Pagini

vineri, 10 mai 2024

Experimentăm o masivă transformare fizică

Aluna Joy Yaxkin 

Acest pas următor în procesul nostru a început cu epica eclipsă totală de soare din 8 aprilie 2024 și nu s-a încheiat. Din prima săptămână a lunii mai, împreună cu activitatea solară accelerată, am început să aterizăm în lumea fizică. Acum suntem cu cizmele pe pământ. 

De-a lungul secolelor, am creat un sanctuar și un refugiu sigur pentru noi înșine în lumea spirituală. Ne-am crescut frecvența, ne-am trezit spiritul și am visat, imaginat și menținut spațiu pentru o lume nouă, pozitivă și unificată. Este momentul ca noi, în mod colectiv, să ne aducem divinitatea în realitatea fizică. Începem să ancorăm spiritul în lumea materială în timp ce suntem încă în costumul nostru spațial uman. Suntem pionierii acestui proces. 

Pe măsură ce începem să ne ancorăm, s-ar putea să simțim că regresăm sau ne abatem, ceea ce s-ar putea simți ca un proces greoi. S-ar putea să punem din nou la îndoială multe lucruri. S-ar putea să ne simțim mai fragili, vulnerabili și nesiguri. Asta face parte din procesul natural. Aducem ceea ce suntem ca spirite eterne și ancorăm această frecvență într-o lume ne-cartografiată, într-un nou ciclu cu noi legi și coduri ale naturii. Este ca și cum ni s-a cerut să mergem înainte cu o aripă și o rugăciune și, poate, și legați la ochi! Ce călătorie nebunească am decis să facem cu toții împreună! 

Tot ceea ce manifestăm în această lume materială trebuie mai întâi creat în spirit. Mi se spune că toate planurile necesare lucrării spirituale au fost ancorate în mod corespunzător. Bună treabă! Asta înseamnă că VOI citiți chiar acum acest mesaj. Acordați-vă puțină apreciere că ați supraviețuit până acum printr-o schimbare de ere. Cea mai mare parte a acestei lucrări a fost făcută într-un număr suficient de suflete în colectiv ca să începem să înclinăm balanța înspre ancorarea frecvențelor mai înalte, a inspirațiilor și viziunilor noastre în lumea fizică. Acum, lumea materială trebuie să intre în aliniere cu noul ciclu.   

Trupurile noastre sunt ultimul pas în acest proces de ascensiune, iar inteligența naturală a trupului simte că este un moment de criză. Acesta este un punct critic care ar putea dura luni de zile, dar, cel mai probabil, va dura câțiva ani. Acum, să nu spuneți ”Nu pot aștepta câțiva ani!” Sunt împreună cu voi în asta. Dar trebuie să facem acest pas cu blândețe ca să ne menținem costumele spațiale umane. După ce operăm în tărâmurile eterice, s-ar putea să simțim ca o oboseală după o muncă grea, iar trupurile noastre vor riposta dacă ne grăbim sau sărim peste pași. 

Trupurile noastre nu se ridică la fel de repede pe cât o fac spiritele noastre. Acesta este motivul pentru care costumele noastre spațiale umane, trupurile noastre umane, sunt ultimele care sunt ancorate în noile frecvențe. Trupurile noastre provin din lumea materială mai densă. Dar, experimentarea noastră a lumii materiale ca fiind mai densă, nu este, de fapt, adevărată. Este doar percepția noastră, bazată pe experiențele noastre eterice, proiectată pe ceva ce nu am mai experimentat până acum. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei născuți în stele. Bun venit în noul ciclu! Aterizarea aici a fost și va continua să fie o provocare pentru noi. Nu am ascensionat niciodată într-un ciclu nou de timp menținându-ne în același timp trupul fizic. Acesta este marele experiment la care am decis să luăm parte. 

Această actualizare va aduce câteva perspective fascinante și simptome amplificate. Pun pariu că mulți dintre voi simțiți deja începutul acestei regenerări fizice. Unele lucruri pe care începem să le simțim sunt... un sentiment de amplificare a anticipării sau presiune. Ne trezim mai des noaptea. Observăm o schimbare în tiparele noastre de vis obișnuite, care sunt mult mai lucide, inclusiv mai multe dintre cele cinci simțuri (cum ar fi gustul, atingerea, mirosul, sunetul, etc.) care sunt destul de tangibile și îmbină sau estompează realitatea cu starea de vis. Am putea experimenta, de asemenea, explozii bruște de claritate pline de intuiții, făcându-ne să ne simțim mai ca acasă în noi înșine. 

Celulele din corpul nostru se confruntă cu o viteză de rotație accelerată ca să țină pasul cu ancorarea spiritului nostru și a corpului nostru de lumină. Trupul nostru înlocuiește cât de repede poate celulele cu celule noi care dețin coduri și frecvențe mai înalte. Putem simți nevoia să susținem acest proces făcând o detoxifiere BLÂNDĂ. Primul lucru pe care îl aud clar este să bem multă apă în mod constant. De asemenea, trebuie să ne exfoliem pielea la fiecare baie sau duș și să înlocuim hidratarea cu lucruri care nu conțin substanțe chimice dăunătoare. Uleiul organic de nucă de cocos și uleiul de jojoba sunt alegeri bune. 

Memoria ancestrală este conținută de sistemul nostru osos. Așadar, dacă avem probleme suplimentare cu oasele și articulațiile, acestea pot fi atribuite faptului că corpul nostru a dat drumul amintirilor trecute care nu ne mai servesc. Sistemul osos este ultimul care se aliniază în corpul nostru fizic. 

Cel mai important lucru este să nu vă stresați în legătură cu acest proces. Este firesc ca în această perioadă să apară probleme primare de supraviețuire, împreună cu îndoielile și presupunerile. Cel mai important lucru pe care îl putem face este să ne dăm seama că trupurile noastre au o inteligență naturală miraculoasă și sunt întotdeauna conectate la sursă. Natura este sursa. 

