Pagini

sâmbătă, 15 iunie 2024

Acum este momentul perfect pe Pământ să faceți asta

Thymus: Colectivul Maeștrilor Ascensionați prin Daniel Scranton

Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați. 

Vă arătați altora acolo pe Pământ în atât de multe feluri și noi, care ne aflăm în tărâmurile mai înalte, vă apreciem pe fiecare dintre voi și eforturile voastre. Am vrea să subliniem importanța faptului că sunteți acolo în acest moment pentru că ați putea fi în atât de multe alte locuri de peste tot din Univers, dar voi ați ales să mergeți pe Pământ să aveți experimentări acolo pentru că ați văzut oportunitățile atât de uriașe pentru transformarea și evoluția voastră spirituală. 

Este momentul perfect să faceți o parte din acea transformare. Vă este disponibilă în orice moment și tot ceea ce trebuie să faceți este să dați drumul controlului asupra vieții voastre. Dați drumul nevoii pe care o puteți avea uneori să orchestrați totul și să faceți totul așa cum credeți voi că ar trebui să fie. Prin acea renunțare veți lăsa să intre mai mult din transformarea voastră personală și apoi veți vedea mai mult din lumea din afara voastră transformându-se ca să vă întâlnească acolo unde sunteți acum. 

Asta înseamnă să-i lăsați pe toți ceilalți să fie exact acolo unde sunt și să acceptați că fiecare este exact acolo unde trebuie să fie în călătoria sa în acest moment. Nu trebuie să orchestrați călătoria nimănui altcuiva și îi puteți lăsa pe toți să fie în ceea ce ați putea considera o iluzie auto-creată. Este în regulă, deoarece ei încă beneficiază într-un fel de faptul că sunt exact acolo unde sunt, și, prin urmare, puteți da drumul divizării și puteți depăși această idee de separare pe care o aveți acolo pe Pământ în acest moment. 

Puteți transcende mentalitatea noi-contra-lor în propria minte și îl puteți lăsa pe fiecare să fie acolo unde este și totul să fie așa cum este, astfel încât să vă puteți transforma în maestrul care este capabil să-i ajute pe cei care sunt pregătiți să fie ajutați. Vor exista întotdeauna cei care sunt elevii perfecți pentru voi, cei care sunt pregătiți exact pentru ceea ce voi puteți să-i învățați și pot apărea la ușa voastră atunci când dați drumul oricăror idei pe care le aveți cu privire la unde ar trebui să fiți ca maestru, ca învățător și ca lider în evoluția conștiinței. 

Lăsați lucrurile să se desfășoare și aveți răbdare. Acordați-vă timp și aveți încredere că totul este într-o ordine perfectă așa cum este pe Pământ și în întreaga galaxie și univers. Fiți una cu momentul în care vă aflați și simțiți cum vă transformați în acel moment. Sunteți pregătiți și acum este momentul. Nu a existat niciodată un moment mai bun să vă transformați în timp ce trăiți pe planeta Pământ. Și ați știut întotdeauna că veți fi treziți pentru acest proces. Ați știut întotdeauna că veți fi unul dintre cei care se află în avangarda acestui enorm salt înainte în evoluția voastră spirituală. 

Poate părea că totul trebuie să fie mai complicat decât ceea ce tocmai v-am spus, dar vă promitem că nu trebuie să fie și nu este. Doar dați drumul, predați-vă și vă veți transforma și arăta altora calea pe care ați descoperit-o către pacea interioară, sanctuarul interior, tărâmul din voi care conține totul și toate vibrațiile.

 

Asta-i tot pentru acum. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul Maeștrilor Ascensionați și suntem întotdeauna printre voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.