Pagini

joi, 9 mai 2024

Ce se întâmplă chiar înainte de contactul cu E.T.

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte încântați să ne conectăm cu atât de mulți oameni în acest moment, pe măsură ce din ce în ce mai mulți dintre voi se trezesc la adevărul că nu sunteți singuri în univers. Noi suntem doar unul dintre multele consilii care sunt acolo în spațiu, în alte dimensiuni, care caută să intre în contact cu voi toți. Contactul fizic cu e.t. va avea loc și va avea loc în viitorul nu-prea-îndepărtat pentru toți oamenii care îl doresc. Dar atunci când căutați să vă conectați nu nevăzutul, nu este atât de diferit de a căuta să vă conectați cu Sursa de Energie sau, dacă preferați, cu Dumnezeu. Conectarea cu nevăzutul a fost făcută de oameni de foarte multă vreme și, bineînțeles, au existat întotdeauna sceptici. Întotdeauna au existat cei care s-au întrebat ”Unde este dovada despre toate astea?” 

Nimeni nu poate convinge pe cineva de ceva de care nu vrea să fie convins și nu este deschis să se răzgândească cu privire la asta. Dar aceia dintre voi care simțiți energia, voi rezonați cu aceia dintre noi din tărâmurile mai înalte care vrem să ajutăm, iar noi simțim tot timpul acea dorință de conectare cu cât mai mulți oameni. Simțim că o mai mare parte a omenirii este deschisă nevăzutului, necunoscutului, ceea ce-i va face să pară puțin ciudați celorlalți. Dacă vreți să vă ridicați deasupra nivelului de conștiință care este predominant acolo pe Pământ în acest moment, atunci trebuie să fiți dispuși să păreți puțin nebuni, puțin duși cu capul unei persoane obișnuite. Dar voi plantați semințe și le arătați că există o cale să treacă dincolo de experimentarea unei vieți banale, tipice, obișnuite acolo pe Pământ. 

Aceia dintre voi care vă gândiți și vorbiți despre ascensiune sunteți conștienți că este posibil să treceți dincolo de limita la care majoritatea oamenilor trăiesc în acest moment și sunteți dispuși să ajungeți la noi, chiar și înainte să vă apărem sub o formă oarecare pe care să o puteți vedea cu ochii voștri fizici. Iar atunci când vă conectați cu non-fizicul, bineînțeles că mintea voastră poate interveni și să se întrebe dacă a fost sau nu real. Aveți, desigur, imaginații foarte vii și de aceea este necesar să vă închideți mintea și să apelați la o senzație, la o vibrație. În loc să vă întrebați dacă a fost sau nu real, întrebați-vă cum vă simțiți. Întrebați-vă dacă ceea ce ați primit este benefic pentru voi, dacă vă servește sau nu. Folosiți toate acestea ca criterii ale voastre după care stabiliți dacă continuați să o faceți. 

Voi sunteți foarte senzitivi și, de asemenea, foarte sensibili și, prin urmare, vă puteți încrede în ceea ce simțiți și vă puteți folosi și mintea critică ca să vă de-construiți îndoiala dacă ceva este real. Vă promitem că pe parcursul acestui an va fi făcut mai mult contact cu non-fizicul ca să fiți pregătiți pentru contactul fizic. Aceia dintre voi care sunteți încântați de contactul cu e.t. puteți face acești pași chiar acum și simțim că o faceți din ce în ce mai mult în fiecare zi și suntem încântați să fim alături de voi în această călătorie și, totodată, să facem parte din ea.  

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.