Pagini

duminică, 21 iulie 2024

Mesaj de la Grupul Arcturian 14 Iulie 2024

Prin Marilyn Raffaele 

Bun venit, dragi cititori. 

Niciodată să nu vă îndoiți că totul decurge conform planului. În viitorul foarte apropiat vor avea loc evenimente care vor avea ca rezultat schimbarea și trezirea multora datorită informațiilor care le vor însoți. În acest moment sunteți martori la ieșirea la suprafață atât la nivel personal cât și global a unor cantități mari de energie falsă, densă și învechită care a fost prezentă de mult timp, dar nerecunoscută ca atare. Sunt câțiva care simt un sentiment de aliniere și validare din partea acestor energii vechi și, în loc să le recunoască drept ceea ce sunt și să le lase să se clarifice, ei acționează pe baza lor. Acesta este motivul pentru care observați o creștere a violenței și atât de mulți încearcă să forțeze vechile credințe bazate pe separare asupra celorlalți. 

Sunt unii indivizi, lideri religioși, biserici și grupuri organizate care cred și îi învață pe alții că numai ei cunosc mintea lui Dumnezeu și, prin urmare, sunt singurii calificați să-i învețe ce este corect și ce este greșit în tot și toate. Unul dintre subiectele lor preferate este sexualitatea. De obicei, ei înșiși au fost învățați că orice ce este senzual este rău sau păcătos și, astfel, atunci când ei înșiși experimentează sentimente sexuale normale, ei reacționează cu încercări de a le judeca, condamna, elimina, călca în picioare și opunându-le rezistență în toți cei din jurul lor, eșuând adeseori în ei înșiși. 

Ați fost învățați, și continuă să se învețe, din diverse surse că sexualitatea este rea, un semn al slăbiciunii umane, un păcat și o depravare care sunt permise doar dacă sunt binecuvântate printr-un contract legal. În mod contrar, vremurile prezente o promovează ca fiind sfârșitul fericirii. Amândouă reprezintă dualitatea. Sexualitatea umană este sacră pentru că este exprimarea în materie a căsătoriei mistice – atingerea acelei stări de conștiință în care aspectele masculin și feminin ale conștiinței Divine, devin una. 

Toată lumea experimentează sexualitatea pentru că fiecare este Conștiință Divină individualizată, dar, ca în cazul tuturor exprimărilor lui Dumnezeu, atunci când acestea sunt interpretate prin ochi trei dimensionali, devine un concept al realității. Sexualitatea este o energie puternică și sacră, dar adeseori este văzută ca nimic mai mult decât ceva pentru satisfacerea fizică, o datorie, un mod de-a avea copii, putere asupra altuia, o pedeapsă, obținere de bani sau un mod de a te simți atrăgător, vrednic și posibil de iubit. Intensitatea energiei sexuale este cea care provoacă atât de multe probleme de lungă durată victimelor violului și abuzului sexual asupra copiilor. 

Sexualitatea este folosită să vândă îmbrăcăminte, cosmetice și produse de toate felurile atât bărbaților cât și femeilor promovând ideea că dacă folosiți aceste produse veți arăta sexy și veți fi iubiți și acceptați. Concursurile de frumusețe și îmbrăcămintea ”sexy” sunt promovate atât pentru copii mici, cât și pentru adulți. 

Mulți își bazează concepțiile limitate despre sexualitate pe Vechiul Testament al Bibliei, uitând că mare parte din Vechiul Testament se referă la problemele și stările de conștientizare ale acelor vremuri. Biblia a fost tradusă, interpretată, reinterpretată și interpretată greșit de-a lungul timpului de mulți indivizi diferiți care, oricât de pură ar fi intenția lor, nu au putut lucra decât din nivelul de conștiință atins de ei. 

Concepțiile purtate și aduse din vremuri mai puțin luminate încep să se prăbușească pe măsură ce energiile de o frecvență mai înaltă ale ascensiunii le înlocuiesc. Unii care își bazează valoarea și stima de sine pe capacitatea lor de a trăi potrivit unor reguli religioase rigide reacționează vehement, refuzând să ia în considerare că fundația lor poate fi construită pe nisip. Sarcina voastră este să vă amintiți și să recunoașteți că cei care provoacă haos în lume sunt ființe spirituale. 

