Pagini

vineri, 7 iunie 2024

Este Pământul o planetă închisoare?

Creatorii 12D prin Daniel Scranton

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Vă luați spiritualitatea foarte în serios și mulți dintre voi separați ceea ce este spiritual de ceea ce este material sau fizic. Nu toți, dar mulți dintre voi faceți asta pentru că puteți simți capcanele realității fizice făcându-vă semn să mergeți către ele. Vă puteți aminti viețile hedoniste în care tot ceea ce conta pentru voi erau plăcerile carnale, bogăția și puterea, iar acum căutați să evitați acele capcane într-o asemenea măsură încât tindeți mai mult către o viață de renunțare. 

Căutați să aveți experiențe spirituale în locuri foarte specifice, în locuri care au fost concepute să creeze energia necesară ca să ofere cuiva o experiență spirituală. Totuși, noi dorim ca voi toți să recunoașteți că puteți avea o experiență spirituală în timp ce vă luați prânzul, în timp ce mergeți la plimbare și chiar în timp ce faceți duș, baie sau vă spălați pe dinți. Timpul în care trăiți acum este un timp de estompare a acestor linii de separare. Este un timp în care să infuzați mai mult din spiritual, din non-fizic, în fizic și material. Este timpul să încetați să le mai vedeți ca separate. 

Este timpul să vedeți și să recunoașteți pe deplin că totul este iubire și totul este al Divinului. Este, totodată, important ca mai mulți dintre adepții noii ere să recunoască că sunteți acolo unde se presupune că ar trebui să fiți și că aveți experiențele pe care se presupune că ar trebui să le aveți. Nimic n-a mers prost. Nu sunteți prinși în capcană, iar Pământul nu este o planetă închisoare. Nu trebuie să fiți acolo din cauza karmei sau a contractelor voastre. 

Sunteți acolo pentru că, la nivel de suflet, vreți să fiți acolo și când vă ridicați conștiința, percepția realității la cea a sufletului vostru, veți înțelege asta. Veți ști asta într-un mod foarte visceral. Veți înceta să vă rugați de ajutoarele voastre, de ghizii voștri, de sinele vostru mai înalt să vă scoată de pe această bucată de piatră. Veți recunoaște că oportunitățile care apar ca provocări sunt acolo ca să vă arate că sunteți Sursă de Energie. Nu sunt acolo ca să vă amplifice dorința să scăpați de realitate, fie prin droguri fie prin nave spațiale. Sunteți meniți să vă implicați în realitatea care vă stă în față ca Ființa Divină Sursă de Energie care sunteți și sunteți meniți, totodată, să vedeți totul ca Sursă de Energie. 

Acesta este cel mai bun lucru din ambele lumi. Acesta este cel mai bun lucru din toate lumile și de aceea ați vrut să vă întrupați pe planeta Pământ. Pentru că Pământul vă oferă cea mai bună oportunitate să aveți această experiență într-un mod nou, într-un mod în care n-ați mai făcut-o niciodată până acum. Prin urmare, sunteți acolo să fiți deschizători de drumuri și arătători de cale. Sunteți acolo să duceți conștiința omenirii dincolo de nivelul la care a fost înainte și sunteți acolo să fiți unul dintre cei care inițiază îmbinarea, fuziunea celor două tărâmuri, să creați Raiul pe Pământ. 

Uneori asta înseamnă și să aduceți mai mult din sistemul Arcturian pe Pământ. Uneori înseamnă să aduceți mai mult din sistemul Pleiadean pe Pământ. Și uneori înseamnă să aduceți mai mult din sistemele Lyran și Siriusian pe Pământ. Nu vom enumera aici toate sistemele, dar ați prins ideea. Dacă nu vă simțiți acasă pe Pământ, atunci sunteți meniți să îl faceți casa voastră împământând mai mult din energiile cu care doriți să vă jucați. Și da, aveți această putere și puteți face această alegere. Foarte bine.   

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.