursul drumului către ceea ce vreți să experimentați este o credință pe care o dețineți și care spune contrariul. 

Poate aveți o credință care spune: ”Nu sunt vrednic de asta.” Sau poate aveți o credință care spune: ”Nu este posibil.” Poate aveți o credință care spune că ceea ce vreți este greșit să aveți într-un fel sau altul. Acestea sunt obstacolele voastre în calea trăirii unei vieți mai pe placul vostru. Ceea ce vă sfătuim să faceți este să continuați să vă exprimați preferințele către univers și să vă concentrați atenția asupra acestora, în loc să vă concentrați pe rezistența pe care o opuneți față de ceea ce nu doriți. Și când vă concentrați atenția asupra a ceea ce doriți, fiți sinceri cu voi înșivă în ceea ce privește modul în care vă simțiți în legătură cu acele dorințe pe care le aveți. 

Puteți spune după cum vă simțiți ce anume mai trebuie să eliberați. Puteți avea energie blocată în jurul oricăreia dintre dorințele voastre din mai multe motive, iar emoțiile voastre vă vor spune care dintre ele și, eventual, ce trebuie să fie clarificat. De exemplu, poate vă spuneți: ”Vreau să fiu un canalizator,” dar apoi simțiți frică atunci când vă gândiți la asta, pentru că știți că unii oameni vor râde de voi și unii oameni nu vă vor plăcea din cauza a ceea ce faceți. Unii oameni se vor teme de voi sau se vor îndoi că ceea ce faceți este real. 

Așadar, trebuie să vă puteți înfrunta aceste frici ca să aveți experiența de canalizare pe care doriți să o aveți. Înfruntarea fricilor înseamnă să simțiți aceste frici, dar și să de-construiți credințele din spatele fricilor. În acest punct trebuie să recunoașteți că, indiferent de ceea ce faceți în viață, unii oameni nu vă vor plăcea din cauza profesiei voastre, și trebuie să acceptați acest lucru. Este important pentru voi să vă puteți curăța propria cale către ceea ce doriți să experimentați, și aveți în voi toată capacitatea să faceți exact asta. Vom continua să vă reamintim acest adevăr pentru că vă iubim și pentru că dorim să vă vedem fericiți. Dorim să vă vedem trăindu-vă viețile care le-ați hotărât că sunt cele mai bune vieți ale voastre... și în această viață.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.