Pagini

duminică, 16 iunie 2024

Astronomie/Astrologie



Mesaj de la Unul prin Sophia Love

Sunt Unul. 

Mulțumesc. Este vreun mesaj de discutat? 

Sunt multe subiecte posibile. Cel mai relevant pentru voi astăzi are de-a face cu mișcările din ”ceruri” cunoscute și ca astrologie și astronomie. Acestea sunt ramuri destul de distincte care studiază mișcarea corpurilor cerești, precum și impactul rezultat din această mișcare. 

Este interesant că o parte din acest studiu este etichetat ”știință” și astfel prin asta poartă greutate și acceptare. În timp ce astrologia nu deține o astfel de validare. Cu toate acestea, ambele examinează corpurile cerești care ”se află” în afara planetei și sunt, prin urmare, imposibil de examinat și măsurat personal în acest moment.   

Hai să luăm în considerare mai întâi astrologia. Este considerată ca fiind relevantă de-a lungul multor generații ale rasei voastre, deoarece există caracteristici care se repetă iar și iar cu aspecte specifice. De fapt, momentul nașterii voastre este ales dinainte ca să exploateze aceste tendințe specifice ale personalității. Asta ca să faciliteze cel mai ușor scopurile și învățările alese. 

V-ați putea referi la imaginea astrologică din momentul nașterii voastre ca la un plan pentru viața voastră. Nu prezintă evenimente specifice. Descrie înclinațiile personalității și posibilitățile generale de viață. Fiecare dintre acestea sunt individual colorate și jucate. Descrierile tendințelor de personalitate au fost perfecționate prin multe observări – multe retrospectiv. Acest lucru este valabil și în cazul evenimentelor. Instituțiile și statele naționale urmează un tipar care este clar când este privit din punct de vedere istoric. 

Toate acestea ca să se poată spune că multe pot fi adunate dintr-un studiu profund al astrologiei. Poate fi validator și reconfortant să îți dai seama că unele lucruri sunt astfel ”scrise în stele”. Veți descoperi, pe măsură ce noua voastră lume este structurată, că acceptarea unor astfel de tendințe este mai universală. 

Astrologia, la fel ca orice alt lucru batjocorit sau ignorat în lumea voastră actuală, este în interesul vostru ca mai degrabă să o reexaminați și să o luați în considerare, decât să respingeți dând din mână. Un ”principiu de bază” bun ca să mergeți înainte, vă spune că tot ceea la ce a fost puternic opusă rezistență sau promovat a avut un motiv mai profund să fie privit astfel. De acest motiv profund a beneficiat cineva; probabil nu voi. 

În ceea ce privește astronomia*, aveți o abordare complet diferită. Este considerată un studiu serios și sunt mulți care o fac. Fascinația pentru stele a fost astfel descompusă în mișcările luminilor, gazelor și corpurilor sale, toate acestea fiind considerate ”naturale”. 

Diferența dintre aceste două discipline ar putea fi că astronomia raportează despre obiectele cerești în funcție de modul în care acestea relaționează și se influențează între ele, precum și cu Pământul. Astrologia raportează despre modul în care obiectele cerești și poziționarea lor relaționează între ele și, astfel, influențează omul. Ambele se bazează pe observații. 

În astronomie, acestea sunt măsurate și analizate. În timp ce astrologia observă modele, extreme și nivele – înregistrând totul. 

Un număr nu este mai mult sau mai puțin valid decât o trăsătură sau un model comportamental. Ambele sunt observabile și măsurabile, în sensul de mai mare sau mai mic. 

Există o părtinire marcată pe Pământ în ceea ce privește anumite domenii de studiu. În general, se poate spune că părtinirea favorizează ideile și ”faptele” care sunt susținute de măsurători matematice, spre deosebire de observațiile înregistrate. 

Acest lucru a fost făcut intenționat ca să-l îndepărteze pe omul de pe Pământ de ”mirosirea” propriului Adevăr. Face parte dintr-o îndoctrinare specifică într-o dependență de instrumente și fapte din afara propriilor ochi, urechi și simțuri emoționale. 

Niciunuia dintre studii nu ar trebui să i se refuze un loc la masă atunci când vine vorba de studierea vieții pe Pământ. Ambele dețin valabilitate și informații care sunt potențial benefice. 

Pe măsură ce transformarea acestei rasei de pe Pământ progresează, vor exista descoperiri de falsuri deliberate și adevăruri ascunse. Se recomandă să rămâneți deschiși la minte și pregătiți să vă adaptați opiniile și credințele voastre actuale, de care vă țineți. Acest lucru va fi necesar în locuri neașteptate. 

Puteți avea încredere în intuiția voastră și să credeți în inima voastră. Pe măsură ce practicați încrederea în ambele, veți căpăta perspectivă și veți dobândi înțelepciune. Asta este marea descoperire și marea amintire. Ați venit pe deplin echipați să faceți față acestor schimbări de perspectivă și înțelegere. Sunteți pregătiți. 

Asta e tot pentru astăzi, dragul meu om drag. Ești pregătit pentru un astfel de răsfăț. 

Mulțumesc.

 

 

*Astronomie – Astronomia este o știință a naturii care studiază corpurile cerești și fenomenele care apar în cosmos. Folosește matematica, fizica și chimia ca să explice în general originea și evoluția lor. Obiectele de interes includ planete, luni, stele, nebuloase, galaxii, meteoriți, asteroizi și comete. Astronomia studiază tot ceea ce își are originea dincolo de atmosfera Pământului.

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!     

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.