Pagini

marți, 2 iulie 2024

Ce vă vor aduce energiile lunii Iulie 2024

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați de ceea ce va urma pentru omenire și știm că vă oferiți mici actualizări și activări făcându-vă disponibili lor. Mai știm și că mai lucrați încă la multe dintre provocările pe care vi le-ați asumat în viața voastră, atât individual cât și colectiv, și vrem să știți că energiile lunii iulie vin să vă ajute să simțiți o mai mare libertate și să accesați mai multă libertate în viața voastră. Aveți abilitatea să vă simțiți liberi în diferitele circumstanțe și condiții pe care vi le-ați crea ca să vă oferiți ideea de limitare. 

Așadar, este o alegere să fiți liberi, dar până vi se arată energetic acest lucru, puteți continua să alegeți robia, să alegeți să fiți într-o stare de contracție. Energiile lunii Iulie au în totalitate legătură cu expansiunea voastră în adevărul a cine sunteți ca o ființă care conține atât de multă libertate. Energiile lunii iulie vă vor ajuta să accesați și locația vibrației libertății din interiorul vostru. Primiți aceste energii nu numai de la cei asemeni nouă, ci și de la soarele vostru și de la Mama Pământ. 

Ce puteți face ca să beneficiați mai mult de aceste energii este să vă oferiți momente în care pur și simplu să vă relaxați și să vă deschideți față de ele. Sunteți capabili să experimentați cu mult mai multă libertate și vă puteți schimba povestea pe care v-o spuneți despre voi înșivă pe parcursul lunii Iulie ca să vă aduceți aminte de aceste energii și chiar de adevărul că voi sunteți libertate. Sunteți acolo să experimentați libertatea și ceea de ce vă eliberați sunt limitările cu care ați fost de acord să vi le asumați în această viață. 

Deci, de exemplu, nu vă spunem că multe dintre instituțiile propriei voastre creații vor începe să se prăbușească peste tot în jurul vostru, astfel încât să vă puteți elibera de acele instituții și de oamenii care le conduc. Dar ceea ce vă spunem este că puteți recunoaște că sunteți liberi să schimbați modul în care priviți totul și orice ce este în realitatea voastră, iar apoi veți fi susținuți să vă eliberați de propria creație. Și veți fi susținuți în alegerile pe care le faceți și care pentru voi reprezintă libertate. 

Veți fi în măsură să vă eliberați de atât de multe care v-au tras în spate într-un mod foarte fizic, și ceea ce v-a tras în spate energetic va fi, de asemenea, îndepărtat de către voi făcând acea simplă alegere în libertatea pe care o aveți să domniți suprem asupra voastră și asupra vieții voastre. În timp ce vă gândiți la tot ceea de ce ați dori să vă eliberați, amintiți-vă, ca pe măsură ce vă eliberați, să binecuvântați ceea de ce vă eliberați deoarece oricine sau orice ar fi, v-a servit foarte bine. 

V-ați oferit acum oportunitatea să experimentați libertatea așa cum n-ați mai experimentat-o niciodată înainte. Doar prin crearea ideii de lipsă de libertate ajungeți să treceți în libertatea care v-a fost disponibilă în orice moment. Bucurați-vă de aceste energii ale lunii Iulie, primiți-le frecvent în voi și simțiți-vă mișcați de frumoasa lor vibrație înaltă.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.