Pagini

joi, 27 iunie 2024

Sunt durerea fizică și emoțională necesare pentru creștere?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Aveți o enormă capacitate să îndurați durerea și ați îndurat destul de multă de-a lungul vieților voastre acolo pe Pământ. Știm că mulți dintre voi cred că aveți nevoie de durere ca să creșteți, să evoluați și unii dintre voi chiar cred că durerea este o parte integrantă a ascensiunii voastre. Dar vrem să știți că odată ce simțiți durere și primiți mesajul de la durere, nu mai aveți nevoie de ea și nu vă servește să o perpetuați. 

Mulți dintre voi este nevoie să vă convingeți pe voi înșivă că în acest punct din viața voastră durerea nu mai este necesară. Nici analgezice nu este nevoie să luați ca să nu vă mai doară. Pur și simplu este nevoie să vă dați seama ce are durerea să vă spună și să-i primiți mesajul. Întotdeauna durerea fizică vă indică că a existat o durere emoțională care a fost fie ignorată, fie suprimată. 

Când intrați în contact cu durerea emoțională și îi dați voie durerii emoționale să fie ceea ce este și să o simțiți, atunci veți descoperi că durerea fizică dispare. Uneori, asta înseamnă să fiți foarte sinceri cu voi înșivă, pentru că poate fi foarte greu să recunoașteți că ați negat ceva, mai ales față de voi sau vouă înșivă. Dar veți descoperi că durerea poate duce la creștere, datorită la ceea ce luminează în voi. 

Totuși, v-ar plăcea, în cele din urmă, să puteți recunoaște mai devreme decât mai târziu acea emoție și/sau gând, astfel încât să nu fie nevoie ca durerea să se manifeste în fizic ca să vă atragă atenția. Trebuie să vă dați seama ce emoții de vibrație mai joasă ignorați și suprimați pentru că ele vă indică ce creați în mod greșit. Iar, ca ființe creatoare, doriți să creați ceea ce este în beneficiul vostru, ceea ce este potrivit și ceea ce doriți. 

Așa că, uneori este nevoie să priviți printr-o lupă ceea ce ați făcut ca să vedeți clar. Dar odată ce sunteți în durere, trebuie să observați și cum reacționați la ea. Care este răspunsul emoțional? Care este răspunsul mental și care este răspunsul fizic la durerea voastră? Toate acestea vă indică modul în care v-ați trăit viața și le puteți înlocui cu răspunsuri care vă fac să vă simțiți mai bine. Puteți începe să vedeți lucrurile într-un mod diferit datorită durerii pe care o experimentați în momentul respectiv și să înțelegeți că nu trebuie să trăiți cu ea. 

Nu trebuie să faceți din asta o problemă cronică și vă puteți convinge pe voi înșivă că este o experimentare temporară menită să vă trimită un mesaj. Puteți respira prin durerea fizică, așa cum sunteți meniți să respirați și prin durerea emoțională. În clarificarea durerii fizice și emoționale, simțiți ușurare. În ușurarea voastră, puteți crea din nou. Sunteți în măsură să vă vedeți pe voi înșivă și lumea voastră într-un mod diferit și vă încurajăm să faceți asta începând chiar de acum cu fiecare aspect al vieții voastre care nu este așa cum ați vrea să fie.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.