Pagini

duminică, 16 iunie 2024

Doar pentru cei care rezonează ... 🙏✨️

Autor Rosie Neal

Mulți bărbați și femei experimentează Burta lui Buddha.

Și nu vorbesc despre burta de la bere!

Sunt cei care se îngrașă și, indiferent ce fac, nu reușesc să slăbească.

Și cei care sunt umflați de parcă ar fi însărcinați 🤰 Da, asta este Burta lui Buddha!

Este frustrant și mulți se ascund din cauza rușinii.

Ce naiba se întâmplă?????

Ceea ce se întâmplă face parte dintr-o integrare mai mare a luminii.

Pe măsură ce cineva începe să primească cantități mai mari de lumină, de obicei se îngrașă.

Este o parte destul de normală a procesului. Indiferent de ceea ce faci, nu va schimba cu nimic lucrurile.

Am trecut prin asta ani de zile, apoi într-o zi totul a revenit la normal odată ce integrarea a fost completă.

Vei învăța multe despre smerenie și compasiune în timp ce treci prin acest proces.

Dar totul ține de evoluție și de ascensiunea la un nivel mai înalt de vibrație în timp ce primești proporții mai mari de lumină.

Amintește-ți că, la urma urmei, ne plimbăm în recipiente fizice. Dar, într-adevăr, suntem sută la sută lumină pură.

Ne-am actualizat deja de la frecvența de bec de cincizeci de wați și am trecut la o actualizare de o sută de wați. Această activare a avut loc cu câțiva ani în urmă și a fost un proces de evoluție mult mai armonios și mai lin. Acum facem din nou o actualizare. Acest lucru se întâmplă de ceva vreme.

Actualizarea este ca și cum ai înlocui un bec de o sută de wați cu unul de trei sute de wați.

Este un proces mult mai dificil pentru Avatarul fizic să preia, de aceea se întâmplă atât de lent în timp.

Întregul proces durează ani ca să fie integrat.

Această integrare nu va fi la fel de armonioasă ca ultima, deoarece este o actualizare mult mai mare și câmpul electromagnetic al Avatarului fizic nu este în prezent suficient de puternic ca să fie în totală coerență cu cantități mai mari de fragmente ale sufletului care vin de la Monada SupraSufletului.

Așa că, ce se întâmplă este că vei avea nevoie de mult mai mult somn.

Vei deveni epuizat mult mai repede decât ai experimentat până acum.

Dă-mi voi să-ți explic ce se întâmplă aici.

Monada SupraSufletului este locul unde sălășluiește sufletul tău.

Doar un fractal al SupraSufletului tău este proiectat în Avatarul fizic în orice viață.

Sinele tău mai înalt își are sălașul în aspectul de monadă al sinelui și găzduiește sufletul.

Un fractal al respectivului suflet este aprins când sperma și ovulul se unesc! Apoi, boom, apare lumina.

Acea LUMINĂ crează o explozie când SupraSufletul eliberează fractalul de suflet în Avatarul fizic.

În acest moment începe viața!

Literalmente o explozie de LUMINĂ are loc în acel moment și oamenii de știință au documentat deja acest lucru. Este acel moment în care sufletul și celula intră în rezonanță completă ca fiind una.

Trăim într-o perioadă în care are loc o evoluție și monada trimite energie cu un coeficient mai mare de LUMINĂ care este proiectată și, pe măsură ce acest lucru se întâmplă, cantități mai mari de fractali ale SUFLETULUI sunt proiectate în Avatar, călătorind prin prima bandă de lumină care a fost trimisă în acel prim moment al vieții.

Nu ești niciodată deconectat de corpul Monadic al SupraSufletului tău pe toată durata vieții tale.

Așadar, pe măsură ce această cantitate mai mare de LUMINĂ aduce cu sine fragmente mai mari de SUFLET, experimentezi o metamorfozare în starea fizică.

Amintește-ți că am spus că corpul tău, care este Avatarul, poartă un câmp electromagnetic de vibrație în el și în jurul lui, care se extinde dincolo de containerul fizic.

Sufletul tău este cel care menține acest container laolaltă. De aceea Biblia se referă la el ca fiind Templul Sfânt. Nu o singură versiune a Bibliei, ci toate versiunile Bibliei pe care le-am citit până acum.

Templul Sfânt este Avatarul tău fizic care întrupează SUFLETUL.

