Pagini

joi, 13 iunie 2024

Puneți-vă centura de siguranță pentru energiile Solstițiului

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Am trimis energii destul de consecvent și am observat că tot mai mulți dintre voi vă deschideți să primiți ceea ce vă aparține de drept. Altfel spus, creați trăind ceea ce trăiți, chiar dacă nu cereți intenționat sau conștient, iar acele energii sunt apoi create de voi pentru voi și vă pot fi livrate de oricare dintre noi din tărâmurile mai înalte. Noi căutăm să împărtășim energiile cele mai potrivite cu voi atunci când sunteți pregătiți, și știm că tot mai mulți oameni se vor deschide să primească energiile trimise deoarece aveți un solstițiu care se apropie acolo pe planeta voastră. 

Și odată cu solstițiul vine o așteptare mai mare pentru schimbare. Acest lucru se întâmplă în diverse momente ale calendarului vostru și este întotdeauna bine să începeți privind în sus și așteptându-vă să primiți. Prin așteptările voastre sunteți capabili să primiți mai mult. Și atunci când stați și meditați sau comunicați cu Mama Pământ sau Mama Natură, le arătați altora calea cum să se deschidă și să primească, chiar dacă nu se uită la voi sau nu aud de la voi ce ați făcut, iar acest lucru este așa pentru că faceți parte dintr-o conștiință colectivă. Acum, puteți primi și luând lucrurile mai ușor și relaxându-vă și vă recomandăm cu tărie să faceți asta cât de des puteți. 

Vă recomandăm să o faceți cât de des puteți, pentru că vă tot spunem că partea grea a trecut și v-ați făcut treaba și vrem să știți că aceste adevăruri sunt adevărate. Puteți intra acum în modul primire. Vă puteți aștepta la mai mult datorită la ceea ce ați făcut și ceea ce ați cerut deja și nu trebuie să munciți din greu ca să câștigați ceva, iar asta include să deveniți mai mult din sinele vostru mai înalt. 

Relaxați-vă pur și simplu în acel mod și nivel de conștientizare. Lăsați ca acel simț de sine să iasă la suprafață și vă veți experimenta pe voi înșivă mai degrabă așa cum doriți să fiți, decât așa cum ați fost. Suntem atât de fericiți să facem parte din această călătorie alături de voi și să vă ghidăm în toate modurile în care putem și vrem să vă puneți centura de siguranță, dar și să vă relaxați, pentru că aveți aceste minunate energii ale solstițiului care vin în calea voastră. Așteptați-vă la mai mult și primiți mai mult. Deveniți mai mult, pentru că sunteți destinați să o faceți și ați putea la fel de bine să o faceți în mod conștient.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.