Pagini

duminică, 7 iulie 2024

Schimbați asta și schimbați-vă călătoria, linia temporală

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Pe Pământ tot timpul porniți în călătorii noi și este adevărat că trăiți cu toții în propriile realități. Nu numai că vă aveți propriile călătorii, dar fiecare vă experimentați călătoriile în mod diferit. Prin urmare, poate fi foarte dificil să vă raportați la ceea ce experimentează o altă persoană sau grup de oameni, iar acest lucru este în regulă. Este perfect în regulă să nu înțelegeți de ce cineva a ales călătoria în care se află. 

Și nu puteți înțelege pe deplin cum este pentru ei experimentarea călătoriei lor, dar puteți seta intenția ca fiecare să obțină ceea de ce are nevoie din călătoria în care se află. Puteți menține spațiu ca toată lumea să primească ceea de ce are nevoie în termeni de ajutor și îndrumare care să-i conducă pe acea cale în cel mai plin de bucurie mod posibil. Puteți recunoaște, de asemenea, că modul în care v-ați trăit viața mergând pe calea voastră și modul în care v-ați experimentat propria călătorie este ceva ce puteți modifica. 

Nu aveți întotdeauna capacitatea să fluturați o baghetă magică și să faceți circumstanțele vieții voastre diferite de cum sunt, dar aveți capacitatea să vă schimbați perspectiva cu privire la ceea ce trăiți, iar uneori este atât de simplu încât făcând-o va schimba totul pentru voi în acea călătorie. Vedeți voi, nu trebuie să faceți schimbări ample și radicale în viața voastră ca să simțiți lucrurile într-un mod diferit. 

Uneori într-adevăr primiți acel impuls din interior care vă spune ”Renunță la serviciul ăsta” sau ”Mută-te în acest loc” sau ”Este timpul să ieși din această relație”, iar alteori credeți că să faceți acele lucruri vă va face să vă simțiți mai bine. Așa că, le încercați și vă dați seama că creați circumstanțe similare în ceea ce este nou pentru că nu ați făcut nici o schimbare în interiorul vostru. 

Prin urmare, cel mai simplu mod să începeți orice proces ca să aduceți o mare schimbare în viața voastră este să o faceți începând cu o mică schimbare a perspectivei pe care o aveți asupra vieții voastre. Poate că vă concentrați doar asupra finanțelor voastre, care sunt în dezordine, în timp ce aveți totodată multe relații de prietenie minunate și o frumoasă relație romantică, o sănătate perfectă și trăiți într-un loc frumos. V-ați putea concentra asupra tuturor acestor lucruri și să lăsați Universul, ghizii, ajutoarele și zânele voastre să vă ajute cu finanțele. 

Vă puteți aminti că lucrurile se rezolvă întotdeauna pe termen lung. Vă puteți aminti că ați mai fost în acea poziție și înainte și nu ați rămas fără adăpost și flămânzi. Așadar, vă recomandăm să priviți această următoare fază a călătoriei voastre în viață ca pe una în care cel mai important aspect al ei va fi modul în care mergeți pe acest drum și cum priviți circumstanțele, cum priviți oamenii și proiectele care vă apar în conștientizare. 

Tot ceea de ce aveți nevoie este să o lăsați mai moale și să vă desprindeți mai mult din cârlig. Cu toții trebuie să aveți încredere și să aveți credință și să primiți acel ajutor care vă vine de sus. Cu toții beneficiați din încercarea a ceva nou, chiar și dacă este vorba doar de o perspectivă nouă, chiar și dacă doar o luați pe o rută diferită către acel loc în care mergeți întotdeauna. Amestecați-le un pic și faceți lucrurile mărunte pe care le puteți face ca să vă aduceți într-o stare mai înalt vibrațională. Recunoașteți că sărirea liniilor temporale este ceva ce faceți tot timpul și că prin acele săriri a liniilor temporale puteți experimenta multe schimbări. 

Nu trebuie să schimbați o linie temporală sau să reparați o linie temporală. Nu trebuie să vă întoarceți în timp și să schimbați nimic din ceea ce s-a întâmplat, pentru că aveți atât de multă libertate. Aveți libertatea să vibrați în aliniere cu linia temporală în care vreți să fiți. Acest lucru este și v-a fost întotdeauna disponibil, dar vă este și mai disponibil acum pentru că credeți că vă puteți schimba și puteți sări și puteți schimba totul cu un singur gând. Puneți la încercare această învățătură și vedeți rezultatele pe care le obțineți din ea. Știm că veți fi impresionați.

 

Asta-i tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.