Pagini

luni, 1 iulie 2024

Colectivul Trezit, Lucrătorii la Rețea și Echipajul de la Sol

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Vă ascultăm toate cererile și ne concentrăm destul de mult pe determinarea celor la care să răspundem mai întâi. Cu alte cuvinte, trebuie să determinăm pentru ce sunteți pregătiți și pentru ce nu sunteți, pe baza observațiilor noastre, pe baza a ceea ce am ajuns să cunoaștem despre omenire. Dar, în ultima vreme, cererile pe care le primim de la voi se învârt în principal în jurul trăirii într-o lume pașnică și în jurul trăirii într-o lume unde oamenii pot prospera, unde oamenii pot trăi armonios și pot crește repede. Și vedem toate aceste cereri ca o reflectare a cât de bine vă descurcați la nivel de colectiv uman. 

Nu vedem la fel de multe cereri pentru cantități masive de bogăție, putere și poziții de autoritate, deoarece aceia dintre voi care sunteți treziți și vă adresați nouă știți că acestea sunt căi goale. Sunt căile fără substanță. Ați ajuns cu toții să știți că ceea ce faceți acolo este cu mult mai mare decât trăirea unei vieți perfecte în termeni trei dimensionali. Sunteți acolo să creșteți, să vă extindeți, să evoluați și să-i ajutați pe alții să facă la fel. Voi sunteți acolo ca în cele din urmă să ascensionați, iar noi suntem aici să vă ajutăm. 

Ajutăm chiar acum lucrând cu liniile de rețea ale Pământului. Mai sunt multe care trebuie aduse în mediul fizic al Pământului, și sunt multe de vindecat, eliberat, iertat și așa mai departe, și sunt printre voi aceia care sunt destul de conștienți de aceste nevoi și vă deschideți către noi și către ajutorul pe care îl putem oferi, și apreciem asta foarte mult. Vrem să știți că sunteți pe radarul nostru și aceia dintre voi care v-ați oferit voluntar să fiți echipa noastră de la sol, sunteți chemați la acțiune. 

Vedem cum ghizii voștri vă ajută să vă deschideți chakra coroană ca să ofere corpurilor voastre actualizările de care au nevoie, astfel încât să puteți fi acele canale minunate și să ajutați întreaga omenire ancorând energiile necesare ca să-i ajutați pe toți de pe Pământ să trăiască în pace, prosperitate și să se dezvolte liber în orice activități la care doresc să ia parte. Acesta este un moment crucial pentru omenire și vedem Colectivul Treziților făcând pasul înainte să fie acei lucrători ai rețelei care v-ați născut să fiți, și vedem și că făcând asta, vă conectați unul cu altul, vă ancorați mai mult în voi înșivă și treceți dincolo de unde ați fost vreodată înainte într-o viață fizică pe Pământ. 

Recompensele sunt imediate și sunt multe, și această lucrare la rețea nu trebuie să fie muncă. Ea este menită să fie distractivă, plină de bucurie, jucăușă și cu toții conduceți drumul cu inimile larg deschise, cu capul sus și cu gândurile la co-crearea noului Pământ, unul care crează spațiu ca toată lumea să poată trăi vieți de libertate, bucurie și entuziasm. Asta este noua eră care v-a fost promisă, și acesta este momentul și modul în care toți o faceți să se întâmple.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link către postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.