Nu a fost niciodată menit să fie considerat o structură fizică construită pe care o numim biserică sau sinagogă sau orice etichetă alege cineva să folosească.

Acestea sunt structuri ale omului.

Trebuie să știi că Dumnezeu este o frecvență, o conștiință, și acea conștiință există în TOT.

În timp ce suntem acum în procesul de a prelua cantități mai mari de LUMINĂ și fractali de SUFLET, câmpul electromagnetic al Avatarului nu este în rezonanță sau suficient de puternic ca să intre în ECHILIBRU.

Începi să te epuizezi de energie și obosești repede. Ai nevoie de mult mai multă odihnă.

Ce se întâmplă când adormi este că sufletul tău părăsește corpul și Avatarul, care este corpul tău fizic, este curățat, degajat și reîncărcat. La trezire, sufletul se întoarce și te simți reîncărcat. Te trezești proaspăt! Este mai mult ca o reinițializare completă a sistemului tău. Asta era odată tot ceea ce aveai nevoie.

Dar cu cantitățile mai mari de LUMINĂ și fractali de SUFLET care vin acum, frecvența este atât de ridicată încât câmpul electromagnetic nu poate să mențină aceste frecvențe mai înalte, ceea ce te forțează să ai nevoie de mai multă odihnă și, totodată, afectează modul în care corpul fizic este forțat să facă schimbări la nivel fizic.

Acest lucru va fi manifestat prin balonare severă, migrene, greață, amețeli, vertij, probleme digestive, oboseală cronică, boli care vor purta multe etichete. Spasme musculare, precum și sisteme nervoase care se activează brusc. Poate fi extrem de dureros pentru unii. Am descoperit că mulți vor experimenta simptome foarte asemănătoare cu cele etichetate ca SM (scleroză multiplă).

În acest moment, avatarul este complet dezechilibrat. Este literalmente o stare de degradare. Nu fiecare om va trece prin acest proces de evoluție, deoarece vor fi cei care aleg să continue procesul de pe cealaltă parte și asta este în regulă.

Acesta este un proces de evoluție foarte lent și nu poate fi altfel decât un proces lent care durează mulți ani ca să fie complet, altfel Avatarul va intra în modul de distrugere și sufletul va pleca și se va întoarce la SupraSufletul Monadă. Asta este ceea ce se întâmplă atunci când are loc ceea ce este etichetat drept moarte.

Într-adevăr, ceea ce numim moarte nu este altceva decât un transfer de energie. Ca gheața care se transformă în abur. Este atât de simplu!

Este echivalentul ieșirii dintr-o mașină veche, al revenirii la SupraSufletul Monadă și al alegerii să-și ia o mașină nouă ca să intre într-o nouă experimentare care-i va oferi un alt nivel de expansiune bazată pe experimentare.

Vei observa, de asemenea, că digestia a încetinit foarte mult pentru mulți.

Să mănânci ceea ce obișnuiai să mănânci te va forța să dormi ca să poți digera substanțial mâncarea consumată.

Trebuie doar să știi că cu siguranță face parte din proces. Am observat că semințele de papaya mă ajută foarte mult cu digestia, la fel și ananasul și consumul de suc pur de țelină, 8 până la 16 uncii în fiecare dimineață pe stomacul gol.

De asemenea, o detoxifiere completă de paraziți și metale grele ajută foarte mult. Cheia este să te asiguri că susții ficatul, folosind Milk Thistle (la noi se găsește Silimarina Colina Milk Thistle n.t.) ca să faci asta.

Te rog să știi că acest proces în sine este un proces de evoluție care va dura mulți ani ca să fie integrat și finalizat.

A fost unul dintre cele mai dificile procese prin care am trecut vreodată, pentru că trebuie să renunți la toate formele de judecată referitoare la tine și la alții. Burta lui Buddha forțează eliberarea multor lucruri, îndoctrinări false, auto-judecată, etc., pentru că permite revenirea la nivele profunde de compasiune, smerenie, inocență și grație.

Fii blând cu tine. Știi că orice structură adunată în jurul zonei stomacului nu va face decât să crească multe probleme fizice privind Burta lui Buddha și procesul de digestie și senzația de bine.

Sunt mult mai multe de împărtășit, dar cred că deocamdată este suficient.

Trage adânc aer în piept, doar respiră și eliberează...

Poți să faci asta...

Ești o SUPERNOVA și vă iubesc atât de mult pe toți.

 

~ Rosie Neal


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.