Pagini

marți, 21 mai 2024

Cum să canalizați în siguranță energiile de o frecvență mai înaltă

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi ne umplem cu energii de o frecvență mai înaltă din dimensiunile a zecea, a unsprezecea, a douăsprezecea și chiar a treisprezecea astfel încât să putem simți că ne putem mișca în ele și că avem mai multă energie de împărtășit cu voi toți. Când stați întrebându-vă ce ar trebui să faceți cu viața voastră și nu puteți găsi nici o acțiune care să pară suficient de convingătoare și interesantă ca să luați parte la ea, vă recomandăm ca pur și simplu să setați acea intenție să vă deschideți și să vă umpleți cu energii de o frecvență mai înaltă din planurile mai înalt dimensionale. Nu puteți greși dacă o faceți; nu puteți greși. 

Mulți oameni se tem că dacă se deschid, atunci se deschid atacurilor și se deschid energiilor și entităților mai jos vibraționale. Așa că, vă sfătuim ca atunci când vreți să intrați într-o astfel de practică, să veniți întotdeauna dintr-o stare care deja se simte bună. Cu alte cuvinte, faceți ceea ce aveți de făcut ca să intrați într-o stare mai înalt vibrațională. Nu contează ce este, dar știți ce vă aduce un zâmbet pe buze, un pas mai săltăreț, ce vă face inima să bată un pic mai repede. Poate să vă uitați la videoclipuri cu pisici jucându-se sau să faceți o baie sau să priviți norii pe cer și să-i priviți urmărindu-i cum se mișcă și se extind. Poate să ascultați muzică, fredonând acea muzică, să vă jucați cu câinele sau să vă mângâiați pisica. 

Întotdeauna este ceva ce puteți face ca să ridicați vibrația, iar apoi, din acea stare, purtați o armură de vibrații mai înalte. Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu ființe sau energii care vin să vă prindă, pentru că nu pot. Ele trebuie să existe în starea lor mai jos vibrațională, iar voi în starea voastră mai înalt vibrațională sunteți în afara razei lor de acțiune. În starea voastră mai înalt vibrațională, este mai probabil să primiți din planurile mai înalt vibraționale de existență și de la ființele și colectivele care există în acele dimensiuni mai înalte. 

Așa că, vedeți voi, nu este nimic de care să vă fie frică atunci când folosiți în mod corespunzător instrumentele care v-au fost date. Asta este ceea ce vă sugerăm, pentru că știm că atât de mulți dintre voi vor să ancoreze energii de o frecvență mai înaltă pentru restul omenirii. Vreți să o faceți pentru Mama Pământ și vreți să o faceți ca să accesați mai mult ghidarea pe care o doriți. Unii dintre voi o vreți în scopul să vă vindecați pe voi înșivă și pe alții. Vă puteți angaja în această practică și doar pentru că vreți să vă simțiți bine, vreți să vă simțiți mai bine decât vă simțeați înainte să o începeți. Acestea sunt motive destul de bune și știți că atunci când vă simțiți mai bine, răspândiți în jurul vostru acea energie care se simte mai bine. 

Tot ceea ce faceți poate fi un act de serviciu atunci când este infuzat cu energie de frecvență mai înaltă. Vă recomandăm să ieșiți afară și să vă umpleți cu câteva și să vedeți unde vă duce asta.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.