Pagini

vineri, 21 iunie 2024

Lucrarea, scopul și misiunea vieții voastre să fiți pe Pământ

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi. 

Undeva, în adâncul vostru, știți cine sunteți cu adevărat și este lucrarea vieții voastre, misiunea voastră, să găsiți acel loc în voi. Iar apoi, scopul vostru este să trăiți acel adevăr. Odată ce descoperiți cine sunteți cu adevărat simțind iubirea înflorind dinlăuntrul vostru, atunci sarcina care vă stă în față este să arătați lumii acea iubire. Unii dintre voi s-ar putea să o faceți prin lucrări de artă. Unii dintre voi s-ar putea să o faceți prin cântec. Unii dintre voi s-ar putea să o faceți creând clădiri, cărți, îmbrăcăminte, iar unii oameni pur și simplu emană acea iubire, astfel încât toți cei pe care-i întâlnesc simt iubirea dinlăuntrul lor activându-se atunci când sunt în prezența acelei persoane. 

Vedeți voi, nu contează ce faceți. Ceea ce contează cu adevărat este cum o faceți și cât de mult din iubirea care sunteți cu adevărat o infuzați în ceea ce faceți. Este important să știți acest lucru, deoarece este important să fiți concentrați în direcția corectă. Dacă sunteți concentrați în afara voastră și căutați ca acea iubire să vină la voi de la altcineva sau de la altceva, atunci cu siguranță vă veți împiedica și veți cădea. Dacă căutați să obțineți acest sentiment prin rezultatul că ați făcut ceva ce ați dat lumii și acel ceva este apreciat de alții, s-ar putea să descoperiți că v-ați lovit de un zid de cărămidă. 

Chiar și cei care au creat lucruri uimitoare acolo, pe Pământ își pierd în cele din urmă acea experiență a creativității și, atunci când nu crează, se pot simți destul de goi pe dinăuntru. Prin urmare, dacă priviți mai întâi în interior și găsiți iubirea care sunteți și apoi infuzați cu acea iubire tot ceea ce faceți, nu va mai conta atât de mult dacă ceva din ceea ce faceți este apreciat deschis de alții. Tot veți fi infuzat acea iubire în ceea ce ați făcut și ați împământat mai mult din iubirea Sursei în lume. Dacă puteți menține sentimentul de Iubire Necondiționată al Sursei după ce ați făcut ceea ce ați făcut, atunci nu-l veți judeca cu un ochi uman critic și aspru. 

Vă puteți iubi toate creațiile. Aveți capacitatea să o faceți și veți descoperi că iubirea de sine, iubirea față de ceilalți și iubirea față de ceea ce faceți sunt cele mai satisfăcătoare experiențe pe care le veți avea în corpul vostru fizic în timp ce locuiți acolo pe Pământ. Nu trebuie să fie mai complicat de atât. Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea iubirii care este în voi, este pentru că ceva vă stă în cale. Și acel ceva ar putea fi frică, ar putea fi tristețe, ar putea fi furie, ar putea fi dezamăgire, ar putea fi lipsă de încredere. Orice ar fi, dacă vă simțiți suficient de mult în acea stare, o veți dezintegra prin atenția pe care i-o acordați și veți descoperi că iubirea a existat sub ea sau în spatele ei tot timpul. 

Apoi vă puteți îndeplini misiunea să fiți ceea ce sunteți cu adevărat și să trimiteți acea iubire la toți ceilalți, chiar dacă o faceți prin crearea unui zâmbet sau a unui simplu mulțumesc, chiar și numai dacă manifestați compasiune față de o altă persoană pe parcursul zilei, tot trimiteți în lume acea iubire care sunteți cu adevărat. Și asta este ceea ce sunteți meniți să faceți. De-asta existăm cu toții și asta aduce cea mai multă lumină în universul nostru, lumină de care ne putem bucura apoi toți împreună în armonie cu Sursa.

 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.