Pagini

vineri, 5 iulie 2024

O nouă practică spirituală pentru cei Treziți

Saint Germain prin Daniel Scranton 

Eu Sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet 

Primiți mult mai mult din voi înșivă ori de câte ori vă aflați într-o stare de relaxare și știu că să fiți într-o stare de relaxare nu este ceva la care vă gândiți prea des sau să încercați să o priviți ca pe o practică spirituală. Trebuie să vă dați seama că în lumea voastră modernă se pune atât de mult accent pe a face. Aveți și multe lucruri pe care le puteți consuma, în termeni de divertisment și chiar informație, dar nu tot acel timp petrecut absorbind și consumând informații este relaxant. Chiar și unele dintre emisiunile și filmele voastre sunt destul de tulburătoare și deloc relaxante. 

Să vă acordați permisiunea să aveți timp să nu faceți nimic și doar să fiți, este o practică spirituală și este una în care vreau să vă încurajez pe mai mulți dintre voi să vă angajați. Nu vă gândiți nici măcar un moment că trebuie să fiți productivi ca să vă câștigați drumul spre finalizarea ascensiunii voastre. De fapt, sunteți capabili să obțineți mult mai multe în momentele voastre de relaxare pentru că lăsați mult mai multe pe seama ajutoarelor voastre, a semenilor voștri din non-fizic. Și încă ceva de recunoscut în legătură cu acel moment în care vă relaxați este că, adeseori cele mai bune idei vă vin atunci când nu faceți nimic. 

Când vă lăsați să alunecați într-o stare de relaxare, în acele momente nici nu opuneți rezistență, iar rezistența provoacă toate tipurile de indispoziții, vă împiedică să primiți atât de multe dintre manifestările voastre și pur și simplu vă coboară vibrația și vă pune într-o stare de proastă dispoziție. Așadar, sugestia mea aici este să căutați modalități prin care vă puteți relaxa și să faceți din relaxare o prioritate în viața voastră. Asta va fi o nouă practică spirituală pentru mulți dintre voi pentru că ați fost învățați din fragedă pruncie ca întotdeauna să faceți ceva, să învățați sau să vă gândiți la ceva. 

Când dați drumul credinței că trebuie să vă implicați într-o anumită activitate ca să fiți buni, veți fi în măsură să lăsați să pătrundă în voi mai mult din binele care este sinele vostru natural, sinele vostru deplin. Sunteți buni nu din cauza la ceea ce faceți sau chiar pentru ceea ce gândiți, ci pentru că sunteți Sursa. Un maestru se relaxează pentru că maestrul știe că el este deja Sursa și nu are nimic de dovedit lui însuși sau altcuiva. 

Prin urmare, dacă puteți face din relaxare o parte a rutinei voastre zilnice, iar eu știu că puteți, atunci vă sugerez să o faceți astfel încât să puteți începe să beneficiați de tot ceea ce poate veni spre voi în virtutea faptului că nu veți fi într-o stare de rezistență. Sunteți meniți să primiți și sunteți meniți să primiți în cea mai mare parte a timpului. Acțiunile voastre pot fi utile și foarte productive, dar nu trebuie să fie etalonul după care vă judecați pe voi înșivă sau calitatea zilei. De fapt, puteți alege să vă concentrați asupra vibrației voastre, iar într-o stare de relaxare, veți fi conștienți de ridicarea treptată a vibrației voastre. Vă promit că o veți face.

 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.