Pagini

sâmbătă, 21 septembrie 2024

Pregătiți-vă pentru energiile Echinocțiului

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton 

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Voi primiți în mod constant energii noi acolo, pe Pământ, pentru că faceți parte dintr-un sistem energetic mult mai vast, iar atunci când aveți o dată importantă în calendar, ființele fizice și non-fizice deopotrivă se adună să împărtășească cu voi energii foarte specifice, concepute să vă ridice nivelul de conștiință. Vă apropiați acum de una dintre aceste date, când echinocțiul vostru din septembrie se apropie. Sunteți pregătiți pentru mai mult decât credeți. Sunteți pregătiți pentru mai multe informații, mai multe dintre darurile și abilitățile voastre se activează și sunteți pregătiți să vă ridicați pur și simplu corpul fizic. 

Energiile acestui echinocțiu au rolul să vă pregătească pentru ceea ce urmează, fizic, psihologic, emoțional și energetic. Aceia dintre voi care sunteți deja pregătiți pentru aceste schimbări în voi înșivă, le veți experimenta, desigur, voi mai întâi așa cum o faceți în mod normal. Sunteți în mod normal în frunte pentru că sunteți treziți spiritual și pentru că faceți munca necesară asupra voastră. Prin urmare, aceste energii care sosesc vă vor oferi mai mult acces la darurile voastre, un corp mai ușor și mai multe informații despre celelalte sine ale voastre, sinele voastre simultane. 

Vorbim despre acele sine care există în realități paralele, și în așa-zisul vostru trecut și în așa-zisul vostru viitor. Are loc o integrare a tuturor acestor părți diferite din voi, iar prin colectarea lor, deveniți mai mult din sinele vostru mai înalt. Pe măsură ce vă treziți la adevărul a ceea ce sunteți cu ajutorul energiilor de sus, începeți apoi să străluciți mai puternic și mai mulți oameni observă acest lucru. 

Aceia dintre voi care sunteți treziți constatați că aveți tendința să atrageți o mulțime de oameni și că mulți oameni vin la voi pentru sfaturi. Mulți vă pot simți vibrația, chiar dacă nu ar fi capabili să o descrie în acest fel, sau vă simt înțelepciunea. Acest lucru va continua și este unul dintre micile produse secundare frumoase de a fi capabili să faceți față influxului de energii care vin pentru echinocțiu. Aveți cu toții atât de multe de împărtășit cu această lume, atât de multe de descoperit în voi înșivă, și atât de mult mai multe de devenit, pe măsură ce evoluați. 

Fiecare dintre aceste date importante din calendarul vostru este o oportunitate pentru cei ca noi, pentru Arcturieni și Pleiadeeni, și pentru toți ceilalți, să împărtășim cu voi transmisii energetice care știm că vă vor ajuta să vă amintiți cine sunteți cu adevărat și de ce sunteți capabili. Ne așteptăm ca mulți dintre voi să vă deschideți către aceste energii în ziua echinocțiului, dar de ce să așteptați? Și chiar și după ce data din calendarul vostru a trecut, puteți continua să primiți beneficiile acestor energii magice până la sfârșitul lunii septembrie.

 

Asta e tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.