Nu luați sentimentul de deviere ca pe un regres. Nu este. Pur și simplu aterizați într-o lume nouă. Pur și simplu ne împământăm toată lumina și divinitatea în acest ciclu nou în care am intrat în 2012. Strămoșii noștri ne-au trimis aici pentru acest moment important. Așa că, umblați în această lume nouă CU SPATELE DREPT, PUTERNICI și CURAJOȘI știind asta. Noi suntem arhitecții acestui nou viitor. Ne întoarcem acasă.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Notă personală: Eu aș zice că, mai degrabă, aducem ACASĂ la NOI, aici pe PĂMÂNT.

 

Munay – Calea Iubirii

  

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


O perspectivă de la 50.000 de picioare înălțime


Mesaj de la Unul prin Sophia Love
 

Sunt Unul. 

Mulțumesc. 

Lumea voastră evoluează, chiar și fără ca voi să conștientizați asta. Dacă ar fi să vă faceți timp să vă revizuiți starea de spirit, precum și indicatorii globali de acum zece ani, apoi de acum cinci ani, apoi de azi, ați vedea diferențe mari în fiecare. Acestea poate nu sunt măsurabile, ci mai degrabă simțite. În acest fel vă veți aminti nivelul vostru de conștiință în anumite momente. Veți vedea, destul de evident, că s-a expansionat. 

În acest moment specific, la patru ani după declararea unei pandemii globale, aveți luxul retrospectivei. Folosiți-l ca să vă reamintească progresul vostru în loc să vă plângeți de cât de mult s-a schimbat lumea. Pentru că este adevărat că umblați într-o lume nouă astăzi față de cea de acum un deceniu. Motivele pentru asta sunt multe și includ atât acțiunile considerate ca nefaste, cât și pe cele văzute ca eroice. 

Astăzi vi se cere să priviți totul din perspectiva unei păsări, de la 50.000 de picioare înălțime, din perspectiva lui Dumnezeu. Odată ce reușiți să aruncați o privire dintr-una din aceste perspective, veți începe să vă ridicați câmpul la un nivel de compasiune și acceptare pe care poate nu l-ați crezut posibil. Oricum nu pe Pământ. Nu în aceste trupuri fizice de oameni pământeni. 

Veți vedea atunci că avansarea sau expansiunea nu ar fi fost posibilă într-un ritm atât de accelerat fără corupție și actele flagrante de sclavie; stăpânire. Într-un sens foarte specific și foarte general, ați simțit impactul acestor eforturi. Eforturi și acțiuni și manipulări făcute de oameni fizici de pe Pământ – pe care, pe unii dintre ei, îi cunoașteți personal. 

Este darul lor pentru voi, pentru întreaga omenire. Au fost de acord să-și asume cele mai întunecate roluri, știind că s-ar putea pierde în ele, ca să ajute la expansiunea rasei. Este un rol pe care și l-au ales de bunăvoie, așa cum sunt alese toate rolurile. 

Odată ce vedeți rolul lor ca fiind esențial, veți fi mai aproape de înțelegerea adevărului acestor vremuri.* 

Deoarece citiți asta, nu există nici o îndoială că aveți un rol conștient în această trezire. Sunteți unul dintre purtătorii de lumină, lucrătorii în lumină, războinicii luminii, călătorii. Radianța voastră este văzută peste tot în cosmos. 

Înțelegeți că nu este vorba despre a fi de partea ”corectă” a luminii versus partea ”greșită”. Sunteți lumină. Punct. Forța luminii voastre a egalat-o acum pe cea a jucătorilor întunecați. Acesta este motivul pentru care Iluminarea este posibilă. 

Conștientizarea voastră a crescut treptat, iar lumina voastră ajunge în fiecare ”întuneric” care există. Toate acestea sunt importante. Toate acestea sunt necesare. Ambele părți contribuie. Aceste cuvinte sunt împărtășite astăzi ca să contracareze alte cuvinte. Cuvinte cum ar fi ”normal” și ”adormit”. Acestea sunt rostite de obicei pe un ton disprețuitor. Nu trebuie să fie.   

Fiecare dintre voi v-ați luat un rol pentru acest moment. Acel rol nu indică nivelul vostru de lumină. Acel rol nu dictează ”bunătatea” sau ”răul”. 

Toți sunteți egali. Egali în lumină. Egali în potențial. Egali în întuneric. 

Rolul ales de voi este un vehicul. Este folosit pentru propria voastră dezvoltare. Este doar o oprire în călătoria voastră; călătoria voastră spre Iluminare. 

Nu vă plasați nici ”deasupra” nici ”dedesubtul” altuia. Nu considerați pe nimeni ”mai mult” sau ”mai puțin” merituos. Sunteți egali. 

Pe măsură ce vă apropiați de o viață trăită cu acea egalitate exprimată, veți câștiga claritate. Călătoria voastră începe acum la modul serios. Succes. 

Asta e tot. 

Mulțumesc.

 

 

 

*Aici am văzut o imagine. Ființe de lumină frumoase și uriașe stăteau una lângă alta. Am recunoscut că erau oameni pe care îi ”cunoșteam” de pe ambele părți. Atât ”pălării albe” cât și ”pălării negre”, egali ca putere și scop, adunați laolaltă să asiste această expansiune globală. A fost o viziune puternică.

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!    

 

 

Ușa către Noul Pământ

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem căutători, aventurieri și exploratori și asta este una dintre modalitățile prin care ne aliniem cu voi toți, acolo pe Pământ. Ați venit pe planeta Pământ pentru că ați vrut să gustați puțin din toate părțile galaxiei adunate într-un singur loc și pentru că aveți o afinitate pentru toate diferitele părți ale galaxiei, Pământul a fost alegerea evidentă pentru voi. Sunt, desigur, multe motive pentru care ați ales să vă întrupați acolo, iar acesta este doar unul, dar sunteți călători, exploratori și aventurieri și tot ceea ce ați fost și fiecare loc în care ați fost vreodată vă servește acum. 

