Pagini

marți, 16 iulie 2024

Nu este deloc totul pierdut

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Următoarele zile vor părea confuze, nu pentru că determinați cine sunteți, ci pentru că multe ființe de pe Pământ fac acest lucru. Chiar dacă Pământul este dincolo de 3D, a găzduit o majoritate de ființe care fie rămân din 3D, fie nu au decis încă complet să treacă dincolo de 3D. Următoarele câteva zile vor fi strigătul final, disperat al celor care doresc să rămână în 3D. Va părea că fiecare gând și acțiune întunecată este evidențiată și tot ceea ce a fost glorios sau strălucitor este pierdut, în special pentru cei care au trecut dincolo de 3D. 

Acest nor de frică se va ridica, așa cum se întâmplă la fiecare furtună, iar soarele va străluci din nou mult mai devreme decât anticipați. Așadar, nu vă îngrijorați și nu simțiți nevoia să vă întăriți ”corectitudinea” în gânduri, cuvinte sau fapte. Această săptămână este ultima suflare a corectitudinii 3D, un memento pentru toți cei care doresc sau au trecut dincolo de ceea ce a fost Pământul cândva. Cei care rămân în 3D vor descoperi în curând cât de mică a devenit lumea lor. 

Poate sperați că această persoană sau instituție va cădea. Chiar dacă acest lucru s-ar putea simți potrivit în următoarele zile, această schimbare majoră este blândă. Angoasa și furia pe care le experimentați față de cei care nu sunt încă complet ieșiți din 3D se vor disipa pe măsură ce veți observa cât de ușor se revarsă pacea în această nouă entitate socială care a devenit lumea voastră. 

Această schimbare nu va avea legătură cu arme și jafuri, ci va fi o curgere ușoară în bucuria de a fi. 

Dacă nu puteți crede încă că este adevărat, înțelegerea acestei noi curgeri a existenței pașnice ar putea dura puțin mai mult pentru voi. Chiar și așa, știți în adâncul ființei voastre că nevoia de a lupta pentru ceea ce credeți voi nu mai este necesară. 

Vizualizați curgerea în loc să creați baraje ca să-i blocați pe alții din viața voastră. 

Deși 3D nu mai este tema dominantă a Pământului, va fi dificil de distins acest lucru în următoarele câteva zile, deoarece cei care se agață de 3D, în ciuda capacității lor de a se schimba, vor țipa mai tare decât v-ați fi putut imagina vreodată. Vor proclama cu voce tare cum vor distruge asta și o vor restructura în moduri menite să le flateze imaginea și să le umple buzunarele – ca ”un elefant într-un magazin de porțelanuri”. 

Lăsați-i pe cei care au rămas complet 3D să aibă o săptămână de furie și excese, pentru că vor fi de scurtă durată. Ei nu mai sunt negativiștii dominanți ai societății sau lumii voastre. Nu vă vor mai controla viața sau gândurile. Pur și simplu vor dispărea în neant – asta, dacă le permiteți. 

Rolul vostru în aceste câteva zile care urmează este să le dați voie să-și dea aere cu emfază și să se fălească cu corectitudinea acțiunilor lor, deoarece puține ființe Pământești sunt interesate în susținerea 3D-ului. Pentru că numărul ființelor 3D de pe Pământ scade rapid, acei câțiva rămași vor țipa mai tare și vor acționa mai războinic, indicând lumii că sunt mai puternici ca niciodată – când, în realitate, sunt o specie pe cale de dispariție. 

Așadar, dați-le voie să ragă, să mintă, să înșele și să fure. Aveți alte probleme de explorat, cea mai notabilă fiind noua voastră cale cu noile sale opțiuni care nu au nimic de-a face cu 3D. Și, la fel ca un copil care face o criză de furie, cei care doresc să rămână în 3D își vor pierde interesul pentru acțiunile lor, în afara micilor grupuri de oameni cu gânduri similare. 

În următoarele câteva zile, va părea probabil că lumea voastră se prăbușește, pentru că cei care se agață de 3D vor domina conversațiile și adeseori gândurile. Este o dramă de scurtă durată care se va disipa semnificativ în câteva zile. 

Mulți dintre cei aflați la granița de dincolo de 3D se vor simți supărați și tulburați de prostiile 3D, forțându-i pe cei rămași în 3D în facțiuni din ce în ce mai mici de disidență. Cei din 3D vor începe apoi să se lupte între ei pentru dominare, ceea ce va fi de puțin interes pentru voi sau pentru cei care tranzitează, pe măsură ce vă descoperiți noua viață într-o nouă lume dominată de curgere și de ceea ce sunteți interesați în loc de frică și angoasă. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.