Pagini

sâmbătă, 11 mai 2024

Legături ale Creației

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson 

Salutări, binecuvântările să fie cu voi. Vă aducem vibrațiile celeste să vă îmbrățișeze ființa. Lăsați-vă îmbăiați în lumina albă pură. Lăsați-o să vă îmbrățișeze și să vă dezvăluie lumina din ființa voastră. Sunteți în siguranță în prezența noastră. 

Lucrăm cu Pământul de atât de multă vreme susținând ascensiunea multora. Dorim ca voi să înțelegeți, nu numai în mintea voastră, ci să experimentați în întreaga voastră ființă, că fiecare sunteți un creator. Aveți capacitatea. Aveți abilitățile și puterea să creați. 

S-ar putea să vreți să vedeți asta ca pe o energie creativă care curge automat și natural prin voi și cere o concentrare. Cere să construiască ceva, să formeze ceva, să creeze ceva. Această energie creativă care pulsează în toată ființa voastră are putere atunci când începeți să o concentrați. 

Puteți concentra energia creativă cu gândurile voastre, cu sentimentele și cu intențiile voastre. Imaginați-vă că un gând este ca o pană pe care o țineți atât de ușor pentru că nu vreți să o zdrobiți. La fel este și atunci când vă gândiți, simțiți sau creați cu energia creativității. 

Dacă sunteți un creator, aveți priceperea și abilitățile să creați ceva. Dacă aveți energia creativă în ființa voastră, aveți combustibilul necesar să manifestați acele creații. Adeseori, toate acestea se petrec natural, automat, totuși, vă puteți aduce gândul, concentrarea, sentimentele cu privire la ceea ce doriți să creați în conștientizarea voastră să le fuzionați, să le conectați cu capacitatea voastră ca creator și cu energiile voastre creatoare. 

Vedem o legătură conectând totul împreună. Sunteți un creator. Aveți energie creativă și gândurile voastre, sau sentimentele voastre sau intențiile voastre leagă aceste două energii și abilități împreună. 

Așadar, când aveți o idee cu privire la ceea ce doriți să experimentați, recunoașteți că vă acceptați pe voi înșivă ca pe un creator cu energie creativă și că acea idee, care este gândul sau sentimentul sau senzația, este link-ul care conectează aspectul creator al ființei voastre și aspectul creativ al ființei voastre împreună. 

Când începeți să vă contemplați pe voi înșivă în acest fel, creați conexiuni și legături care s-ar putea să fi fost rupte prin neîncredere, durere sau experiențe care sunt neliniștitoare sau ne-împământătoare. Puteți, de asemenea, crea legături noi. Puteți crea o legătură recunoscând cum doriți să fiți ca creator. Așadar, ca un creator care poate manifesta lucruri în realitatea voastră – în câmpul vostru fizic, în câmpul vostru auric, în realitatea voastră, în experimentările voastre – ce fel de abilități v-ar plăcea? 

Puteți, de asemenea, contempla energia creatoare care curge prin voi; puterea. Ce fel de putere sau energie creatoare ați dori să experimentați? 

Numai voi puteți răspunde la aceste întrebări pentru că nu există răspuns corect sau greșit, dar când ajungeți la o înțelegere, de exemplu, ca creator, s-ar putea să doriți să exprimați energia creativă prin vocea voastră – prin cântec sau sunet – dar vă simțiți incapabili să o faceți. S-ar putea să vreți să experimentați energia creativă puternică a hrănirii sau a iluminării, dar vă simțiți incapabili să o faceți. 

Când aveți câteva idei cu privire la calitățile creatorului pe care doriți să le întrupați și despre energia creativă pe care doriți să o întrupați, vă puteți apoi conecta în ființa voastră. 

Vă spuneți, mă conectez acum cu cel mai pur aspect al sufletului meu. Fac și creez legături să aduc din sufletul meu, energia creatoare sau abilitățile __________ și energia creativă și puterea ___________. Invit aceste energii și abilități să stabilească o legătură – să se conecteze cu întreaga mea ființă, în special la nivel fizic. Fie ca aceste energii să aducă noi gânduri, sentimente și intuiție în ființa mea, astfel încât să pot crea legături noi în realitatea mea care să-mi dea voie să prosper spiritual, fizic, emoțional și să experimentez împlinirea. 

Apoi, pur și simplu așezați-vă și dați voie. 

Este interesant să contemplați că, pentru a întrupa o energie sau o abilitate, este nevoie să vă legați de un anumit aspect al sufletului vostru. De asemenea, este important să recunoașteți că pentru a aduce ceva din sufletul vostru în realitatea voastră, este nevoie de o legătură, de o conectare – aproape ca o cale care trebuie făcută pentru a permite energiei să se manifeste. 

Așadar, ce drumuri faceți? Ce legături creați cu energia interioară a sufletului vostru? Ce legături și căi creați din sufletul vostru cu corpul vostru fizic și cu realitatea voastră? Până și manifestarea este o legătură care a fost creată cu o anumită energie în ființa voastră și poate în Universul Creatorului. 

Noi, Ființele Celeste Albe, vă invităm să vă contemplați ca pe un creator; cineva care crează lucruri. De asemenea, vă invităm să vă contemplați ca o forță creatoare – o forță puternică – precum și ca pe cineva care crează legături; legături interioare cu sufletul și legături în realitatea voastră. 

Legături și conexiuni – căi care să-i permită energiei să curgă; energia Creatorului – puternica energie creativă. 

Când începeți să vă recunoașteți realitatea în acest fel, lucruri noi se deschid și înfloresc permițând experiențe noi, sau poate experiențe împlinitoare. 

Vă iubim foarte mult.

 

Noi suntem Ființele Celeste Albe și vă mulțumim.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.