Pagini

miercuri, 26 iunie 2024

Lucrători în Lumină: Sunteți pregătiți pentru asta

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Căutăm uneori, așa cum faceți și voi, ceva care să ne aducă într-o stare mai înalt vibrațională. Este adevărat ce se spune. Precum sus, așa și jos. Căutăm și ne întrebăm. Avem dorințe și avem ceea ce nu am terminat de experimentat, iar toate acestea fac să fim foarte calificați să vă ajutăm. Doar pentru că nu avem corpuri fizice nu înseamnă că nu ne putem raporta la voi toți, acolo în fizic și pe planeta Pământ. Știm că ceea ce ne motivează pe noi poate fi diferit de ceea ce vă motivează pe unii dintre voi, pentru că noi nu avem de urmărit plăcerea fizică, dar vedem și cum aceste căutări sunt goale și observăm că toți cei implicați în acele căutări simt în cele din urmă acel gol, chiar dacă doar temporar. 

Observăm că toți aveți o tendință să căutați în afara voastră într-o măsură atât de mare încât puteți deveni dependenți de unele aspecte ale lumii fizice, în timp ce noi nu avem nimic de ce să devenim dependenți aici, în non-fizic, dar am spune că ceea ce voi experimentați mai mult decât orice, ceea ce vă tulbură la un anumit nivel al conștiinței voastre, este lipsa unei simțiri a scopului. Vorbim cu atât de mulți dintre voi care simt asta și dorim atât de mult să vă ajutăm pe toți cei care vă simțiți astfel să înțelegeți că uneori scopul vostru nu s-a arătat încă. Cât timp așteptați ca acea inspirație, acel scop să apară, sunt multe lucruri pe care le puteți face. Sunt multe pe care le puteți elibera și rezolva. Sunt multe înlăuntrul vostru pe care le puteți clarifica ca să faceți loc acelui moment de inspirație, să faceți loc acelor energii care vă vor umple înainte să poată veni din voi.   

Așadar, deși lucrul cu voi înșivă nu pare a fi un scop, și nu este foarte spectaculos, face parte totuși din scopul pe care-l aveți acolo pe Pământ. Dacă toată lumea ar alerga din momentul în care pune piciorul pe Pământ, ar fi un mediu mult diferit de cel în care trăiți acum. Uneori, plictiseala care apare vă dă unora dintre voi impresia că viața voastră nu servește vreunui scop vouă înșivă sau oricui altcuiva. Când nu simțiți că ați ști care este scopul vostru, asigurați-vă că faceți loc în voi și în viața voastră ca scopul vostru să apară. Cu alte cuvinte, faceți acea muncă de curățare, eliberați în primul rând ceea ce nu vă mai servește și ceea ce nu vă aparține și dați-vă voie să fiți voi scopul vostru pentru o vreme. 

Lumea în care trăiți chiar acum se schimbă dramatic. Vor exista atât de multe locuri de muncă, cariere și afaceri diferite în viitor, iar unii dintre voi sunteți cei care le veți crea. Dar știm cu siguranță că aceia dintre voi care nu simțiți că aveți un scop acum, sunteți pregătiți pentru scopul vostru. Și când nu puteți vedea imaginea mai amplă a acestuia, este greu să aveți încredere și este greu să aveți răbdare, dar acestea sunt lucruri cu care trebuie să vă confruntați ca să lăsați în cele din urmă să intre acel gând inspirat, acea idee inspirată, acel impuls care vă duce spre el. 

Știm și că aveți tendința să asociați scopul cu vreo acțiune sau vreo carieră, dar nu întotdeauna este cazul. Atât de mulți oameni mențin spațiul pentru alții, menținând o vibrație înaltă ca să echilibreze energiile de acolo. Atât de mulți oameni meditează, fac incantații, cântă monoton sunete cum ar fi ”om” și fac tot ce pot să ridice nivelul de conștiință. Trebuie să renunțați la ideea că scopul vostru este întotdeauna legat de o acțiune pe care o întreprindeți și trebuie să fiți, totodată, conștienți de cât de multe sunt în voi care așteaptă încă să iasă. 

Fiți conștienți de cât de multe sunt în interiorul vostru pe care le puteți accesa chiar acum în timp ce vă demonstrați răbdarea și încrederea în ceva care va fi o mai mare exprimare exterioară a acelui univers care există în interiorul fiecăruia dintre noi. Vă invităm să vă relaxați mai mult, să dați drumul și, în cele din urmă, să lăsați să intre ceea ce vă va inspira să fiți persoana, ființa, iubirea care ați fost întotdeauna meniți să fiți și care sunteți destinați să fiți în această viață.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.