Voi extrageți din toate acele experiențe, toate acele sine, toate acele locuri și co-creați o experiență de armonie și pace pe Pământ, dar bineînțeles că o faceți experimentând mai întâi opusul acelor lucruri. Tot ceea ce a fost vreodată acolo pe Pământ a fost în scopul experimentării și nu toate experiențele au fost pozitive ca să o spunem cât mai frumos. Dar toate aceste posibilități trebuiau să existe pentru ca fiecare suflet să poată gusta din ceea ce își dorea de la experimentarea Pământului. Ceea ce sunteți meniți să faceți în viața voastră este să ajungeți treptat la pace cu modul în care este totul acolo pe Pământ. Este presupus să acceptați totul așa cum este și să vă schimbați. 

Sunteți meniți să vă schimbați, iar atunci când vă transformați, ajungeți să experimentați un nou Pământ, un Pământ diferit, un Pământ cu mai puțină polaritate, mai puțină traumă și tragedie, mai multă unitate, armonie, pace, iubire și entuziasm. Dar calea să ajungeți la acel Pământ este prin Pământul pe care-l experimentați acum, unde există ură, violență, război, bigotism, discriminare și așa mai departe. Faceți o diferență acolo pe Pământ schimbându-vă pe voi înșivă și, într-adevăr, este atât de simplu. Voi sunteți făcătorii de schimbări, dar voi sunteți schimbarea pe care o faceți. Voi sunteți arătătorii de cale și voi le veți arăta altora că calea către Noul Pământ este prin acceptare, iubire și făcând pace cu actualul Pământ pe care-l locuiți. 

Acum, înseamnă asta că nu aveți nimic de făcut ca să faceți o diferență acolo pe Pământ? Absolut, nu. Sunt o grămadă de lucruri pe care le puteți face. Puteți răspândi în jur acest nivel de conștiință. Îi puteți ajuta pe alții să ajungă la acea măiestrie spirituală unde să înțeleagă că totul trebuie acceptat și nu trebuie opusă rezistență la nimic, că totul a fost creat cu un scop și servește unui scop mai mare. În procesul de experimentare a Pământului și a experienței Pământ așa cum sunt, voi co-creați, în același timp, Noul Pământ. Decideți ce ar fi mai bine fără să opuneți rezistență la ceea ce este acum așa cum este.   

Este cu siguranță o sarcină delicată și dificil de înțeles pentru majoritatea oamenilor, dar misiunea voastră este să deveniți sinele vostru mai înalt, sinele care vede totul, știe totul, acceptă și iubește totul și ajungeți acolo treptat, experimentare după experimentare și moment de predare după moment de predare. Veți ști că ați terminat-o cu acest Pământ și această experimentare pentru că veți iubi totul și îi veți vedea pe toți ca fiind Sursa, iar apoi veți accesa ușa către a cincea dimensiune și Noul Pământ și acesta va fi un moment cu adevărat glorios.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Puterea

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Două dintre cele mai distructive cuvinte pe care cineva le poate rosti: ”Nu pot.” 

”Nu pot” oprește efectiv procesul de creștere/învățare. 

”Nu pot” îi neagă Universului oportunitatea să vă ofere darurile pe care le-ați cerut. 

”Nu pot” îndepărtează responsabilitatea personală. 

Ia fiecare ”Nu pot” din viața ta și schimbă-l! Ai puterea, voința și impulsul. Poți! ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

joi, 9 mai 2024

Sunteți un Zoomer Universal Oficial

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate că recent ați sărit între dimensiuni și frecvențe sau ați călătorit în locuri pe care nu le-ați explorat niciodată înainte, sau poate nu. Voi și cohortele voastre de colegi ați deschis în ultimele câteva zile Poarta Universală dându-vă voie să săriți când sau dacă vă simțiți confortabil să faceți asta. 

Chiar dacă această poartă v-a fost întotdeauna disponibilă pentru că sunteți cu toții Ființe Universale, ființa voastră interioară v-a oprit să deschideți acea poartă în timp ce erați ai Pământului 3D pentru că ar fi fost prea derutant pentru voi. La fel cum nu ați citit operele lui Shakespeare când aveați opt ani, pentru că sensul cuvintelor lui Shakespeare ar fi depășit, probabil, abilitățile voastre de înțelegere. 

În unele zile, Călătoria Universală ar putea părea interesantă sau incitantă. În alte zile, ar putea fi prea complicat de încercat. V-ați eliberat de granițele Pământului de explorare limitată. Acum, eliberați-vă de așteptările de a sări imediat peste tot, doar dacă se simte bucurie. 

Nu dispare nimic dacă nu călătoriți în următoarele câteva zile, săptămâni sau ani. La fel ca în cazul călătoriilor pe Pământ, puteți călători prin dimensiuni, frecvențe sau timpi oricând sau oriunde doriți, dar asta nu înseamnă că trebuie să o faceți. 

Mulți se întreabă de ce ați putea dori să călătoriți prin dimensiuni, frecvențe sau timpi. Nu există un răspuns exact pentru asta, nu mai mult decât puteți explica pe deplin de ce nu vreți să călătoriți dincolo de comunitatea voastră în timp ce fratele vostru călătorește prin toată lumea. Tot ceea ce decideți și explorați se datorează faptului că ființa voastră interioară vă trage către acea explorare. Rezultatul acelei explorări este o cale personală mai clar definită. 

Ați decis, în masă, să explorați în afara granițelor 3D la care ați aderat pentru eonii în care ați fost ai Pământului. Această căutare a deschis câmpurile care făceau parte din ființa voastră când nu erați ai Pământului. V-ați extins cunoașterea Pământului în sferele Universale. 

