Pagini

marți, 21 mai 2024

Oficializarea voastră

Brenda Hoffman

Dragilor, 

În următoarele câteva zile veți suferi o schimbare semnificativă. Chiar dacă v-ați schimbat aproape continuu de când v-ați început călătoria de tranziție, schimbările care au loc acum sunt mai profunde decât sunteți voi obișnuiți. Așa cum este adevărat pentru orice creștere, fiecare schimbare se adaugă la ceea ce a fost atins deja. 

Așadar, este o acumulare în loc de o adăugare singuratică. Și cu fiecare acumulare, profunzimea cunoașterii sau a simțirii crește exponențial. Într-un fel, este trecerea de la a fi uimit de minunile zornăitului bebelușului vostru, la citirea de cuvinte și crearea de concepte cu acele cuvinte. 

Sunteți pe deplin împletiți în noua voastră ființă, chiar dacă în anumite circumstanțe sau momente s-ar putea să nu vi se pară că ați fi. Combinați ceea ce știți într-un pachet Noul Eu – înțelegând ceea ce vreți să dezvoltați sau studiați și ceea ce nu vă mai interesează.   

Desigur, noi, cei din Universuri, am afirmat înainte concepte similare. Diferența este că până acum, cel mai probabil ați adaptat, revizuit sau acceptat câte o piesă o dată. În următoarele câteva zile veți începe să vă combinați părțile din cunoaștere într-un întreg mai mare. 

Vă veți simți probabil năuciți – similar cu sentimentele de dinaintea unui examen final la o materie incomodă. Așa cum a fost adeseori valabil pentru acel examen final, deși veți ghici la unele răspunsuri și activități, în general, veți trece cu brio. Ce a fost nu mai este. Și ceea ce este de abia începe. 

Gândiți-vă la următoarele câteva zile ca la timpul pe care l-ați petrecut îngrijorându-vă cu privire la rezultatele finale ale examenului. Și apoi, în zilele care urmează, permiteți-vă un ”Bravo” pentru o treabă bine făcută. Chiar dacă ezitarea, frica pe care o simțiți în următoarele câteva zile va fi la fel de dureroasă ca temerile voastre în legătură cu rezultatele acelor cursuri pe care nu le-ați apreciat sau de care nu v-ați bucurat, rezultatul va fi ”Am trecut! Am făcut-o!” 

Fiecare dintre voi va trece, chiar dacă mulți dintre voi, citind acest material, vă veți pune la îndoială capacitatea să o faceți – mai ales cu cantitatea semnificativă de energii universale care plutesc în jur. Probabil că s-ar putea să vă ajute să înțelegeți dacă vă imaginați încercând să învățați pentru un examen final provocator și fratele sau colegul de cameră insistă să vă distragă atenția cu o muzică dată tare sau o conversație. 

Rezultatul vostru cu succes este un dat. 

Așa că, întrebarea devine, de ce vă simțiți distrași? Este așa pentru că renunțați la o viață care părea normală eu-lui vostru 3D, dar nu este neapărat potrivită noului vostru eu. Distragerea voastră încearcă să stabilească ce este potrivit pentru noul vostru eu în timp ce cei din fundal strigă ”Hei, aici, nu aici”, toate acestea sunt cine ați fost sau obișnuiați să fiți înainte, dar nu mai sunteți. 

La începutul acestei explozii semnificative de energie, veți pune la îndoială înțelepciunea noilor voastre gânduri sau nevoi de acțiuni specifice. Până la sfârșit, nu vă va păsa de ceea ce vrea sau are nevoie cineva pentru că veți ști cine sunteți. Asta este o lume nouă, iar voi vă finalizați noul eu. 

Sunteți pregătiți să trăiți în această lume nouă, în ciuda temerilor voastre anterioare sau a nevoii să funcționați așa cum ați crezut că ar trebui. Așa să fie. Amin.



Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Chaz Shand Photography


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.