Pagini

duminică, 30 iunie 2024

Un mesaj de la Mira din Înaltul Consiliu Pleiadean

 Prin Valerie Donner în 28 Iunie 2024 

Salutări, sunt Mira din Înaltul Consiliu Pleiadean. Sunt aici să vorbesc cu voi astăzi și să vă ofer o actualizare despre ceea ce se petrece pe Pământ. Vă vorbesc ca membru al Consiliului Pământului. Lucrez cu normă întreagă cu acest Consiliu și o fac de mulți ani. 

Vă recomand să priviți în jurul vostru și să priviți aceste evenimente dintr-un alt punct de vedere decât perspectiva voastră actuală. Poate puteți vedea lumea vechii dimensiuni a treia dărâmându-se? S-ar putea să vedeți ciudățenia lumii vechi pe măsură ce avansați în conștiința mai înaltă a dimensiunii a cincea sau mai înaltă. 

Da, energiile sunt ciudate și pot fi puțin dezrădăcinătoare. Unii dintre voi observați comportamentul omenirii drept bizar și poate stupid. S-ar putea să vă întrebați ce a fost scurtcircuitat în creierul unor oameni atunci când iau deciziile pe care le iau. Aceste comportamente vă pot împinge până la limitele voastre. 

Aceste comportamente iraționale nerezonabile vă arată sfârșitul Pământului trei dimensional. Îi vedeți pe unii oameni asumându-și riscuri pe care voi nu vi le-ați asuma niciodată. Mulți și-au pierdut orientarea. Vechii factori de completare care i-au ținut pe toți sub control încetează să mai existe. 

Motivul pentru asta este că în conștiința mai înaltă niciunul dintre acești factori vechi nu este necesar. Veți trăi în curgerea divină fără nevoia să folosiți tehnologia de vibrație mai joasă și cu siguranță fără conștiința de vibrația mai joasă. Ochelarii de cal v-au fost scoși acum și aveți o viziune în timp real. 

Asta înseamnă că sunteți treziți. Felicitări! Cu cât mai absurdă devine lumea pentru voi, cu atât mai mult v-ați ridicat în dimensiunea a cincea. Timpul vechilor lideri, organizații, sisteme și control mondial, etc. pleacă oferindu-vă astfel libertatea de care aveați nevoie și pe care o meritați de multă vreme. Ca familie galactică a voastră, sărbătorim împreună cu voi noile începuturi. Vă ridicăm moralul în orice fel putem și vă asistăm acolo unde este nevoie de noi. Nu sunteți singuri.

 

Vă iubim, vă aplaudăm și suntem aici pentru voi. Eu sunt Mira.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

  

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.