S-ar putea să fiți nemulțumiți de viața voastră actuală pentru că se simte limitatoare. Sau, ați putea decide că viața voastră actuală vă satisface nevoile. Nu mai există limite cu privire la cine sunteți sau deveniți. Așadar, s-ar putea ca un prieten să sară liniile temporale și să găsească activitățile voastre stai-acasă plictisitoare. Exact așa cum ar și trebui să fie pentru că spre deosebire de viețile voastre lipsite de originalitate pe care le-ați trăit în timp ce erați ai Pământului, nu mai există nici un fel de limite. 

Poarta voastră Universală de dimensiuni, frecvențe și timp va rămâne deschisă pentru totdeauna. 

Bun venit în Universuri cu toată varietatea și entuziasmul pe care această frază îl presupune. S-ar putea să aveți nevoie să vă odihniți înainte să vă aventurați într-o nouă experiență. Sau alegeți să explorați ceva nou pe măsură ce vă finalizați activitățile de zi cu zi. Nu mai există granițe, trebui-uri, porți, ferestre sau uși care să vă oprească să explorați orice doriți, oricând doriți. 

Poate vă întrebați când veți găsi timp să explorați atât cât doriți. Odată ce ați deschis acea poartă Universală, voi, în masă, v-ați deschis și ființa către o diversitate personală mai extinsă. Așa că, o parte din voi s-ar putea să călătorească pe o altă planetă în timp ce vă mențineți cu ușurință responsabilitățile zilnice. 

V-ați dat voie să vă bifurcați în timp ce vă aflați într-o formă fizică de-a Pământului. 

Înainte, chiar și cei care canalizau sau erau vindecători și-au limitat domeniul și aria. Nu pentru că trebuiau să o facă, ci pentru că trecerea dincolo ar fi fost prea derutantă într-o lume 3D. 

Acele porți și limitări au rămas la marginea drumului acum că ați trecut dincolo de 3D. De fapt, acele porți au fost eliminate în momentul în care ați făcut tranziția. Dar, pentru că resursele și activitățile disponibile erau prea extinse fără o anumită pregătire, ați decis în masă că această ultimă parte călătoriei de expansiune trebuia să aștepte până când vă simțiți mai confortabil cu noua voastră ființă interioară. 

Ați finalizat cele trei mari etape de devenire a unui nou eu – lumile voastre exterioare și interioare, și acum, lumea voastră Universală. 

Dați-vă voie să explorați fără frica de pedeapsă, durere sau alungare. 

Sunteți un Zoomer* Universal Oficial care poate alege să călătorească mult sau să nu călătorească deloc, așa cum era adevărat în lumea voastră 3D. Diferența este că itinerarul vostru de călătorie poate include acum explorări universale în loc doar de Pământ. Sunteți noi, la fel și opțiunile voastre de călătorie. Așa să fie. Amin. 

 

 

*Zoomer, este un termen inventat care se referă la cineva născut în generația Z între 1990 și prima parte a anilor 2000. Poate fi folosit cu o conotație neutră, batjocoritor sau ironic. Popular, zoomer-ii sunt asociați cu utilizarea tehnologiei digitale și a rețelelor sociale, având puncte de vedere progresive și incluzive și fiind preocupați de viitor, în special de schimbările climatice. 

Ce am găsit eu legat de această denumire găsiți aici dacă doriți mai multe detalii.


Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Ce se întâmplă chiar înainte de contactul cu E.T.

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să ne conectăm cu atât de mulți oameni în acest moment, pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre voi se trezesc la adevărul că nu sunteți singuri în univers. Noi suntem doar unul dintre multele consilii care sunt acolo în spațiu, în alte dimensiuni, care caută să intre în contact cu voi toți. Contactul fizic cu e.t. va avea loc și va avea loc în viitorul nu-prea-îndepărtat pentru toți oamenii care îl doresc. Dar atunci când căutați să vă conectați nu nevăzutul, nu este atât de diferit de a căuta să vă conectați cu Sursa de Energie sau, dacă preferați, cu Dumnezeu. Conectarea cu nevăzutul a fost făcută de oameni de foarte multă vreme și, bineînțeles, au existat întotdeauna sceptici. Întotdeauna au existat cei care s-au întrebat ”Unde este dovada despre toate astea?” 

Nimeni nu poate convinge pe cineva de ceva de care nu vrea să fie convins și nu este deschis să se răzgândească cu privire la asta. Dar aceia dintre voi care simțiți energia, voi rezonați cu aceia dintre noi din tărâmurile mai înalte care vrem să ajutăm, iar noi simțim tot timpul acea dorință de conectare cu cât mai mulți oameni. Simțim că o mai mare parte a omenirii este deschisă nevăzutului, necunoscutului, ceea ce-i va face să pară puțin ciudați celorlalți. Dacă vreți să vă ridicați deasupra nivelului de conștiință care este predominant acolo pe Pământ în acest moment, atunci trebuie să fiți dispuși să păreți puțin nebuni, puțin duși cu capul unei persoane obișnuite. Dar voi plantați semințe și le arătați că există o cale să treacă dincolo de experimentarea unei vieți banale, tipice, obișnuite acolo pe Pământ. 

Aceia dintre voi care vă gândiți și vorbiți despre ascensiune sunteți conștienți că este posibil să treceți dincolo de limita la care majoritatea oamenilor trăiesc în acest moment și sunteți dispuși să ajungeți la noi, chiar și înainte să vă apărem sub o formă oarecare pe care să o puteți vedea cu ochii voștri fizici. Iar atunci când vă conectați cu non-fizicul, bineînțeles că mintea voastră poate interveni și să se întrebe dacă a fost sau nu real. Aveți, desigur, imaginații foarte vii și de aceea este necesar să vă închideți mintea și să apelați la o senzație, la o vibrație. În loc să vă întrebați dacă a fost sau nu real, întrebați-vă cum vă simțiți. Întrebați-vă dacă ceea ce ați primit este benefic pentru voi, dacă vă servește sau nu. Folosiți toate acestea ca criterii ale voastre după care stabiliți dacă continuați să o faceți. 

