Pagini

sâmbătă, 11 mai 2024

Este realitatea stricată?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte satisfăcuți de modul în care omenirea progresează și suntem foarte fericiți să afirmăm față de voi toți că totul merge așa cum ar trebui să o facă. Nimic nu este nelalocul lui oricare ar fi realitatea pe care o experimentați, dar asta nu înseamnă că sunteți legați de acea realitate pentru totdeauna. Ceea ce este important pentru voi în timp ce experimentați ceva este acea decizie pe care o puteți lua să vă concentrați pe ceva ce vă place în legătură cu situația voastră actuală. Pot fi nouă lucruri care merg prost, din perspectiva voastră, dar dacă vă puneți toată energia și atenția pe acel lucru care merge bine, vă veți schimba mai repede realitatea într-una care este mai pe placul vostru. 

Asta este ceva ce trebuie să vă antrenați să faceți pentru că, ca ființe umane, ați fost adeseori învățați să găsiți problema și să o remediați. Problema cu această abordare este că întotdeauna vor fi mai multe probleme de rezolvat. Așa că, va fi nevoie să adoptați o nouă abordare, o abordare care se simte mai bună, o abordare care vede totul atât de perfect pe cât este pentru acel moment anume. Iar atunci când faceți asta, vă puteți regăsi într-o realitate care se simte a fi mai bună în câteva secunde. Aveți în voi capacitatea să vă concentrați și este nevoie să o folosiți. Gândiți-vă la voi ca la un artist și că tot ceea ce este acum în realitatea voastră este o culoare oarecare pe paleta voastră de culori. Dacă culorile roșu și galben nu vă plac, dar vă plac culorile albastru și verde, puteți alege să pictați doar cu albastru și verde de pe paleta voastră. 

Puteți accepta și că roșu și galben își au locul lor și s-ar putea să doriți să le explorați altădată, dar nu trebuie să vă concentrați asupra lor și să vă gândiți că dintr-un motiv anume nu ar trebui să existe. De-asta aveți de ales, de-asta aveți liber arbitru și de-asta ajungeți să aveți atât de multe experimentări diferite. Toate experiențele diferite pe care le aveți vă fac să fiți mai buni în a fi creatorii pe care ați fost întotdeauna meniți să fiți acolo pe Pământ, dar trebuie să vă vedeți pe voi înșivă ca creatori și nu ca reactori. Sigur, veți avea din când în când o reacție care ar putea fi descrisă drept negândită, automată și vă puteți accepta reacția ca pe o altă experiență pe care ați avut norocul să o aveți chiar în acel moment. Dar apoi trebuie să treceți în modul de creație. 

Puteți lăsa ca totul să fie așa cum este și să creați folosindu-vă de instrumentele pe care le aveți la dispoziție și, când faceți asta, cu siguranță faceți progrese către cunoașterea voastră ca Sursă. Sursa este Creatorul suprem și cu toții ne întoarcem acasă la Sursă, luând orice drumuri decidem că vrem să o luăm. Întotdeauna cel mai bine este să creați cu iubire. Prin urmare, trebuie să lăsați ca reacția voastră să fie ceea ce este, dar dacă reacția voastră este să vă enervați, atunci nu este momentul să puneți mâna pe pensulă. 

De-asta este atât de important să vă lăsați emoțiile să fie ceea ce sunt și doar să le simțiți. Treceți prin ele și lăsați-le să treacă prin voi, astfel încât să puteți fi în acea stare în care sunteți un creator mult mai eficient și unde ceea ce creați va fi infuzat cu o energie de o frecvență mai înaltă. Energiile de frecvență mai înaltă care vă bombardează chiar acum acolo, pe planeta Pământ, vor să co-creeze împreună cu voi. Simțiți-le și simțiți tot potențialul pe care-l aveți în voi să fiți cea mai bună versiune a voastră care puteți fi, trăind în cea mai bună versiune a realității, în ceea ce vă privește.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.