Pagini

joi, 9 mai 2024

Sunteți un Zoomer Universal Oficial

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate că recent ați sărit între dimensiuni și frecvențe sau ați călătorit în locuri pe care nu le-ați explorat niciodată înainte, sau poate nu. Voi și cohortele voastre de colegi ați deschis în ultimele câteva zile Poarta Universală dându-vă voie să săriți când sau dacă vă simțiți confortabil să faceți asta. 

Chiar dacă această poartă v-a fost întotdeauna disponibilă pentru că sunteți cu toții Ființe Universale, ființa voastră interioară v-a oprit să deschideți acea poartă în timp ce erați ai Pământului 3D pentru că ar fi fost prea derutant pentru voi. La fel cum nu ați citit operele lui Shakespeare când aveați opt ani, pentru că sensul cuvintelor lui Shakespeare ar fi depășit, probabil, abilitățile voastre de înțelegere. 

În unele zile, Călătoria Universală ar putea părea interesantă sau incitantă. În alte zile, ar putea fi prea complicat de încercat. V-ați eliberat de granițele Pământului de explorare limitată. Acum, eliberați-vă de așteptările de a sări imediat peste tot, doar dacă se simte bucurie. 

Nu dispare nimic dacă nu călătoriți în următoarele câteva zile, săptămâni sau ani. La fel ca în cazul călătoriilor pe Pământ, puteți călători prin dimensiuni, frecvențe sau timpi oricând sau oriunde doriți, dar asta nu înseamnă că trebuie să o faceți. 

Mulți se întreabă de ce ați putea dori să călătoriți prin dimensiuni, frecvențe sau timpi. Nu există un răspuns exact pentru asta, nu mai mult decât puteți explica pe deplin de ce nu vreți să călătoriți dincolo de comunitatea voastră în timp ce fratele vostru călătorește prin toată lumea. Tot ceea ce decideți și explorați se datorează faptului că ființa voastră interioară vă trage către acea explorare. Rezultatul acelei explorări este o cale personală mai clar definită. 

Ați decis, în masă, să explorați în afara granițelor 3D la care ați aderat pentru eonii în care ați fost ai Pământului. Această căutare a deschis câmpurile care făceau parte din ființa voastră când nu erați ai Pământului. V-ați extins cunoașterea Pământului în sferele Universale. 

S-ar putea să fiți nemulțumiți de viața voastră actuală pentru că se simte limitatoare. Sau, ați putea decide că viața voastră actuală vă satisface nevoile. Nu mai există limite cu privire la cine sunteți sau deveniți. Așadar, s-ar putea ca un prieten să sară liniile temporale și să găsească activitățile voastre stai-acasă plictisitoare. Exact așa cum ar și trebui să fie pentru că spre deosebire de viețile voastre lipsite de originalitate pe care le-ați trăit în timp ce erați ai Pământului, nu mai există nici un fel de limite. 

Poarta voastră Universală de dimensiuni, frecvențe și timp va rămâne deschisă pentru totdeauna. 

Bun venit în Universuri cu toată varietatea și entuziasmul pe care această frază îl presupune. S-ar putea să aveți nevoie să vă odihniți înainte să vă aventurați într-o nouă experiență. Sau alegeți să explorați ceva nou pe măsură ce vă finalizați activitățile de zi cu zi. Nu mai există granițe, trebui-uri, porți, ferestre sau uși care să vă oprească să explorați orice doriți, oricând doriți. 

Poate vă întrebați când veți găsi timp să explorați atât cât doriți. Odată ce ați deschis acea poartă Universală, voi, în masă, v-ați deschis și ființa către o diversitate personală mai extinsă. Așa că, o parte din voi s-ar putea să călătorească pe o altă planetă în timp ce vă mențineți cu ușurință responsabilitățile zilnice. 

V-ați dat voie să vă bifurcați în timp ce vă aflați într-o formă fizică de-a Pământului. 

Înainte, chiar și cei care canalizau sau erau vindecători și-au limitat domeniul și aria. Nu pentru că trebuiau să o facă, ci pentru că trecerea dincolo ar fi fost prea derutantă într-o lume 3D. 

Acele porți și limitări au rămas la marginea drumului acum că ați trecut dincolo de 3D. De fapt, acele porți au fost eliminate în momentul în care ați făcut tranziția. Dar, pentru că resursele și activitățile disponibile erau prea extinse fără o anumită pregătire, ați decis în masă că această ultimă parte călătoriei de expansiune trebuia să aștepte până când vă simțiți mai confortabil cu noua voastră ființă interioară. 

Ați finalizat cele trei mari etape de devenire a unui nou eu – lumile voastre exterioare și interioare, și acum, lumea voastră Universală. 

Dați-vă voie să explorați fără frica de pedeapsă, durere sau alungare. 

Sunteți un Zoomer* Universal Oficial care poate alege să călătorească mult sau să nu călătorească deloc, așa cum era adevărat în lumea voastră 3D. Diferența este că itinerarul vostru de călătorie poate include acum explorări universale în loc doar de Pământ. Sunteți noi, la fel și opțiunile voastre de călătorie. Așa să fie. Amin. 

 

 

*Zoomer, este un termen inventat care se referă la cineva născut în generația Z între 1990 și prima parte a anilor 2000. Poate fi folosit cu o conotație neutră, batjocoritor sau ironic. Popular, zoomer-ii sunt asociați cu utilizarea tehnologiei digitale și a rețelelor sociale, având puncte de vedere progresive și incluzive și fiind preocupați de viitor, în special de schimbările climatice. 

Ce am găsit eu legat de această denumire găsiți aici dacă doriți mai multe detalii.


Traducere Monica Poka 

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.