Voi sunteți foarte senzitivi și, de asemenea, foarte sensibili și, prin urmare, vă puteți încrede în ceea ce simțiți și vă puteți folosi și mintea critică ca să vă de-construiți îndoiala dacă ceva este real. Vă promitem că pe parcursul acestui an va fi făcut mai mult contact cu non-fizicul ca să fiți pregătiți pentru contactul fizic. Aceia dintre voi care sunteți încântați de contactul cu e.t. puteți face acești pași chiar acum și simțim că o faceți din ce în ce mai mult în fiecare zi și suntem încântați să fim alături de voi în această călătorie și, totodată, să facem parte din ea.  

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Ești?

 



Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Acordă-ți un moment să privești cu adevărat ceea ce este în jurul tău. Ești înconjurat de cei care te susțin și îți apreciază talentele? Te simți comod și în siguranță să fii cine ești fără să te temi de judecată? Este ziua ta plină de gânduri pozitive cu privire la direcția în care mergi? Universul ar dori să știi că ești vrednic și meriți aceste lucruri! Tot ce ai de făcut este să îmbrățișezi realizarea conștientă a acestui lucru și să știi că te poți schimba în consecință. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

miercuri, 8 mai 2024

Mesaj de la Grupul Arcturian 5 Mai 2024

Marilyn Raffaele 

Fiți bineveniți la mesajul nostru, dragi cititori. 

În acest moment mulți suferă de condiții extreme, dar este important să vă amintiți că înainte de întrupare fiecare persoană, cu îndrumare, își crează un plan cu experiențele și oamenii care este nevoie să facă parte din timpul lor pe Pământ. Contractele au, de obicei, la bază situații care vor servi la încheierea relațiilor neterminate dintr-o viață trecută, experimentări necesare pentru deschiderea persoanei către nivele mai înalte de gândire și, în mod frecvent, au legătură cu nevoia persoanei să experimenteze ”cealaltă parte” a gândirii, cuvintelor și acțiunilor păgubitoare dintr-o viață anterioară. 

Pământul și întreaga creație nu pot fi niciodată pe deplin înțelese sau explicate prin gândirea umană, indiferent de cât de educată sau strălucitoare este mintea umană, deoarece mintea umană vede și studiază doar conceptele realității. Conștiința Divină este singura realitate și se exprimă la infinit pe SINE, dar când este văzută și înțeleasă din stări de conștiință trei dimensionale limitate, exprimările ei par concepte solide, dense și condiționate ale realității, formate din minte. 

Pe măsură ce starea de conștiință a unei persoane se expansionează și evoluează spiritual, ea începe să vadă cu alți ochi și începe să înțeleagă că experiențele, formele și chiar activitățile unei lumi trei dimensionale sunt reprezentări dense/interpretări formate de minte ale Esenței Divine reale care este, de fapt, acolo. Mai degrabă învățați să vedeți prin toate aparențele, decât să le dați putere ca realitate bună sau realitate rea. 

Mintea este un instrument al conștientizării care în mod continuu traduce conștiința unei persoane în formă ca viața sa exterioară. Adeseori toți văd același lucru pentru că există doar O Conștiință, individualizată. Situațiile din lume deschid multe inimi și minți către unime și, ca urmare, din ce în ce mai mulți încep să vadă cum energia se aliniază cu o energie asemănătoare atât la nivel personal, cât și global. 

Moartea este cea mai mare iluzie din lume. Credința în separare continuă să-i țină pe mulți blocați în acceptarea orbească că formele de viață mor, dispar pentru totdeauna și nu mai există nimic. Adevărata voastră casă este de cealaltă parte, nu pe Pământ. Sufletele au ales să se întrupeze pe Pământ ca să învețe și, în cele din urmă, să evolueze dincolo de nevoia de experimentări trei dimensionale, dar nimeni nu este menit să rămână în energia trei dimensională pentru totdeauna. 

Nimic nu moare sau poate măcar muri vreodată pentru că există o singură viață și acea VIAȚĂ este infinită și auto-susținută, întotdeauna a fost și întotdeauna va fi. Formele materiale mor și se dizolvă atunci când Esența Divină care le-a menținut și susținut nu mai este prezentă. Conceptele nu au o lege spirituală care să le susțină. 

Nu jeliți niciodată în mod excesiv pierderea a ceva pentru că realitatea spirituală care a adus-o inițial în exprimare rămâne întotdeauna intactă. Cei care construiesc altare și morminte pentru cei dragi plecați nu le fac nici o favoare pentru că acestea servesc doar la menținerea persoanei iubite oarecum legate de vechea energie. Toate formele vechi, la tot și toate, dispar automat atunci când substanța din care ele au fost create (conștiința) se schimbă și evoluează la noi nivele. Asta provoacă multă furie, îngrijorare și frământare celor care se luptă să se țină de trecut, cu convingerea că era mai bine. 

Evoluția nu poate fi niciodată oprită pentru că destinul fiecărui suflet este să se trezească la realitatea că este Conștiință Divină individualizată. Pământul este un univers spiritual, nu material și oamenii săi sunt ființe Divine, nu corpuri umane limitate. Animalele, plantele, devașii, zânele, elementalii, etc. poartă aceiași forță de Viață ca exprimări perfecte ale infinitului de idei din Mintea Divină. Animalele nu au fost niciodată create pentru a fi comparate, folosite sau abuzate de ego-urile umane. Chiar și rocile au conștiință pentru că Conștiința este tot ceea ce există. 

Energia este frecvența vibrațională a unei Conștiințe Divine omniprezente, care în realitate este lumină pură care nu poate fi văzută sau măcar experimentată cu ochi umani. Pe măsură ce indivizii evoluează spiritual, energia lor devine din ce în ce mai ușoară și mai rapidă, reflectând mai mult din adevărata lor ființă-Dumnezeu. 

