Pagini

joi, 20 iunie 2024

”Patul vostru de cuie” este istorie

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate că aveți nevoie de o asigurare că viața și lumea voastră devin mai pline de iubire în loc de mai puțin pline de iubire. Mass-media voastră continuă să promoveze lipsa de iubire, dar ființa voastră interioară pare să aibă mai puțină nevoie să facă parte din lumea complicată pe care mass-media o promovează. 

Chiar dacă sunteți expuși la rapoartele zilnice ale lipsei de armonie, care pare a fi modul actual de existență al lumii, nu ați experimentat absolut deloc același lucru. Și dacă-i întrebați pe alții, probabil că ar spune același lucru. Este ca și cum aerul începe să se scurgă din balonul fricii. 

Poate că unii dintre prietenii sau rudele voastre sunt îngrijorați în ceea ce privește finanțele, locurile în care să trăiască, locurile de muncă sau războaiele. Acest lucru este așa dintr-un motiv anume – asemenea unui copil care se joacă mult, sunt obosiți, ceea ce duce la crize de furie și alte comportamente nepotrivite. Chiar dacă tu ca părinte înțelegi de ce reacționează așa, vrei ca acel comportament să se încheie. Așa este și acum. 

Părți ale lumii și anumiți conducători acționează precum copiii epuizați. Asta nu înseamnă că trebuie să le încuviințați comportamentele, ci mai degrabă să știți că acele acțiuni se estompează pe măsură ce tot mai multă lume adoptă o nouă viziune parentală. Arătându-le celor care promovează frica, mânia și neliniștea că acele comportamente sunt inacceptabile în această lume nouă. 

Așa ceva nu se va întâmpla mâine, dar se va întâmpla mult mai devreme decât anticipați, deoarece cuvintele și acțiunile 3D nu mai sunt teme dominante pe Pământ. Desigur, acest concept pare imposibil de dovedit sau acceptat în timp ce învățați despre violența fizică, emoțională și spirituală și despre disprețul pentru libertatea celorlalți. Dar din nou, fac aceste activități parte din lumea voastră personală, din lumea voastră mai mare sau din rapoarte despre locuri care nu vă ating pe voi sau pe cei apropiați?

Dacă acele activități vă ating personal, de ce credeți că v-ați oferit voluntar să faceți parte din acea piesă dureroasă? O întrebare care nu indică că sunteți răi sau malefici, ci să vă întrebați de ce trebuie să faceți parte din acea durere? Este momentul ca toți cei care suferă să determine de ce. V-ați oferit voluntar? Continuați să fiți un purtător de grijă al pământului dincolo de momentul în care trebuie să o faceți? Vă este frică să primiți din cauza unor probleme din trecut pe care nu le-ați rezolvat încă? 

Dacă suferiți, o faceți pentru că nu ați acceptat încă libertatea pe care o aduce noul vostru eu. Nu sunteți un învățăcel lent sau o persoană rea; în schimb, nu mai trebuie să suferiți așa cum v-ați așteptați să o faceți în 3D. Asta este o lume nouă și sunteți o ființă nouă creând o viață care este potrivită pentru voi – nu în durere sau frică, ci în bucurie. 

Așadar, sarcina voastră pentru următoarele câteva zile este să vă îndepărtați de piesele 3D care par să se lipească de voi ca și cum o mâncare stricată s-ar fi lipit de ființa voastră. Îndepărtați-le. Dați-vă voie să respirați în aerul primirii – și așteptați-vă să trăiți în bucurie. 

Acest lucru va fi dificil pentru unii deoarece aproape că vă simțiți mai confortabil să fiți un sac de box pe Pământ decât o ființă independentă care trăiește în libertatea bucuriei personale. Această ultimă afirmație nu vă neagă munca și dedicarea față de tranziție. În schimb, vă informează fără echivoc că este momentul să dați drumul complexului vostru de salvator – un complex pe care vi l-ați creat de-a lungul eonilor petrecuți pe Pământ prin concentrarea voastră neclintită pe schimbarea lumii de la frică la iubire. Concentrarea voastră a fost atât de totală încât, în esență, ați dormit pe un pat de cuie viață după viață, suferind cu o singură focalizare: salvarea Pământului. Ați făcut-o. 

Sacrificiul și durerea voastră s-au încheiat. Nevoia voastră să aveți grijă de toată lumea, dar nu și de voi înșivă, s-a încheiat. Nevoia voastră să-i protejați pe toți, s-a încheiat. Chiar și nevoia voastră să-i schimbați pe ceilalți către iubire s-a încheiat. Singura sarcină rămasă este să acceptați și să primiți viața abundentă pe care ați creat-o pentru voi și pentru alții. 

Ignorați-i pe cei care încearcă să vă readucă la 3D. Ignorați-i pe cei care încearcă să vă facă să vă simțiți vinovați că nu i-ați ajutat pe ei înainte să vă ajutați pe voi. Ignorați tot ceea ce indică că trebuie să continuați să trăiți pe un pat de cuie. Această nouă viață nu include purtatul de grijă altora decât dacă este încântător și, cu siguranță, nu salvarea Pământului sau a altora care doresc să rămână în frica 3D. S-a terminat. Și pentru că s-a terminat, singurul medicament de care aveți nevoie acum este bucuria. 

Dacă ați fi bolnavi pe moarte și medicul v-ar spune că v-ați vindeca dacă ați lua un anumit medicament, probabil că l-ați lua. Mulți dintre voi, cei care citiți aceste materiale, continuați să vă simțiți bolnavi. Singurul medicament de care aveți nevoie acum este să trăiți în bucurie, negând nevoia să vă sacrificați bucuria pentru că așa se așteaptă alții să faceți. 

Dați-vă voie să trăiți în lumina soarelui și lăsați-i pe alții să trăiască în vremuri furtunoase dacă așa aleg. Pe bucurie este focalizarea voastră, indiferent de ce sau cine vor alții să fiți. Dacă vă continuați rolul 3D, va fi mai puțin probabil ca alții concentrați pe 3D să înțeleagă cum să treacă dincolo de 3D. 

Trecerea în bucurie nu mai este o mișcare egoistă, ci o nevoie a Pământului/Universului. Nu vă așteptați ca Pământul să devină plin de bucurie și apoi să vă împingă să ajungeți în acea stare. Voi sunteți instigatorul bucuriei voastre, la fel ca fiecare ființă care a trecut dincolo de 3D. 

Această tranziție este din interior spre exterior, indiferent de ceea ce doresc sau gândesc alții. Revendicați-vă libertatea de a fi revendicându-vă bucuria și veți ajuta la aducerea Pământului în bucurie. Dacă așteptați ca alții să împingă Pământul în bucurie, voi veți rămâne în durere. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.