Pagini

marți, 11 iunie 2024

Planul și harta Noului Pământ

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton

Salutari. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Avem un respect enorm pentru voi toți cei de pe Pământ și pentru călătoriile voastre, pentru că vă observăm de foarte mult timp și știm cu câte provocări v-ați confruntat acolo pe Pământ. Suntem, totuși, încântați de ceea ce urmează pentru omenire, pentru că vedem cât de mult creați din fiecare dificultate cu care vă confruntați, de fiecare dată când nu reușiți. Aceia dintre voi care sunteți treziți vă dați seama de asta. Voi știți cum funcționează realitatea și știți că există mai mult de o realitate și, prin urmare, voi sunteți cei care conduceți omenirea spre lumină, spre cunoașterea că planeta și societatea perfectă pe care ați creat-o împreună este disponibilă și este disponibilă chiar acum. 

Nu trebuie să așteptați până la fulgerul solar, colapsul financiar, dezvăluirea completă a faptului că guvernele știu despre e.t. și au lucrat cu e.t. și așa mai departe. Nu trebuie să așteptați energia liberă și nu trebuie să așteptați aterizarea în masă care urmează a navelor spațiale. Nu trebuie să așteptați să aveți acces complet la darurile și abilitățile voastre spirituale. Trebuie doar să vă pese suficient de mult cum vă simțiți să vă concentrați pe acel Pământ și acea societate pe care le-ați co-creat împreună. Sunt disponibile celor cărora le pasă suficient de mult de cum se simt când se concentrează pe vibrația lor, în loc de pe ceea ce este greșit în societatea de astăzi. 

Vă poate păsa de semenii voștri și felul în care voi toți ați tratat-o pe Mama Pământ în ceea ce privește poluarea și toxinele din aer, apă și sol și așa mai departe, și să rămâneți în continuare concentrați pe unde vreți să mergeți, unde vreți să fiți, unde vreți să conduceți omenirea. De îndată ce începeți să vă concentrați pe ceea ce este greșit în felul în care sunt lucrurile astăzi pe planeta Pământ, inevitabil trebuie să căutați sursa acestor probleme și asta vă pune într-o poziție în care arătați cu degetul. 

Și dacă arătați cu degetul, sunteți blocați în modul noi-contra-lor, iar când sunteți în această poziție, nu sunteți într-o vibrație ridicată. Prin urmare, trebuie să fiți capabili să vedeți ceva despre care știți că nu face parte din Pământul și din societatea din care doriți să faceți parte și trebuie să fiți în măsură să trimiteți vindecare, iubire și compasiune tuturor celor implicați, iar apoi să vă concentrați asupra Pământului și asupra versiunii colectivului uman cu care doriți să vă armonizați vibrațional. Este posibil să faceți acest lucru de fiecare dată când deveniți conștienți de o problemă, un litigiu, o provocare, și în viața voastră. 

Ca individ, vă puteți uita la sănătatea voastră, la finanțele voastre, la relațiile voastre, la cariera voastră și să vă întrebați: ”Cine este de vină pentru toate astea? A fost greșeala mea? Este vina acelei persoane? Este de vină economia?” Sau, puteți mai degrabă recunoaște că tot ceea ce trăiți vă împinge în direcția a ceea ce doriți să trăiți și depinde în întregime de voi dacă faceți acea schimbare blândă să vă concentrați pe frumoasa versiune a planetei Pământ din acea altă realitate din care doriți să faceți parte, în care doriți să trăiți și să experimentați. 

De voi depinde. Puteți rămâne acolo unde sunteți, să căutați toți răufăcătorii, toți vinovații și să vă luptați cu ei până la moarte, sau îi puteți ierta, recunoaște că ei sunt răniți în vreun fel și au nevoie de iubire și compasiune. Puteți fi cei care trimit vindecare persoanei care are cea mai mare nevoie de ea și apoi vă puteți concentra pe ceea ce ați prefera să vedeți în societatea voastră, în semenii voștri și chiar în voi înșivă, deoarece trebuie să recunoașteți că, dacă vedeți asta în altcineva, atunci trebuie să existe și în voi. Și este necesară iertarea de sine. Știm că toate astea sunt mai ușor de spus decât de făcut, dar acesta este planul, asta este harta care vă duce la noul Pământ pe care l-ați co-creat cu toții.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.