Pagini

joi, 6 iunie 2024

Mesaj de la Mira din Înaltul Consiliu Pleiadean

 

Prin Valerie Donner

Salutări, sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadean. Salut echipajul de la sol prin pternica mea îmbrățișare. Faceți o treabă exemplară în acest moment pe Pământ. Noi cei din Consiliul Pământului suntem mulțumiți de progresul rapid care este făcut în acest moment. 

Știm că a fost un drum oarecum accidentat, fără nici un semn de sfârșit. Vă asigurăm că acest lucru este departe de adevăr. Totul se întâmplă deodată și acesta este un alt motiv pentru care energiile sunt haotice și confuze. Cu toate acestea, omenirea devine mai înțeleaptă. Mulți devin mai conștienți. Depinde doar de ceea pe ce vă concentrați. 

Ambele părți ale știrilor sunt strâmbe și știți asta deja. Sunt multe agende personale care sunt transmise omenirii în acest moment. Fiecare este oarecum un truc ca să vă capteze energia, să vă preia frica și să o folosească în propriile scopuri. Nu vrem ca voi să permiteți acest lucru, așa că, atunci când vine vorba de frică, vă cerem să vă eliberați conștient de ea. Nu hrăniți acea energie. Acest lucru este important și face parte din călătoria voastră spirituală de trecere la o conștiință mai înaltă.   

Este o vorbă pe care o voi împărtăși cu voi ”Nu te uita la aligatorii de pe marginea drumului.” Rămâneți pe calea voastră directă a siguranței și libertății. Nu le acordați atenție sau energie și vă vor lăsa în pace. Ei nu știu ce să facă fără frica și energia voastră. 

Pământul a fost mult timp copleșit de agresivitate. Agresivitatea este o energie întunecată și negativă. Ea va fi eliminată pe măsură ce treceți în dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Energiile puterii asupra altora nu vor fi sub nici o formă permise! Fiți atenți la cei care fac asta și știți că vor fi îndepărtați. Pământul va deveni sigur, liniștit, pașnic și armonios și fiecare suflet va fi onorat și respectat. Nu va fi nevoie de putere asupra altora sau de agresiune sub nici o formă, indiferent dacă este vorba despre un animal sau un alt tip de creație. Acestea vor ține de trecut. 

Sunt Mira și vă trimit toată iubirea și susținerea mea. Faceți Pământul să fie foarte special în multe privințe și veți ști asta pe măsură ce progresați.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Imagine Corina Chirilă

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.