Energia care emană din stările de conștiință condiționate de credințe de dualitate, separare și două puteri vibrează la o rezonanță mai lentă și mai densă, al cărei rezultat este forma materială/materia. Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor nu îi pot vedea pe cei de pe cealaltă parte – frecvențele energetice ale conștiinței materiale sunt prea grele și dense ca să se poată alinia cu vibrațiile mai rafinate ale celor care nu mai sunt în formă materială. 

Pentru că există doar UNUL, toată energia, indiferent de cât de rapidă sau de lentă este frecvența, încearcă să se alinieze cu o energie asemănătoare ca să devină din nou UNUL. Așa a apărut zicala ”Cine se aseamănă, se adună.” Și acesta este motivul pentru care indivizii și grupurile cu o conștiință colectivă atrag oamenii și situațiile cu care sunt în aliniere. Când viețile sunt pline de experiențe negative, cei mai mulți dau vina pe surse exterioare pentru problemele lor, în loc să se uite în interior la ceea ce crează ei înșiși prin credințele lor. 

Nu servește la nimic să te rogi lui Dumnezeu pentru ceea ce este deja pe deplin prezent în interiorul tău. Rugăciunea, cerșitul, implorarea unui concept de Dumnezeu pentru ceea ce Dumnezeu a dat deja pe deplin ca EL Însuși, nu face decât să aducă un sentiment mai profund de separare și perpetuează condiția umană. Rugați-vă doar pentru mai multă Lumină și nu pentru ceea ce credeți în mod fals că nu aveți. Dumnezeu s-a individualizat pe Sine și toate calitățile Sale la început și, pe măsură ce veți atinge conștiința acestui lucru, va începe să se manifeste în exterior ca... 

Este timpul să trăiți în adevărul a cine și ce sunteți cu adevărat. Este momentul să încetați să vă scuzați cât de nepractic, greu sau imposibil este să trăiți adevărul. Este momentul să dați drumul la toate programările religioase bazate pe ”putere asupra” și bani. Este momentul să treceți dincolo de tradițiile și credințele depășite pur și simplu pentru că sunt confortabile și așteptate de la voi. Este momentul să vă separați de convingerile colective care se străduiesc să vă mențină în status quo. Este momentul să încetați să vă uitați la familie, prieteni, politicieni, experți sau preoți, rabini sau alți slujitori ai bisericii să vă spună ce să credeți. Este momentul să vă revendicați puterea. Este momentul să dați drumul deplin și cu sinceritate trecutului și să îmbrățișați ...

 

Eu sunt o Ființă Divină care are experiențe umane ca să învețe, să curețe energia veche și să atingă mai deplin conștiința unimii cu Sursa.

 

Permiteți procesul. I-a venit vremea.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 5/5/24


Traducere Monica Poka

Sursa 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Să fii cu adevărat trezit înseamnă că faci această alegere

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne simțim foarte norocoși să beneficiem de atenția atâtor de mulți dintre voi acolo pe Pământ, pentru că știm că sunt o mulțime de lucruri la care să le dați atenție în orice moment în fiecare zi. Vrem să fiți conștienți și de acest lucru astfel încât să alegeți la ce acordați mai conștient atenție. Nu trebuie să vă îndreptați atenția asupra a ceva doar pentru că toți ceilalți își îndreaptă atenția asupra acelui subiect, persoane sau lucru. Nu trebuie să vă îndreptați atenția asupra a ceva doar pentru că este zgomotos sau atrăgător într-un fel. 

Vă puteți folosi discernământul ca să determinați dacă vă servește sau nu să acordați atenție la ceva, și asta este o putere pe care o aveți, o abilitate care adeseori nu este privită ca un dar. Dar dacă aveți darul discernământului și sunteți capabili să simțiți dacă rezonați cu ceva sau nu, atunci sunteți într-adevăr norocoși. Nu există, desigur, un astfel de lucru cum ar fi norocul, așa că vom folosi din nou cuvântul ”norocos” (favorizat de soartă n.t.) aici. 

Ați ales bine când ați ales pentru voi în această întrupare. Și la fel și cei care nu au ales să aleagă în mod intenționat acele experiențe, așa că, vă rugăm să vă amintiți că sunt adormiți pentru că vor să fie adormiți. Ei urmăresc ciclul de știri de douăzeci și patru de ore pentru că sufletul lor a decis că vrea să aibă acea experiență. Nu trebuie să acuzați pe nimeni că greșește sau să-i spuneți ”oaie” pentru că face asta. La acel nivel al sufletului, ei știu exact ce fac. 

Dar dacă întâlniți oameni care nu aleg cu înțelepciune sau nu aleg conștient la ce acordă atenție, atunci trebuie să recunoașteți că îi aduceți pe acei oameni în conștientizarea voastră cu un motiv. Poate ca să puteți da drumul rezistenței sau judecății voastre față de ei. Sau poate sunt acolo ca să vă arate că, de fapt, nu alegeți chiar atât de conștient la ce să acordați atenție și pentru câtă vreme. Ceva zgomotos v-ar putea atrage atenția o clipă, iar apoi v-ați putea spune ”Nu trebuie să mă concentrez pe asta” și puteți în mod conștient și deliberat să vă îndreptați atenția în altă parte. 

Poate că ați auzit că adevărul asupra căruia te concentrezi se extinde, și este la fel de adevărat că deveniți una cu ceea pe ce vă concentrați pentru că începeți să vibrați în armonie cu acel ceva în momentul în care îi acordați atenție. Prin urmare, trebuie să determinați singuri dacă asta este ceva ce vreți să deveniți înainte să-i acordați atenția voastră în continuare. Ceea ce deveniți, veți vedea o reflectare a ceea ce deveniți și în lumea voastră exterioară. Astfel încât să vă puteți întreba dacă vreți să vedeți mai mult din ceea pe ce vă concentrați chiar în acel moment. 

