Pagini

vineri, 21 iunie 2024

Conectați-vă cu sinele vostru non-fizic și mergeți acasă

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici să ajutăm. 

Recunoaștem înțelepciunea pe care o dobândiți prin experimentarea de acolo de pe Pământ și înțelegem că ceea ce experimentați este destul de diferit de ceea ce trăim noi. Prin urmare, știm că avem multe de învățat de la voi prin experiențele voastre. Totodată, știm că nu ați putea exista acolo în fizic fără ajutorul non-fizicului și, prin urmare, beneficiați de perspectiva noastră. 

S-ar putea să nu experimentăm ceea ce voi experimentați în zbaterea voastră fizică, dar tocmai pentru că noi nu suntem cufundați în confruntările și problemele voastre zilnice suntem în măsură să oferim o perspectivă mai înaltă. Așa că, vedeți, voi beneficiați de faptul că noi rămânem acolo unde suntem. Acum, ceea ce voi vreți să experimentați de fapt acolo pe Pământ, indiferent că o știți sau nu, este fuziunea celor două: a fizicului cu non-fizicul. Vreți să vă experimentați ca fiind mai electrizați, mai energizați de non-fizicul care vă dă întotdeauna viață. Și există multe moduri în care puteți face asta. 

Puteți face ceea ce vă place să faceți și în acele momente vă veți alinia mai mult cu conștiința divinului, cu energiile non-fizice care vă animă literalmente forma fizică. De asemenea, puteți sta în meditație și prin înlăturarea gândurilor care vă blochează curgerea energiilor vă puteți deschide mai mult către cine și ceea ce sunteți. În al treilea rând, puteți canaliza. Și, deși poate părea o stare de funcționare dificilă pentru unii dintre voi, vrem să recunoașteți că din când în când simțiți că canalizați. Atunci când faceți ceva ce vă place sau spuneți ceva care chiar credeți că este adevărat, vă simțiți ca și cum ați fi pe zonă, cum s-ar spune. 

Prin urmare, ca să vă deschideți și să primiți energii și informații cu o frecvență mai înaltă, tot ceea ce trebuie să faceți este să vă puneți în poziția potrivită să primiți. Iar asta ne duce la a patra cale prin care puteți fuziona mai mult cu non-fizicul. Puteți pur și simplu sta în Femininul vostru Divin și să vă deschideți energiilor care sunt prezente în orice moment. Puteți simți acele energii fuzionând cu forma voastră fizică și puteți deveni mai energizați, mai însuflețiți prin simplul act de a primi ceva ce nu pare să fie acolo, dar pe care totuși îl puteți simți. 

Relaxați-vă și dați drumul și știți că tot ceea ce vine către voi în acel moment este pentru binele vostru cel mai înalt. Tot ceea ce trebuie să faceți ca să fiți într-o mai mare armonie cu energiile non-fizice este să încetați să opuneți rezistență. Să încetați să opuneți rezistență la ceea ce voi credeți că trebuie să opuneți rezistență. Dați drumul controlului. Renunțați la nevoia ca ceva să fie diferit față de cum este în prezent. 

Vreți să vă experimentați ca pe niște zei care trăiesc pe o planetă loc de joacă și vă puteți experimenta ca atare dacă pur și simplu țineți seama de sfaturile noastre. Și știm că ceea ce tocmai v-am expus nu este foarte dificil. Știm asta pentru că am văzut atât de mulți oameni făcând-o pe Pământ, și am simțit lipsa de efort a ființelor care se angajau în aceste moduri simple de a se conecta mai mult la esența voastră non-fizică, casa voastră.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim atât de mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.