Pagini

miercuri, 5 iunie 2024

Trăind ”Vrăjitorul din Oz”

Brenda Hoffman

Dragilor, 

Încet, dar sigur, vă veți îndepărta de cuvintele și acțiunile 3D. Nu pentru că sunt greșite pentru 3D, ci pentru că sunt greșite pentru voi. Această tranziție nu este și despre..., ci despre asta și numai asta. Ceea ce a fost, inclusiv eu-l vostru 3D, nu mai este. Ceea ce este acum vă schimbă în interior și în exterior, precum și interacțiunile voastre și, prin urmare, cultura voastră. 

Această schimbare nu este localizată într-o porțiune a Pământului. Este globală. 

Chiar și, așa conceptul de ceea ce a fost nu mai este, nu pare să fie vizibil în lumea voastră exterioară. Războaiele, furia, insultele și neliniștea par deosebit de evidente în momentul de față. Este așa din două motive. Chiar dacă ați fost întotdeauna cufundați în gânduri, activități și frici similare de-a lungul fiecărei vieți pe care ați avut-o pe Pământ, acele activități păreau logice, chiar corecte. Acest lucru nu mai este valabil pentru voi și pentru milioane de alții. Așa că sunteți îngroziți, chiar furioși, în timp ce fiecare nouă acțiune 3D este activată. 

Noi, cei din Universuri, am indicat pe parcursul acestei tranziții că cei care doreau să-și mențină identitățile 3D, chiar dacă acea lume se închide, vor deveni mai stridenți și vor părea mai substanțiali decât sunt. Acesta este un moment similar cu cel exprimat în Vrăjitorul din Oz. Dorothy și tovarășii ei se apropie de locația Vrăjitorului, plini de frică și trepidare, doar ca să descopere că Vrăjitorul nu are nicio putere, este doar un spectacol. Și așa este pe tot Pământul acum. 

Cei care continuă să țipe și să creeze teamă nu și-au tras încă draperiile – asta se va întâmpla în următoarele câteva luni. Acest an calendaristic este despre ignorarea fricii afișate și revendicarea căii voastre personale – așa cum a fost valabil și pentru Dorothy, precum și pentru tovarășii ei. 

Pentru aceia dintre voi care continuă să creadă cuvintele acelora care se pretind a fi Vrăjitorul, frica și furia vor mai fierbe vreo câteva luni. Aceia dintre voi care știți cine sunteți acum sau în cine evoluați, îi veți ignora pe cei care nu vor să evolueze. Pentru că nu fac parte din noua voastră lume mai mult decât a făcut Vrăjitorul din noile vieți ale lui Dorothy și ale tovarășilor ei. 

Nu este nevoie să eliminați pe nimeni sau nimic, în afară de temerile voastre că totul este pierdut. Într-adevăr, totul este găsit. De fapt, este mai probabil să fiți în faza Dorothy, în care ea trebuie doar să-și bată călcâiele, decât în faza de intrare în bârlogul Vrăjitorului. 

Chiar dacă știrile recente din mass-media sugerează că ar trebui să vă fie frică, frica voastră așteptată este lentă, în mintea voastră și rapidă, într-a noastră, dispărând pe măsură ce începeți să vă dați seama de noile voastre puteri și interese. Asigurarea că cei care promovează frica 3D sunt îndepărtați din lumea voastră devine din ce în ce mai puțin importantă față de descoperirea a cine sunteți. 

Chiar dacă s-ar putea să pară că doar descoperiți unde locuiește Vrăjitorul, sunteți, de fapt, pregătiți să vă bateți călcâiele ca să creați calea potrivită pentru voi. Și, așa cum a fost valabil și pentru tovarășii lui Dorothy, veți descoperi că cei cu care ați fost cândva apropiați vor avea o cale diferită care s-ar putea să interacționeze sau nu cu a voastră. 

Nu este ca și cum cei care crează o cale diferită de a voastră sunt răi sau nu mai fac parte din viața voastră, ci că sunt liberi să-și creeze cea mai bună cale pentru ei, așa cum este valabil și pentru voi. Și, din moment ce nu vor fi două căi la fel, vor exista unele ajustări pentru mulți pe măsură ce-și savurează libertatea de a fi. Așa cum Dorothy și-a creat prietenii minunate, și-a amintit cu drag de ele, dar nu a mai avut nevoie să continue odată ce și-a dat seama că-și poate crea viața care i-a bucurat cel mai mult inima. 

Așa este și va fi și pentru voi. Așa să fie. Amin.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Daniel Kordan


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.