Acestea sunt alegeri conștiente pe care oricine le poate face și oricine care vrea să fie un creator conștient și deliberat al realității sale trebuie să le facă. Când decideți că vreți să fiți unul dintre acei oameni, fiți atenți și acordați atenție la ceea ce vreți să vedeți mai mult în viața voastră și în lumea voastră.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

Mare grijă

 


Mesaj de la Creator prin Jennifer Farley

 

Pe măsură ce schimbările și valurile de energie continuă să vină, te rog să te asiguri că-ți acorzi puțin spațiu să poți respira. Pe măsură ce-ți șerpuiești calea printre declanșatori, creșterea, învățarea și navigarea printre reacțiile altora la această nouă fază, te rog să știi că se are mare grijă de tine. Dacă, din întâmplare, vă treziți reacționând într-un mod mai puțin decât plin de lumină, adu-ți aminte să ierți și să știi că un simplu gând te poate repune pe calea ta. O schimbare personală aparent mică îți poate redirecționa cursul atât ție cât și celor din jurul tău. ~ Creatorul

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

marți, 7 mai 2024

Despre iertare, vinovăție și încheieri

Din ciclul De ale mele 

Iertarea ... este un subiect interesant pentru mine pentru că niciodată n-am crezut în conceptul uman de iertare. Felul în care oamenii aplică iertarea este de cele mai multe ori de fațadă. Asta nu înseamnă că tehnicile de iertare nu funcționează, pentru că absolut orice funcționează dacă crezi suficient de puternic că o face. Doar suntem Creatori, nu-i așa? 

Dar, în general, iertarea este o mascaradă pentru că atâta timp cât nu vine din suflet, din inimă, din recunoașterea faptului că ai provocat cuiva o durere, o suferință, un rău, o neplăcere, un disconfort este ”apă de ploaie”. Vei repeta din nou și din nou acele gesturi, vei spune din nou și din nou acele cuvinte, vei face din nou și din nou aceleași lucruri pentru că ... fie nu-ți pasă, fie empatia este doar un cuvânt pentru tine, pentru că tu nu ești niciodată de vină și nici nu greșești niciodată. Toate drepturile și adevărul sunt DOAR la tine. 

DAR, pentru că aici este un mare dar. Atât de mare încât s-ar putea să nici nu-l vezi. Nu-l poți cuprinde pentru că dacă ai putea să o faci, n-ai mai face niciodată ceea ce a devenit obișnuință pentru tine. Doar nu greșești cu nimic, n-ai nici o vină când rănești, jignești, este dreptul tău să o faci, nu-i așa? Fiecare dintre noi rănește, jignește pe cineva, îi produce un disconfort pentru că suntem diferiți, percepem diferit lucrurile, avem sisteme de credință diferite, sisteme de valori diferite și de multe ori ne pierdem în propriile emoții, frici, neînțelegeri și așteptări. 

În momentul în care îți dai seama că ai rănit, jignit, ai făcut un rău cuiva, cel mai trist, cu voie, dar și fără voie, singurul lucru înțelept pe care poți să-l faci este să echilibrezi PE LOC situația și dacă nu se poate pe loc, când se poate, dar să NU o lași neechilibrată, neîncheiată pentru că orice situație care n-a fost încheiată în mod echilibrat, rămâne deschisă și crează ceea ce numim karmă. 

După cum am spus, neînțelegeri, certuri, dezacorduri, chiar confruntări dure există în viața fiecăruia dintre noi. Dar în momentul în care ne dăm seama că am provocat celeilalte persoane suferință, durere, că am rănit-o, cel mai bun lucru pe care putem să-l facem este să ”reparăm” situația aducând echilibru în ea. 

Să-ți ceri iertare ”din vârful buzelor” nu schimbă nimic atâta timp cât acele scuze nu vin din acea stare în care recunoști că ai făcut un rău acelei persoane, i-ai provocat suferință, ai rănit-o și, de cele mai multe ori, din cauza frustrărilor, așteptărilor, neîmplinirilor tale pe care le-ai proiectat asupra acelei persoane pentru că nu poți să ți le conștientizezi, recunoști altfel. 

În mod normal, ar trebui să fii recunoscător persoanei care a acceptat să te ajute să scoți la lumină ceea pe ce mai ai TU de lucrat, nu să o faci sacul tău de box emoțional. Ar trebui să-ți pui întrebări ”De ce mă deranjează asta?”, ”De ce mă afectează asta?” pentru că pe TINE te deranjează, te afectează NU pe celălalt. Nu cu cealaltă persoană te războiești, de fapt, ci cu tine însuți/însăți. 

Câtă vreme nu recunoști că VINA este la tine pentru că întotdeauna cealaltă persoană este vinovată, nu vei putea vindeca nimic, nu vei depăși adevărata problemă cu care te confrunți, nu vei putea merge mai departe, evolua pentru că atâta vreme cât nu te recunoști TU pe TINE ca singurul răspunzător de TOATE acțiunile tale, cuvintele care îți ies pe gură, gândurile pe care le găzduiești în mintea ta și de consecințele lor, nu ești în PUTEREA TA. 

Nici măcar nu este nevoie ”să-ți pui cenușă în cap”, este suficient să recunoști, în primul rând în tine și apoi față de persoana pe care ai agresat-o verbal, emoțional, chiar fizic, că ”ai dat cu oiștea în gard”. Dar, repet, această recunoaștere, trebuie să vină din conștientizarea că ”ai sărit calul”, că ai rănit, că ai jignit, că i-ai făcut rău acelei persoane care a acceptat să-ți oglindească propriile ”slăbiciuni” pe care mai de lucrat. Niciodată n-are legătură cu celălalt, întotdeauna are legătură numai și numai cu TINE. 

