Pagini

duminică, 26 mai 2024

Ne schimbăm foarte repede acum

 

Aluna Joy Yaxkin 

Ne schimbăm într-adevăr foarte repede acum. O simțiți? Sunt chemată să împărtășesc indicii pe care le-am observat în ultima vreme. Aceste indicii sunt subtile. Multe sunt ciudate și neașteptate și s-ar putea să se fi întâmplat fără ca noi să observăm. Multe alte indicii abia așteaptă să fie descoperite. Realitatea devine incitant de urmărit. 

O problemă este că din majoritatea ciclurilor străvechi, am păstrat niște amintiri despre întreaga omenire aproape abandonându-și trupurile fie conștient, fie prin vreo catastrofă cum ar fi marele potop. Am simțit această traumă veche reverberând destul de mult acum pe Pământ fiind readusă la viață la începutul lui 2020. Acest lucru a declanșat o creștere a anxietății. 

Schimbări au loc și în întreaga noastră galaxie. În trecut, câțiva supraviețuitori din alte lumi au venit prin găurile de vierme din spațiu ca să ajungă aici pe Pământ. Și-au ancorat părți din memorie în megaliți (blocuri de piatră verticale), temple, piramide, artefacte, etc. Din cauza asta călătoresc eu. 

Apropo... de data asta nu va exista niciun cataclism pe Pământ. Am decis să ne schimbăm într-un alt mod. Dar lumea va deveni destul de prăfuită în timp ce facem această remodelare. 

Fie că observăm aceste indicii, fie că nu, schimbarea are loc deja pe nava spațială Mama Pământ. Dar este cu siguranță distractiv să observăm că tot ceea pentru ce ne-am pregătit începe în sfârșit să prindă contur în jurul nostru. Ne-am asumat o muncă de lungă durată. Dar începe să dea roade. Magia se întoarce. 

Am început să observ schimbări mai semnificative în conștiința și forma noastră fizică de la eclipsa de soare din 8 aprilie 2024, care ne-a repornit la nivel de esență. Și ne-am ancorat din nou prin afișările epice ale aurorei boreale declanșate de furtunile magnetice masive extinse din 10-12 mai 2024. 

O adnotare interesantă din partea celor care prezintă vremea spațială ... care au postat că rocile și solul au fost electrificate în timpul epicei furtuni magnetice. Curenți electrici puternici au trecut prin roci și sol în timpul celei mai mari furtuni geomagnetice din ultimele decenii. Cele mai mari tensiuni de-a lungul coastei de est a SUA și din Vestul Mijlociu au fost de până la de 10.000 de ori mai mari decât cele normale. 

Înainte de a intra în lucrurile pe care le-am observat, trebuie să spun și că nu trebuie să ne temem de SOARE! Vă rog să nu o faceți. Dacă ne îndepărtăm energia de soare, soarele va trebui să trimită impulsuri și mai puternice către Pământ. Soarele lucrează să ne trezească. Atingem maximul solar într-un ciclu solar de 11 ani. Dar, pe măsură ce intrăm în acest maxim solar, am ajuns și într-un nou ciclu de timp cu legi ale naturii recent actualizate. Așadar, relația noastră cu soarele se schimbă și se actualizează. Într-un fel, Pământul, omenirea și toate ființele vii sunt un singur panou solar gigant. Avem nevoie de soare. Dacă curgem cu energia soarelui, soarele nu va trebui să reacționeze atât de puternic. E timpul să ne trezim. 

Știința, geologia, astronomia și biologia au înlăturat cunoștințele că universul este spirit și potențial pur. Știința poate dovedi teorii și aduce dovezi doar prin intermediul materiei fizice. Ele nu pot testa spiritul sau prezența Creatorului. Problema este că toată materia este din trecut și noi nu mai trăim acolo. Începem să trăim în prezent. Universul este viu, conștient și, totodată, în prezent. Cei din vechime au știut acest lucru cu mult înainte ca omenirea să decadă în frică, separare și superstiție. Este fragilă viața aici pe Pământ? Cu siguranță, este. Dar vom pierde de fiecare dată dacă folosim doar cunoașterea științifică ca să ne protejăm. Când ignorăm spiritul viu al universului, vom manifesta doar mai multă suferință. 

Când tiparele Pământului se schimbă, se schimbă și în întreaga galaxie. Totul este conectat. Până și Știința, cu toate limitările ei, a cartografiat unele dintre schimbările magnetice și tiparele meteorologice accelerate de pe alte planete! Totul se schimbă așa cum se așteptau cei din vechime. Am intrat într-un nou ciclu cu noi coduri de bază ale naturii care au fost actualizate pentru locația noastră în univers. 

Așadar, iată câteva dintre indiciile pe care le-am observat. 

