Pagini

duminică, 14 iulie 2024

Colectiv trezit: uniți-vă și împliniți-vă destinul

Mesaj de la Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem conștienți de fiecare persoană de pe Pământ care face ceea ce este nevoie să facă ca să atingă o stare mai înaltă de conștiință. Vă vedem și vă simțim pe cei care ați luat această inițiativă și vă aplaudăm. Noi vă numim Colectivul Trezit și vrem să știți că numărul vostru crește pe zi ce trece. Vă invităm să simțiți enormitatea la ceea ce faceți acolo pe Pământ și, totodată, vă cerem să recunoașteți că de fapt nu sunteți singuri, chiar dacă vă simțiți singuri în această căutare. 

Vă conectați unul cu altul în planul astral. Împărtășiți acolo gânduri, idei și experimentări așa cum o faceți și pe internet, așa cum o faceți când vorbiți unul cu celălalt, vă scrieți unul altuia, vă trimiteți mesaje unul altuia. Aveți multe moduri în care să ajungeți unul la celălalt, inclusiv telepatic. Vă reuniți ca Colectivul Trezit pentru că știți cât de puternici sunteți atunci când sunteți uniți. Aceia dintre voi care sunteți treziți trebuie să vă puneți deoparte și diferențele în ceea ce privește convingerile voastre. Convingerile voastre au capacitatea să vă separe acolo pe Pământ. Întrebați pe oricine care este adept al unei religii. Nu trebuie să faceți asta ca cei treziți. 

De asemenea, vă rugăm să recunoașteți că vă conectați în plan astral chiar și cu cei cu care nu sunteți de acord în ceea ce privește o serie de subiecte. Acolo nu argumentați, nu dezbateți, nu încercați să dovediți că voi aveți dreptate și ei greșesc. Dacă vreun grup de acolo de pe Pământ se va uni, acesta sunteți voi toți. Prin urmare, dacă descoperiți că judecați pe cineva pentru că crede în ceva ce voi nu credeți, recunoașteți acea judecată și dați-i drumul. Apoi vă veți relaxa și veți primi mai mult de la grupul familiei voastre de suflet. Îi veți transmite universului, galaxiei și tuturor ființelor din ambele că sunteți pregătiți să întâlniți mai mulți e.t. și prieteni non-fizici. 

Știm că vă uniți, pentru că vedem și simțim deopotrivă asta și știm că renunțarea la acele diferențe neînsemnate este o parte importantă a modului în care vă ridicați nivelul de conștiință, vă ridicați vibrația și deveniți ceea ce întotdeauna ați fost meniți să deveniți în această viață. Voi sunteți unificatorii. Voi sunteți călăuzele și lucrătorii în lumină și când le arătați altora calea, veți vedea rezultatele chiar și cu acele grupuri religioase care de obicei sar unii la beregata altora. Căutați dovezi despre ceea ce vă spunem, pentru că sunt acolo și pentru că vă puteți concentra pe realitatea pe care o alegeți. Este cea mai bună folosire a liberului vostru arbitru. A sosit timpul vostru ca Colectiv Trezit să vă uniți, să vă ridicați și să conduceți Omenirea în conștiința celei de-a cincea dimensiuni.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.