Atunci când ”combatantul” care a inițiat respectiva situație nu reușește să ”vadă” toate aceste lucruri, situația se va repeta până când va fi dispus să le vadă, recunoască, asume și să lucreze pe ele. Aici pot apărea încheierile în fizic, în lumea fizică pentru că ”oglinzile” se mai și sparg, se mai și mătuiesc sau pur și simplu își schimbă locul. 

Dar, faptul că intervine o încheiere în fizic, nu înseamnă că automat se produce o încheiere și în energetic. Nici nu se produce. Ceea ce a fost creat în energetic, energetic trebuie încheiat prin echilibrarea energiilor care au fost generate în respectiva situație. Nu se poate altfel. Și, NIMENI nu poate face acest lucru decât autorul respectivei situații. 

Faptul că persoana care a acceptat rolul de ”oglindă” recunoaște situația ca ceea ce este ea de fapt și nu acceptă sau vindecă starea de victimă din ea, nu duce automat și la ”ștergerea păcatelor” persoanei care a fost ”combatant”. 

Aici mai este un aspect, pentru că ”nimic nu este așa cum pare, totul este așa cum este”. Este posibil ca persoana care a acceptat rolul de ”combatant” să o fi făcut din dorința de a ajuta ”victima” să se elibereze de victimizare sau pur și simplu să echilibreze, sau încheie, situații neîncheiate într-o altă viață. În acest caz, ”combatantul” își acceptă ”vina” și cei doi pot avea în continuare o relație echilibrată. 

Dacă unul dintre ”participanți” nu-și recunoaște rolul și nu urmărește echilibrarea sau încheierea unei situații pre-existente sau create în această viață, participantul care nu urmărește echilibrarea sau încheierea situației respective, o va duce mai departe cu sine până la echilibrarea sau încheierea ei cu un alt partener sau parteneră, care are nevoie de o astfel de experimentare. Nu este obligatoriu să se întâmple în această viață. 

O zi în cele mai frumoase și benefice conștientizări nouă tuturor!

 

Munay – Calea Iubirii

 

Monica Poka


Când va fi schimbarea finalizată?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați că atât de mulți dintre voi care faceți parte din Colectivul Trezit vă așteptați la un viitor mai bun pentru omenire și știm că o faceți, pentru că credeți în schimbarea în conștiință. Sau, să o spunem altfel, știți că există o schimbare în conștiință care are loc chiar acum și care va fi finalizată la un moment dat în viitorul omenirii. Acum, știm că am mai vorbit despre asta înainte, dar este important pentru voi toți să o auziți din nou. Nu sunteți meniți să așteptați un eveniment, un fulger solar sau orice alt eveniment care v-ar catapulta în a cincea dimensiune. Sunteți meniți să experimentați plimbarea, călătoria și pașii înainte pe care îi faceți în evoluția voastră spirituală conștientă. 

Sunteți meniți nu doar să faceți acești pași, ci să-i experimentați ca pași mici înainte în conștiința voastră. Cu alte cuvinte, vreți să experimentați calea lentă și deliberată către dimensiunea a cincea, indiferent dacă vă dați seama sau nu. Acum, aici mai este și altceva care este foarte adevărat. Vă veți experimenta evoluția treptată în conștiință în fiecare moment al fiecărei zile. Vă confruntați tot timpul cu alegeri care au legătură cu voi fie să vă agățați de vreun aspect al celei de-a treia dimensiuni, fie să-i dați drumul și să vă dați voie să vă ridicați la un nivel de conștiință cinci dimensional. 

Nu este vorba să mergeți într-un loc și nu trebuie să așteptați ca Pământul să se despartă în două Pământuri astfel încât să puteți exista pe cel cinci dimensional. Asta este o altă poveste de care suntem conștienți, care circulă în comunitatea new age (noua eră) și care trebuie examinată în mod serios, pentru că deja există mai mult de două Pământuri. Acum, pe măsură ce deveniți următoarea versiune cea mai înaltă a voastră pe această cale, și faceți asta în mod deliberat, aceasta este o experimentare uimitoare. Veți avea experimentări uimitoare ale evoluției voastre spirituale una după alta, iar asta este ceva ce trebuie sărbătorit. Este ceva pentru ce merită să vă simțiți foarte bine acum. 

S-ar putea să vă simțiți descurajați că nu suntem aici să vă spunem că schimbarea în conștiință va fi finalizată mâine sau în șase zile, dar asta numai pentru că priviți lucrurile într-un mod care nu vă servește. Dacă priviți finalizarea schimbării ca pe ceva care este inevitabil și ca ceva de care sunteți acolo să vă bucurați, atunci puteți da drumul intervalelor voastre de timp și doar să fiți în momentul prezent cu această versiune a voastră căreia i se oferă o altă oportunitate să evolueze spiritual și conștient. Asta este cea mai bună experimentare pe care o puteți avea chiar acum. Faceți această alegere și nu așteptați să se întâmple ceva în afara voastră ca să vă puteți simți mai bine în ceea ce privește momentul vostru acum. 

Știm că predicăm corului aici (vă spunem ceva cu care sunteți deja de acord n.t.) pentru că dacă nu am face-o, v-ați fi uitat la un alt videoclip sau ați fi citit o altă postare pe un alt site web. Știm că sunteți pregătiți pentru provocarea să vă schimbați treptat și moment de moment și mai știm și că știți că aceasta este experimentarea mai bună. Încă mai aveți atât de multe de care să vă bucurați în ceea ce privește ce vă este disponibil acolo în a patra dimensiune și planeta Pământ, așa că, nu vă grăbiți atât de tare să mergeți acasă, oriunde ați crede că este casa voastră. Aduceți Raiul pe Pământ. Vă aduceți energiile galactice în tărâmul fizic și în corpurile voastre și simțiți cum vă expansionați în timp ce faceți asta și veți fi chiar acum sinele vostru cinci dimensional și le veți arăta altora calea.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!