Pagini

sâmbătă, 13 iulie 2024

Vă trag ”ei” în jos sau vă ridicăm noi?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Vă privim de sus, din tărâmul nouă-dimensional, cu atât de multă compasiune și simțim, totodată, atât de multă bucurie și entuziasm pentru că știm că aveți în față o călătorie atât de frumoasă. Vrem să știți cu toții că stați acolo unde stați chiar acum ca un colectiv ca să vă oferiți călătoria către ceea ce este mai înalt, ceea ce este mai mult și ceea ce este frecvența celei de-a cincea dimensiuni. V-ați cunoscut pe voi înșivă în frecvențele primei, celei de-a doua, celei de-a treia și acum a celei de-a patra dimensiuni și vă veți cunoaște prin lentilele acelei stări mai înalt vibraționale, pentru că ați fost de acord să faceți parte din această călătorie de ascensiune a omenirii. 

Vă jucați cu toții rolurile și vă jucați rolurile perfect de bine. O parte din ceea ce vine spre voi nu poate fi orchestrat de voi și din această cauză aveți nevoie de ajutorul celor din non-fizic. Aveți nevoie de ajutorul planurilor mai înalt dimensionale. Aici intervin colective precum al nostru și alte ființe care vă ajută din culise și care o fac fără știrea voastră. 

Atunci când conștientizați cât de mult ajutor aveți și cât de minunată va fi călătoria, puteți pune deoparte o parte din neliniștea voastră, o parte din frica voastră și o parte din îndoiala voastră. Puteți da drumul nevoii să vă controlați călătoria cu atâta precizie, încât niciodată nu vă dați voie să vă predați ei. Când vă predați călătoriei, începeți să observați lucruri. Observați mai multe atunci când dați drumul strânsorii și vă uitați în jur. 

Dacă vă uitați chiar acum în jurul vostru căutând dovezi că voi și restul omenirii vă aflați pe o spirală ascendentă, vă promitem că veți găsi acele dovezi. Dacă vă uitați chiar acum în afara voastră doar și determinați că există forțe care lucrează împotriva omenirii și că acele forțe sunt dușmani de neînvins, atunci vă garantăm că veți găsi dovezi care să susțină acea idee. Ați putea-o numi o realitate sau o linie temporală și este una pe care alții o aleg. Unii dintre cei care aleg acea realitate și acea linie temporală s-ar considera și ei treziți. 

Dar când vă dați seama că treaba voastră ca ființă trezită este să căutați unimea, să căutați conștiința unității, atunci trebuie să dați drumul acestei idei că există alții și că acei alții caută să vă controleze și manipuleze. Este mult mai plin de adevăr să recunoașteți că voi sunteți creatorii fiecărei experiențe pe care o aveți și, da, există co-creatori care sunt de acord să-și joace rolurile pentru voi, dar nu ei sunt cei care aleg realitatea pe care voi o experimentați. Voi o faceți. 

Când încetiniți și vă slăbiți strânsoarea, când vă predați și conștientizați ajutorul care este peste tot în jurul vostru, atunci puteți începe să experimentați mai mult din bucuria călătoriei și vă este mai ușor să vedeți cum și de ce ați creat ceea ce ați creat pentru voi. Cu acea recunoaștere că voi sunteți creatorii realității voastre, devine mai ușor și îi puteți lăsa pe toți ceilalți în pace. Nu mai trebuie să vă concentrați pe ce vă fac ei pentru că știți că pot face ceea ce fac doar cu acordul vostru, cu consimțământul vostru. Atât de puternici sunteți și asta este măsura în care voi creați toate astea în beneficiul vostru, pentru propria creștere. 

Și, astfel, pe măsură ce vă concentrați mai puțin asupra celor care ar trage omenirea în jos și vă concentrați mai mult asupra celor care ajută la ridicarea omenirii, primiți mai multe ființe de lumină și iubire. Primiți mai mulți îngeri, maeștri ascensionați și ajutoare pe care le aveți în toate formele și asta vă dorim în fiecare moment.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi. 


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.