Pagini

sâmbătă, 15 iunie 2024

Câtă putere aveți voi ca oameni?

Saint Germain prin Daniel Scranton

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet. 

Sunt aici acum ca să vă aduc minte de puterea voastră. Aveți atât de multe puteri în voi și vă voi aduce aminte de câteva dintre multele puteri pe care le purtați tot timpul în voi. Sunteți extrem de puternici în folosirea discernământului vostru. Folosindu-vă puterea liberului vostru arbitru puteți decide dacă vă îndreptați spre ceva sau nu. Capacitatea voastră să discerneți ce este și ce nu este potrivit pentru voi, este o putere. 

Aveți puterea iubirii necondiționate. Puteți alege să fiți iubire necondiționată în orice situație dată și atunci când vă confruntați cu orice persoană. Aveți puterea să alegeți pe ce vă concentrați în continuare. Aveți puterea să alegeți la ce vă gândiți în continuare și cum vă gândiți la asta. Aveți puterea să respirați conștient. Aveți puterea să meditați. Aveți puterea să vă conectați cu cei cu care vă simțiți într-o rezonanță înaltă. Aveți puterea să alegeți cum vreți să vă simțiți și aveți puterea să vă scufundați adânc în voi înșivă ca să găsiți unde trăiește acel sentiment. 

Aveți puterea să fiți împământați, puterea să fiți prezenți și puterea să fiți centrați pe inimă. Aveți puterea să alegeți ce vibrație emiteți și aveți puterea să ajungeți la cineva pe care îl puteți ajuta sau care ar putea să vă ajute. Aveți puterea să vă deschideți ca să primiți de la ființe sau colective non-fizice tot ceea ce vine spre voi. Aveți puterea să absorbiți căldura soarelui vostru. Aveți puterea să vă conectați cu miezul Mamei Pământ.   

Aveți puterea să observați și să învățați. Aveți puterea să apreciați. Aveți puterea să vă odihniți atunci când aveți nevoie, să închideți ochii și să respirați adânc și să știți că sunteți iubiți. Sunteți treziți și sunteți treziți la adevărul că voi sunteți Sursa de Energie în carne și oase și aveți puterea să mențineți această perspectivă în orice moment. Aveți puterea să acționați și puterea să rostiți cuvinte și puteți alege și alegeți cu acel discernământ pe care-l aveți. 

Ați primit libertatea să vă urmați sentimentele și asta este tot putere. Aveți puterea să vă acordați cu ghizii voștri, cu sinele vostru mai înalt, cu sufletul vostru și, desigur, cu Sursa care sălășluiește întotdeauna în voi și vă invită întotdeauna să vă revendicați puterea și să vă demonstrați vouă înșivă puterea. Acum, nu trebuie să vă temeți de niciuna dintre aceste puteri și puteți alege care putere o folosiți chiar în momentul următor al experimentării  voastre și asta este tot o putere. 

Sunteți ființe puternice și voi continua să vă reamintesc acest lucru și să vă instruiesc cum să vă conectați la acele puteri și să le folosiți ca ființele de iubire și lumină care sunteți.

 

Eu sunt Saint Germain, Păstrător al Flăcării Violet.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.