Pagini

sâmbătă, 25 mai 2024

Valoarea voastră de sine și cum este ea determinată

Thymus: Colectivul Maeștrilor AScensionați prin Daniel Scranton

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Noi știm cât de mult valorați cu toții. Știm că sunteți neprețuiți. Știm că nu este posibil să fiți cuantificați și, totuși, aveți tendința să încercați să vă măsurați pe voi înșivă într-o varietate de moduri. Și am dori să vă vedem depășind această tendință prin acceptarea pe deplin a faptului că sunteți ființe infinite și eterne ale Sursei de Energie. Voi sunteți Divinul care se expansionează în toate direcțiile și aveți în interiorul vostru tot ceea de ce aveți nevoie și, prin urmare, nu v-ați putea niciodată măsura cu adevărat valoarea uitându-vă la cât de mult aveți, cât câștigați sau cât de multe ați realizat. 

Așa că, vă încurajăm să nu vă bazați stima de sine, valorarea de sine și iubirea de sine pe aceste lucruri tangibile, aceste elemente pe care le puteți arăta cu degetul. Vă invităm, în schimb, să vă simțiți adevărata valoare, vrednicia, natura infinită și eternă și faceți asta trecând dincolo de această viață singulară. Faceți asta ajungând în centrul inimii voastre și găsind sufletul care sunteți profund încorporat în chiar acel punct central al ființei voastre. Simțiți-vă ca fiind infiniți, eterni și în expansiune, toate deodată, și lăsați ca asta să fie o modalitate în care să vă măsurați, să vă determinați valoarea. 

Apoi, dați-vă voie să vă visați atât de mari pe cât vă simțiți a fi și treceți dincolo de limitările dimensiunilor a treia și a patra. Sunteți acolo să vă eliberați de acele bule cu care v-ați înconjurat și nu vă puteți elibera de acele bule pur și simplu dobândind mai multă bogăție sau mai multe lucruri. Doar prin introspecție, intrând în interior, simțind cine sunteți cu adevărat, începeți să simțiți un gust al Divinului. Iar scopul este să vă cunoașteți pe voi înșivă ca Divini în timp ce sunteți într-un corp fizic. Asta este Conștiința Christică și asta este ceea ce căutați cu toții. 

Sunteți acolo să experimentați mai mult din adevăratul sine, din întregul sine și apoi să vă trăiți viața din această cunoaștere și instruindu-i pe alții prin exemplul vostru. Îi învățați prin felul în care voi sunteți și cum vă simțiți, nu doar prin ceea ce spuneți și faceți. Desigur, îi puteți învăța în acele moduri, dar acele învățături sunt goale și nu conțin frecvența potrivită atunci când nu sunt susținute de o persoană care simte cu adevărat ceea ce predă strălucind din centrul inimii. 

Prin urmare, vă recomandăm să faceți asta în fiecare zi. Intrați în voi și simțiți adevărul cu privire la cine sunteți. Apoi lăsați-l să strălucească în toate direcțiile și vă veți fi de folos vouă înșivă și celorlalți. Apoi nu veți mai simți nevoia să faceți atât de multe ca să vă dovediți vouă înșivă sau altora valoarea și nimeni nu vă va cere să faceți nimic pentru că se vor bucura pur și simplu de energia pe care o emanați. 

Voi sunteți ființe frumoase de lumină și iubire. Sunteți acolo pe Pământ să experimentați tărâmul fizic ca fiind adevărul a cine sunteți cu adevărat, iar noi suntem aici să vă aducem aminte de asta din nou și din nou până când îl pricepeți într-o asemenea măsură încât declicul se produce într-un mod permanent și schimbă totul cu privire la cine sunteți și cum să fiți în lume. Este o plimbare amuzantă și este foarte fascinantă și interesantă și pentru noi. Ne bucurăm atât de mult să fim învățătorii voștri, să fim ghizii voștri și să fim arătătorii de drum care suntem pentru voi toți.

 

Asta e tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.  


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.