Pagini

vineri, 14 iunie 2024

Veți fi canalizați de altcineva?

Saint Germain canalizat de Daniel Scranton 

Sunt aici pentru voi toți pentru că ați cerut asistență. Cereți ajutorul pe care-l vreți și de care aveți nevoie, iar aceia dintre noi care suntem în măsură să o facem vom veni ca răspuns la aceste solicitări. Eu vin ca învățător și ca ghid și vreau să știți cu toții că într-o zi voi veți fi ghizii și învățătorii altora chiar în acest univers. Veți fi într-o zi entități canalizate și vă va plăcea această experiență de a da mai departe. 

Aveți chiar acum capacitatea să fiți în serviciul celorlalți în atât de multe feluri și, uneori, credeți că puteți fi în serviciul altuia și acceptați această provocare. Alteori, nu știți ce să faceți și vă ridicați mâinile în aer și renunțați să fiți ajutorul de care cineva are nevoie. Vă implor să știți acest lucru – nu trebuie să înțelegeți cum sunteți în serviciul altuia. Puteți pur și simplu să intenționați ca persoana să fie vindecată sau să trăiască o viață mai bună și asta este suficient. 

În primul rând, este minunat că vreți să ajutați și toate încercările să îl ajutați pe un altul, contează. Ei contează, și la fel și voi. Acum, când renunțați să fiți răspunsul la chemarea pe care a făcut-o cineva, amintiți-vă doar că acea persoană își are propriile ajutoare. Își are ghizii săi, echipele sale galactice, strămoșii săi. Are atât de mulți care deja au grijă de ea, și astfel puteți menține spațiul pentru persoana pe care vreți să o ajutați imaginându-vă pur și simplu că aceasta primește ajutorul respectiv. Vizualizați-o deschizându-se să primească ceea ce vine spre ea din toate unghiurile și din toate dimensiunile. 

Dacă simțiți că vă este greu să-i ajutați pe alții pentru că nu v-ați accesat încă toate darurile și abilitățile voastre, puteți face același lucru. Pur și simplu stați și deschideți-vă ajutorului pe care-l primiți, activărilor, acordărilor și actualizărilor și știți că sunteți în modul primire de îndată ce decideți că sunteți. Lăsați la o parte neliniștea și dați drumul convingerii că trebuie să faceți ceva ca să dobândiți acele abilități. 

Dacă vreți să ajutați, sunt ajutoare care stau la coadă să vă ajute să-i ajutați pe alții. Și, după cum am spus deja, faceți un serviciu foarte mare ori de câte ori doriți măcar ca cineva să fie vindecat sau să trăiască o viață mai bună. Trimiteți acele intenții ca niște ondulații pe suprafața unui iaz și știți că intențiile voastre contează, la fel cum contează și gândurile voastre. Eu sunt aici să ajut ajutoarele, învățătorii, maeștrii în pregătire și vă invit pe toți să apelați oricând la mine. Dar apoi amintiți-vă și să vă relaxați și să vă deschideți să primiți ajutorul pe care-l ofer liber în fiecare moment al fiecărei zile de-a voastre de acolo de pe Pământ.

 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.