Mulți dintre noi NU suntem afectați negativ de erupțiile solare și de furtunile magnetice așa cum le-am simțit în trecut. Am început să observ asta după eclipsa solară din aprilie. Intrăm, în sfârșit, în rezonanță cu soarele? Așa mă aștept! 

Oamenii simt o presiune ridicată fără stimuli externi care să declanșeze o astfel de presiune. Sunt convinsă că în lume se clădește ceva care va schimba totul. Alte simptome resimțite în prezent au fost fluctuațiile tensiunii arteriale, vise foarte active, ne-dormit bine, dureri corporale intense și constrângere la gât și umeri și o creștere a anxietății. Corpul nostru va răspunde la curenții subterani. Simt că cea mai mare parte a ceea ce se schimbă în lume este sub radar în acest moment, dar nu va fi ascuns pentru mult timp. 

Mulți se simt ușor copleșiți și decid să renunțe la tot ce fac. Datorită acestui lucru avem, totodată, valuri profunde de crize de identitate și nu știm unde aparținem sau ce vom face în continuare. Trecem printr-o schimbare internă majoră, nu una externă. Înflorim în mult mai mult decât ne-am ”așteptat” vreodată să fim. Universul este viu în noi și începem să accesăm acest lucru în moduri noi și profunde. Avem tot ce ne trebuie. În trecut, am fost programați să vedem prin descendența noastră și prin programările din care am apărut. Această înțelepciune ne-a adus până aici. Dar acum, îi încurajez pe toți să trăiască într-o stare în care ne așteptăm la neașteptat și cerem să vedem dincolo de vălul programării noastre. 

Cel mai interesant lucru pe care îl observ este că mulți dintre noi începem să simțim că trecutul nostru nu mai este real. Amintirile noastre încep să se simtă ca un vis sau ecou vechi. Încă mai avem amintiri despre evenimente din trecut, dar există din ce în ce mai puțin o legătură cu acele evenimente, oameni și locuri. Acest lucru nu înseamnă că pierdem legătura cu cei dragi, dar poate că relația noastră cu ei se schimbă într-o legătură mai sănătoasă. În trecut, o mare parte din omenire a confundat iubirea cu legăturile care au produs traumă. Când această traumă se vindecă în noi, simțim că relația s-a detașat, deși uneori acest lucru este adevărat. Cu toții facem micro alegeri care ne trimit în noi direcții. 

Schimbările actuale vin sub formă de curenți subtili. Ne schimbăm în etape ca să ne menținem trupurile. Începem să vedem asta atunci când viața nu funcționează așa cum ne-am așteptat. Vechea fundație a construirii ciclice a trecutului este actualizată la trăirea și crearea din prezentul ACUM. Așteptările noastre anterioare stau în calea progresului nostru. Când ne simțim supărați de ceva care nu merge așa cum a fost planificat, trebuie să ne întrebăm de ce iluzii ne agățăm în mintea noastră și care ne orbesc față de realitatea care se află deja în inimile noastre. Trecem dincolo de ”construirea” unei vieți. Trecem la ”crearea” unei vieți bazate pe modul în care vrem să ne simțim și nu pe ceea ce ne dorim. Vom face asta folosind potențialul creativ nelimitat al marelui necunoscut. Nu contează ce manifestă realitatea exterioară pentru noi. Singurul lucru care contează este felul în care ne face să simțim. Sper că asta are sens. 

Este posibil să nu observăm toate indiciile care se pregătesc în jurul nostru, dar este în regulă. Nu putem greși! Ne vom trezi schimbând direcțiile în mod natural prin faptul că simțim experiențele. Ne vom trezi dând drumul lucrurilor pe care le-am iubit cândva și ne vom îndrepta în direcții pe care nu ni le-am planificat. Cu siguranță ne  simțim nedumeriți pe măsură ce trecem de la forțarea lucrurilor să se întâmple la atragerea lor către noi știind cum vrem să ne simțim. 

🙏🏼 Cum vrei să vă simțiți în viața voastră?

Vom continua să simțim din ce în ce mai multă pace pe măsură ce lucrăm din potențialul creator al marelui necunoscut. Acest lucru va deveni foarte ușor odată ce ne vom preda prezenței vie naturale a universului și acea prezență a fost întotdeauna în noi. 

Trimit tuturor multă iubire și apreciere pentru tot ceea cu ce contribuiți în acest moment uimitor.

 

Aluna Joy

 

Împărtășesc acest mesaj în mod liber cu recunoștință din toată inima mea, iar donațiile venite din inimă din partea celor care se simt îmbelșugați sunt întotdeauna apreciate. Mulțumesc foarte mult. 

https://www.alunajoy.com/heartdonation.html 

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.