Când este înțeleasă de la un nivel mai înalt, sexualitatea și exprimările ei vor include întotdeauna iubire și respect. Mulți cred și continuă să promoveze ideea că atracția sexuală este iubire. Sexul, una dintre plăcerile de a fi într-un corp fizic, nu a fost și nu va fi niciodată ceva rău, păcat sau greșit, dar atunci când este văzut doar ca un act fizic fără nicio importanță reală sau repercusiuni, ceva de folosit sau abuzat pentru "distracție", încetează să fie ceea ce este cu adevărat. Datorită intensității actului sexual, se crează conexiuni energetice între parteneri, cordoane care pot fi purtate multă vreme. 

Mulți se confruntă cu întrebări și simt confuzie în ceea ce privește sexul și sexualitatea. În antichitate, femeile erau considerate inferioare – proprietate care putea fi cumpărată și vândută și disponibilă să fie folosită în orice mod în care bărbații, care erau considerați superiori, doreau. Mulți bărbați, precum și femei, poartă încă energie din acele vremuri întunecate în chakra lor sacrală, unde se poate manifesta ca detașare, lipsă de creativitate, probleme de reproducere, frică, ură față de sex, dependență de sex și multe altele. Aceste energii vechi se curăță acum și pot fi temporar reexperimentate pe măsură ce se trece prin ele. 

Tinerii care abia își descoperă sexualitatea trebuie să fie învățați mai mult decât "nu o face" sau "protejează-te" etc. Ei trebuie să fie învățați că simțurile sexualității nu sunt rele sau greșite, ceva de evitat cu orice preț, sau, dimpotrivă, ceva în care să se angajeze fără să se gândească. Deoarece sexualitatea este o fațetă a naturii spirituale a fiecăruia, exprimările ei ar trebui să reflecte acest lucru prin alegere inteligentă, considerație pentru credințele despre sex ale partenerului, iubire și respect. 

Homosexualitatea și confuzia de gen joacă un rol important în conversațiile politice și religioase auto-îndreptățite de astăzi. Nu uitați niciodată că fiecare persoană este, în primul rând, conștiință, și nu un corp material masculin sau feminin. Un vehicul material/fizic este necesar când trăiești și funcționezi în energia densă trei dimensională a pământului, dar corpul vostru nu este acum, nu a fost niciodată și nu devine niciodată voi. 

O persoană care a trăit multe vieți ca fiind de un anumit gen începe să rezoneze mai deplin cu acel gen. În procesul pregătirii pentru următoarea întrupare își dă seama că este nevoie să învețe și să experimenteze energia genului opus celui cu care este atât de familiarizată ca să crească spiritual și alege, prin urmare, să se întrupeze în genul cu care nu este familiarizată. 

Densitatea energiei celei de-a treia dimensiuni îi împiedică să-și amintească această alegere și pentru că el/ea continuă să rezoneze cu energia dominantă a multelor lor vieți ca un singur gen, cred că ceva este în neregulă cu ei și încep să caute diverse soluții ca să trăiască ca genul cu care rezonează cel mai mult. Pentru asta nu trebuie condamnați, ci mai degrabă înțeleși. Ei nu înțeleg că sunt conștiință și nu doar un corp material sau că au ales anume forma în care se află pentru învățare spirituală. Adeseori nu-și amintesc pe deplin obiectivele alegerii lor de dinainte de naștere, dar vor fi făcut primii pași către aceasta și viața lor următoare va fi mult mai ușoară. 

În ceea ce-i privește pe cei atrași de persoane de același gen, este același lucru, multe vieți trăite fie ca bărbat, fie ca femeie, care duce la alinierea mai strânsă cu energiile unuia sau altuia. De asemenea, este frecvent cazul în care cineva care a avut o relație strânsă cu altcineva, ca prieten, familie, partener, iubit etc. în multe vieți anterioare, întâlnește acea persoană în această viață și există aceiași conexiune iubitoare indiferent de gen. 

Pe măsură ce conștiința colectivă a Pământului devine mai iluminată, conceptele bazate pe separare, păcat, rău, două puteri etc. vor/trebuie pur și simplu să dispară, neavând nimic altceva care să le creeze, mențină și susține decât credința în ele. 

Rezistați să înzestrați negativitatea lumii de astăzi cu o importanță nemeritată. Fiți observator, conștient mereu că doar Creatorul este putere.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 14/07/24

Sursa 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.