Pagini

sâmbătă, 6 iulie 2024

Andromedanii vă înghiontesc acum

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu voi. 

Sunteți pe pragul atât de multor schimbări acolo pe Pământ și vă aflați în mijlocul conștiinței acelei schimbări. Schimbarea în conștiință vine întotdeauna mai întâi și uneori schimbarea în conștiință poate fi puțin tulburătoare pentru ființa umană care o trăiește. Uneori este nevoie de destul de mult timp ca să vă adaptați la energii și să întrupați pe deplin noua conștiință. 

Dar asta este ceea ce voi faceți, iar mulți dintre voi faceți acest lucru în mod deliberat, pentru că ați decis să fiți cei care se trezesc primii și care conduc și arată calea. Voi conduceți mai mult prin exemplu decât prin orice alt mod, și mulți dintre voi sunteți chemați să faceți un pas înainte și să vă implicați mai mult ca lideri ai gândirii noii ere. Unii dintre voi simțiți acel impuls în interior, recunoașteți acel ghiont și acel impuls, dar așteptați. 

Vrem să știți că puteți aștepta, dar în cele din urmă veți face acel pas și veți face acea mișcare pe care vreți să o faceți. Poate că acum este momentul și acesta este mesajul care vă convinge că sunteți un lucrător în lumină și o călăuză. Sunteți unul dintre cei care schimbă lumea și sunteți acolo să le arătați altora cum se face. Acum, acest mesaj nu este menit să vă crească ego-ul, ci, mai degrabă, să luați acest mesaj drept un alt îndemn, un alt ghiont. Și puteți ști că tot ceea ce ați planificat să faceți, cei care vor beneficia de ceea ce voi ați planificat, așteaptă. 

Puteți ajuta astăzi mai mulți oameni să se trezească decât în ​​orice alt moment al istoriei omenirii. Aveți o influență enormă din punctul în care vă aflați acum și sunt mai mulți oameni pe planetă împreună cu voi decât oricând înainte. Și suntem și noi aici să vă spunem că este ok să aveți încredere în voi, chiar și atunci când nimeni altcineva nu are. Este perfect logic să fii tu cel care îți oferi asigurarea că ai ceea ce este necesar ca să-i conduci pe alții. Nu trebuie să așteptați aprobarea altcuiva. Nu trebuie să aveți oameni pe care i-ați considera adepți în mod natural. 

Vă puteți prezenta chiar acum, pentru că există o chemare, iar chemarea vine de la cei care vor beneficia cel mai mult de ceea ce aveți de spus, de ceea ce aveți să-i învățați, de ceea ce aveți de canalizat. În această viață nu este nevoie să vă temeți de persecuție și dacă acele sentimente ar putea să vă apară, amintiți-vă doar că nu trăiți într-o epocă în care oamenii ard vrăjitoarele pe rug. 

De fapt, trăiți într-o vreme în care oamenii sunt celebrați pentru cărțile pe care le scriu și pentru canalele de YouTube pe care le înființează și sunt celebrați pentru că sunt diferiți, pentru că se împotrivesc curentului orientărilor societății și credințelor larg acceptate ale zilei. Aveți privilegiul să faceți parte din această evoluție a conștiinței, și voi decideți cum să o faceți și când să o faceți. Dar dacă simțiți chemarea, veți face acest lucru. Veți arăta omenirii ce este înlăuntrul lor arătându-le ce este înlăuntrul vostru și nu a existat niciodată un moment mai bun decât acum pentru asta.

 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să vă servim în acest fel.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și trebuie să plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.