Pagini

vineri, 3 mai 2024

Ce urmează în Mai 2024

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem atât de surescitați de călătoria omenirii în acest moment pentru că vedem că vă aflați pe cuspida ei și știm că o să vă placă ceea ce urmează. Aveți atât de multe lucruri frumoase în față în următorii câțiva ani, și în perioada de dinaintea experimentării complete și deschise a contactului extraterestru, tot vă mai aveți viețile voastre de trăit. Sunt multe detalii în viețile voastre pe care ați dori să le schimbați, iar luna Mai este o perioadă minunată să luați în considerare ce vreți să schimbați în experimentarea voastră. 

În această lună Mai totul are legătură cu trecerea voastră în modul primire și activarea esenței voastre Feminine Divine. Vă veți îmboboci și deschide frumoasele voastre sine către lume așa cum o face o floare. Trebuie să vă deschideți și să primiți mai mult din ceea ce v-ați dorit de la această experiență de viață și vă puteți aștepta ca mai multe să vină în această lună Mai 2024. Știm că sunteți buni la partea cu cerutul și știm că unii dintre voi sunteți foarte buni la partea cu făcutul și la partea cu încercatul, dar acum este momentul să începeți să vă flexați mușchii ca cei care sunt buni la partea cu primitul.   

Vedeți voi, nu trebuie să faceți totul să se întâmple. Nu trebuie să reinventați roata sau să faceți ceva pornind de la zero. Există suficient impuls acolo și aveți atât de multe care sunt făcute și create deja. Sunt atât de multe așteptări să vă deschideți și aveți atât de multe ajutoare care lucrează în numele vostru să se asigure că această următoare fază a vieții voastre este una plină de manifestări. 

Vă puteți spune și vă puteți spune într-adevăr serios când vă spuneți ”Partea grea s-a încheiat. Acum pot naviga.” Sunteți acolo să experimentați și să creșteți prin experimentările voastre, iar când v-ați săturat de o experiență, este momentul să mergeți mai departe. Este momentul să experimentați mai puțină luptă, mai puțină durere, mai puțină lipsă și mai mult din ceea ce vă doriți. Așa că, pentru luna Mai, vă recomandăm să vă puneți întrebarea ”Pot să am asta?” și vă recomandăm să vă răspundeți spunând ”Da, pot.” 

Nu trebuie să fie mai greu de atât. Nu trebuie să faceți să vă fie mai greu creând idei despre motivul pentru care ceva n-a venit sau de ce s-ar putea să nu vină. În schimb, recunoașteți că acum este momentul să vă deschideți pur și simplu la tot ceea ce doriți să experimentați, știind că vă servește să aveți acele experiențe. Și dacă vă servește vouă, servește omenirii și Sursei de Energie. 

Îi servește sufletului vostru să nu vă mai luptați, să nu mai opuneți rezistență și să renunțați, să dați drumul să plece și să intre. Această lună Mai este momentul să faceți toate astea pentru că ați făcut destul din toate celelalte și sunteți vrednici, sunteți văzuți, sunteți auziți și sunteți iubiți. Acum este momentul să vedeți acele lucruri și să vă simțiți rezonanța cu ceea ce vă doriți. Deschideți-vă, relaxați-vă și lăsați să intre mai mult din ceea ce ați dorit în acest an calendaristic și în toți anii de dinaintea acestuia adunați la un loc. Este momentul vostru, și sunteți suficient de treziți să faceți asta. Noi știm asta, ghizii voștri o știu, sinele voastre mai înalte o știu și este momentul să o știți și voi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.